Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Výběr MP3 přehrávače

o Navštíveno 1210x o
o 25.09.2011, 00:52 | wefa
Možná někdo v poslední době řešil, možná někdo má zkušenosti a mohl by se podělit. Řeším nějaký nový kousek, který bude jako dárek pro přítelkyni. Cenové rozmezí je cca 3000 max, ale čím méně, tím lépe samozřejmě :)Ocení jednoduché projíždění složek, není potřeba display pro video či obrázky, ale display s náhledem na název písničky samozřejmostí.
První dotaz směřuje na "jabko". Je tam opravdu kvalita, která stojí za ty peníze?
Jaký přehrávač by jste doporučily a proč?

Díky

o 25.09.2011, 08:00 | Kamil
iPod Nano - jednoduchý intuitivní ovládání a pokud vyměníš origo sluchátka za lepší, tak i fajnovej zvuk. Zvukově super jsou pak přehrávače od Cowonu (iAudio), ale to ovládání se mi na nich moc nelíbí. Ač je to každou novou generací lepší, tak to pořád není ono.
o 25.09.2011, 08:34 | kamil306
nano ti jde sice o litr přes rozpočet, ale fakt to posunuli zas o pěknej kus dál..

Jen si holka musí pohrát s itunes, ale jakmile si to zaběhne, nebude chtít jinak.
o 25.09.2011, 08:40 | Kamil
iTunes má sice spoustu odpůrců, ale díky iTunes jsem si udělal konečně pořádek v muzice...
o 25.09.2011, 09:42 | xSam
[ Link ]

Pro mě nejlepší přehrávač. Dlouhá výdrž na jedno nabití, perfektní ovládání, bezva funkce a příjemný zvuk.
Neměnil bych za nic, jsem naprosto spokojenej.
o 25.09.2011, 10:08 | All
Mám starší verzi Creativ Zen, do kterého jde vsunout karta už víc než 3 roky. Vyměnil jsem sluchátka. Původní sice nejsou nejhorší ale přece jen jsem chtěl lepší. Jediné za co bych ho vyměnil je Cowon J3, k němu asi sluchátka Vsonic GR07 nebo (pokud bych byl lakomý) nechal bych si stávající Klipsch.
o 25.09.2011, 10:13 | Mr.Scully
Creative Zen jakožto výbornej poměr kvality a ceny (kupoval jsem ségře nějakej předchozí model), případně u dražších se mi vždycky líbily ty Cowon.
o 25.09.2011, 11:17 | wefa
Četl jsem, že nový iPod nano je vzhledově, velikostí super, ale funkcemi a kvalitou zvuku byl na tom lépe Ipod Nano 4. generace. Měl byste někdo srovnání, zda zvolit právě starší model či ten nový dotykový?
Ještě jsem slyšel dobré ohlasy na Emgetony, ale koukám, že je nikdo z Vás nezmínil. Na Zen jsem ani nekoukal se přiznám, tak na něj kouknu hned. Cena za 16GB verzi jak hodil xSam je velmi pěkná, místo se vždy hodí. Přeci jsem už nějakou dobu přesedlal na WAV či FLAC, a to už nějaké místo zabere :)
Cowony mají dobré, velmi dobré ohlasy, ale cenově jsou na tom jako iPody, a to už bych jabko asi volil.
o 25.09.2011, 12:27 | Mr.Scully
Emgetony měly vždycky dobrej poměr výkonu+vzhledu za super cenu, ale co si pamatuju, tak občas šly do reklamace a nikdy se nevrátily opravené - firma VEŠKERÉ reklamace odmítala jako neoprávněné, tohle byla obrovská kaňka na téhle značce.
o 25.09.2011, 13:14 | endru.ondra
emgetona mam asi 4 roky a nemůžu si stěžovat sice baterka nic moc už ale mě stačí jen ovládání si člověk musí zvyknout. Creativa bych se nebál
o 25.09.2011, 13:34 | wefa
Čím dál více nad ním uvažuji a mohu říci, že se mi zamlouvá i vzhled. Otázka pro uživatele právě Zenu, jak jsou na tom sluchátka, která jsou součástí balení? Vyhodit nebo jsou použitelná?
o 25.09.2011, 14:43 | All
Tohle záleží na individuálních nárocích. Já je neskousnul ale myslím, že většina by s nimi byla spokojená. Ono to možná bude taky tím, že jsou tam pecky a ty mi furt vypadávaly což bylo obzvláště hnusné na kole a tak jsem je vyměnil za špunty. Ono je to asi jedno, ta sluchátka stejně dostaneš a jestli si zaslouží výměnu uvidíš po pár hodinách poslechu.
o 25.09.2011, 14:45 | Fresh
ja mam iPod Nano a maximalni spokojenost, mam k nemu Porta-Pro, ted mi dorazil z USA i tenhle pasek na hodinky a sedi to perfektne. Kdyz jsem ho poprve vzal do ruky, neveril jsem ze je mozne aby neco tak miniaturniho mohlo mit v sobe dotykac, 8 az 16 GB pameti a baterku s vazne dlouhou vydrzi.

