Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > starý hokej IGRA - má to nějakou cenu?

o Navštíveno 1911x o
o 26.09.2011, 20:57 | hawai
čau, je tu někdo kdo se orientuje ve starejch hrách apod. ? mám doma 2 tyhle hokeje [ Link ] , jeden jeste zabalenej v krabici, druhej bez krabice. ale nijak neponíčený, normální opotřebení stářím, ale vesměs nic neulámaný. jediný v čem se to liší od toho v odkazu je to, že panáčky mám plechová a ne plastový, tudíš asi nějaký old verze.

a teď otázka: mám to schovat ať se to nezničí, nebo to nechat normálně děckám na hraní?

o 26.09.2011, 21:27 | Only_One
schovat
o 26.09.2011, 21:34 | BATMAN
Twoe jeste z toho chvili ometej prach a kdyz to za 10 let vytahnes, vazny zajemce ti to vyvazi zlatem!!!
o 26.09.2011, 21:34 | matis77
dej to deckam, tohle bude mit hodnotu mozna za 100 let..
o 26.09.2011, 21:52 | rcman
Taky máme doma asi to stejný co ty...

Vždycky se to vytáhlo když byla zima a bylo koho najít za soupeře...

Pokud tě zajímá cena...
Je to dost nepřesný...
Pro pár lidí co se vtom pohybujou to může mít vysokou cenu...
Ale než to dávat někam na inzeráty a pak se nechat urážet blbýma smskama že si to od tebe někdo koupí za odvoz. Tak je lepší to schovat a když, tak at to jednou děti vytáhnu jako retro hračku...
o 26.09.2011, 22:07 | Kesam
Já mám větší :D Masakr
o 26.09.2011, 23:38 | AR
ja mam někde doma dřevo plecháče, celkem velky a s tatíkem sme se na tom celkem dost nahráli.
o 26.09.2011, 23:43 | Luke_288
Mam i verzi s brankarema :)
o 26.09.2011, 23:44 | hawai
tyjo tak jestli mam brankare, to ted nevim, zejtra kouknu :-)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3053 sekund.