Navštíveno 536x

Zdravím chlapi, chci se zeptat, jaká je originální velikost předních repráku v Octávii I rv. 2001...Chci je vyměnit za něco lepšího, ale jen spodní repra bez výšek a nejsem si jist, jestli tam jsou 135 nebo jiná velikost...
Díky za odpověď
165 jinak je to tady furt tak vyhledávač a dát to do zprávný sekce

25.09.2011, 13:52 |
Ravo špatná sekce - přesunout do Autohifi
jinak tam jsou 16ky
ok, tak děkuju... Kouknu se na nějaké ty 165 :)
pro montáž nových repro budeš nejspíš potřebovat redukci
jakou redukci??chci je jen vyměnit žádné laminování ani mdf kroužky nic jen přehodit!!...Ještě jedna věc když tam mám origo výšky a nechci je měnit, jaké musím koupit repra kompa a nebo koaxi??
Koupit kompa vyměnit i výšky jinak je to o ničem stejně jako to když nepoužiješ MDF podložku a neuzavřeš dveře .
no dobře to já vím, ale nechci vrážet do toho tolik peněz už jednou jsem do toho vrazil... Ale jen potřebuju vědět co to udělá když tam naperu koaxiální repra a nebo koupím kompa a výšky prodám co bude lepší v tomhle případě??
v temtok případu to bude stát furt za hovno a hrát na hovno , dyž nechceš tlumit , ani dávat podložku , je úplně zbytečný tady řešit kompa vs. koax.
Jestli se tě zničili repra a chceš vyměnit pouze kvůli tomu tak kup středobysy nebo se koukni na aukro tam těchto repro je hodně