[ Link ]
o 25.09.2011, 15:27 | wefa
All: Já si myslím, že jí by ty sluchátky mohli stačit, není náročná :) Ale mohl bych dokoupit lepší a mít druhý dárek, tak právě nad tím uvažuji.
o 26.09.2011, 01:59 | Drtič
mohu mít dotaz? A to bez rýpání: K čemu jsou drahé kvalitní sluchátka u MP3 přehrávače? Stejně tu skladbu ta MP3 kompletně pohřbí... nebo mi něco utíká?
o 26.09.2011, 05:50 | Kamil
Drtič - rozdíly v kvalitě zvuku jsou docela velký a pokud ti nevyhovujou mp3, tak většina současných přehrávačů podporují bezztrátové formáty.
o 26.09.2011, 10:08 | Drtič
Kamil: Pokud se budou poslouchat bezstrátové formáty, tak to beru, ale na mp3 mi to přijde jako blbost kupovat echt sluchadla. Ale díky za odpověď.
o 26.09.2011, 10:21 | kral007 (eXtrem-audio.cz) (M)
mam iPod classic a skvely, takze s Nano bude taky spokojena

jinak mame i Myvvy LC4 a je taky fajn, cena byla 1.000,- za 4GB
o 26.09.2011, 10:53 | koren
All: to jezdis na kole se spuntama?

Drtič: protoze blby sluchatka degradujou zvuk Xkrat vic nez mp3
o 26.09.2011, 19:39 | wefa
Drtič: Rozdíl ve sluchátkách je obrovský a jak jsem zmínil výše, používám WAV či FLAC, čili bezztrátové formáty, jak již psal Kamil.

Koren: Já taky jezdím na kole se špuntama, už ne jinak :)
o 07.10.2011, 12:55 | wefa
CREATIVE ZEN X-Fi Style 16GB černý objednán :)
o 07.10.2011, 13:53 | Vlastah
CREATIVE ZEN X-Fi Style 8GB zakoupen! :-)

hosi diky za tip, hlavne Xsam-ovi, hraje fakt super
o 06.12.2011, 09:47 | xSam
Takže, má drahá matka projevila zájem o MP3 a líbí se jí ta moje:-)
Samozřejmě matka je parádnice, takže samozřejmě neskousne černej, říkám si není problém dělají bílej a ten by byl super. Ale kámen úrazu, bílý ZEN X-Fi Style 16GB již prostě není nikde k sehnání a když jo, tak to jsou všechno nějaké podvodné obchody, nebo cena je nesmysl. Takže jsem v háji a nevím jaký mám koupit MP3 přehrávač:-( Požadavky jsou minimálně 8GB nějaká veselá barva, bílá, červená, dlouhá výdrž na baterii. Cena tak 2500. Nemáte prosím nějakej tip?
o 06.12.2011, 13:02 | Maxík | Upraveno: 2011-12-06 13:03:11
Zdravím, taky se připojuji. Můžete mi doporučit mp3 za cca 1000kč? Bude to pro sedmiletou holku, tak aby to mělo jednoduchý přehledný ovládání. Díky:-)
o 06.12.2011, 14:33 | All
Tento je výborný: [ Link ]
o 06.12.2011, 15:58 | xSam
All: máš s ním osobní zkušenosti? Tohle je můj horký favorit, ale co jsem četl v nějakých recenzích, tak se prý docela často seká a docela nešťastně ovládá.
o 06.12.2011, 16:03 | xSam
Dalším mým favoritem je tento, ale o tom už nevím vůbec nic. Ale s barvou bych sklidil úspěch:-))
[ Link ]
o 07.12.2011, 11:28 | Vlastah
toho Sonaka jsem vyradil z vyberu z duvodu nutnosti spec. kabelu (nema mikro nebo mini USB) a obcas v testech si stezovali na nedostatecnou hlasitost
o 07.12.2011, 19:51 | All
Mám a nemám. Kamarád koupil nedávno dva dětem. Problémy s nimi zatím žádné nejsou ale je to jen asi tři týdny. Chvilku jsem si s nimi hrál a mám je na očích. Takže mám a nemám. Pro sebe bych si vybral Cowon J3 ale ten je mimo tvůj rozpočet.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3375 sekund.