Navštíveno 951x

Tak uz se pomalu blizi ta doba, moje E63 zacina dosluhovat, po destrukci kterou ji obstaravam posledni tri roky se ani nedivim. Chtel bych nejakou tu radu. Do ted jsem pouzival jenom nokie se simbianem. Vim ze ty nve jsou nic moc i kdyz jsem si asi dve hodinky hral s kamaradovou N8 a nebylo to spatne. Nicmene. Na novy telefon jsem si vyhradil tak 5 maximalne 6 tisic. Moje pozadavky jsou asi takovehle:
1.musi to byt kvalitne zpracovane,kov to byt nemusi, ale nesmi to vrzat a mit vule.
2.ne iPhone, chci platit za telefon, ne za logo.
3.hodne to pouzivam na psani, ICQ, MSN, a FCB + prohlizeni netu takze by to melo byt nejak rozumne tomuhle prizpusobene
4.at se nekouse, neseka
5.at to ma system na ktery si dohraju nejakou tu aplikaci bez problemu pokud bude v zakladnim "baleni" chybet (Android, Symbian)
6.rozumna velikost, zadny ytong
At uvedu nejaky priklad, fakt moc se mi libi HTC Rhyme, ale jeste neni v prodeji tak nevim co to bude stat a i kdyz jsem cetl neco o 200 usd (nebo €) tak tomu u nas neverim. Nicmene, pokud by nekdo vedel o necem takovem tak predem dekuji za radu :)

24.09.2011, 18:36 |
fredy kup 3Gs a budeš spokojenej. všude snad platiš za značku a tady sw vejdeš do limitu.
ne, iphone fakt ne, v tomhle semnou nehnete, jsem jak nismo :D
jo a este at to ma nejakou GPS co jde pouzit i v aute :D
Si kup z bazáče ten Samsung Galaxy S, ne? Všichni mi ho tu doporučovali, tak ho od včerejška mám a zatím se mi děsně líbí :)
Tak nějaký HTC, ale rozhodně zrušit hnedka HTC Sense louncher a požít LauncherPro Plus, pa to nemá chybu. HTC Sense je fakt náročný a docela mě sr..., sice mám Desire Z a jen 800 MHz a 256 RAM, ale i tak, LauncherPro Plus je pak bez chybičky a všechno co je pod Sense se dá v pohodě nahradit :-)

24.09.2011, 19:34 |
Proffesor_W | Upraveno: 2011-09-24 19:35:07
HIGH - na to desire z jsem koukal, hodne ho zlevnily. ale cetl jsem nejake recenze a tam psali ze to ma to otevirani na prd, prej ten šystém je nic moc, ze to nedrzi pohromade a kdyz to das hore kopytama tak se to samo otevre. To s mojim zachazenim asi pude kakat brzo :D
Sculy - pouze novej se zarukou, ale diky.
Nevím ti, ale povím ti :-D Klávesnici moc nepoužívám, píše se na ní dobře a to mám velký pracky, bál jsem se, že mi bude malá, ale v pohodě, ale není skoro potřeba, moc rychlejší než SW to není, navíc 3,7" displej je tak akorát, když vezměš 4" a více tak tam se musí psát na SW parádně, a fakt, vše píši na SW, neb je přesná, rychlá a když chceš psát rychle, položíš na stůl a SW na šířku nemá chybu... Takže příště už kašlu na HW klávesnici, fakt není třeba.
Systém na prd, myslíš jako to otevírání? No, jediné, kdy se mi to jako pohne je v posteli, ale jinak v ruce to drží v pohodě zavřené, a kdo už ho má rok, tak prej to drží stále v pohodě i po roce. Já ho chtěl kvůli právě HW klávesnici, a když pak spadl na 6.200,- Kč, bylo jasno, však byl přes měsíc k nesehnání v ČR :-D a nestíhali ho dodávat, jaká byla poptávka, jen v CZC.cz byl pořadník cca se 100 lidma? :-D
Doporučil bych ti nějaký bez HW klávesnice, klidně S II, nebo SI, podle toho, za kolik chceš koupit a možná bych nespěchal, před vánocema a nebo po nich, to budou slevičky, navíc teď za týden snad má HTC představit new mobily, tak ceny zase půjdou dolů :-)
Klidně se ptej, docela jsem v tom teď ležel, co a jak :-) Navigace Google, Waze, oboje je online, kdyby off, tak Sygic, tam se mi líbí Můj cestovní deníček, kdy ti to dá tolik info, že se z toho po... :-D, TudyNe - užitečná věcička, CityTrafik - dopr. kamery Praha
HTC Sense fakt zakázat, zbytečný, možná rovnou koupit i new baterii s vyšší kapacitou, tu budu kupovat teď, neb to mizí před očima, tel. využívám naprosto na vše, stále :-D Držák clingo
HIGH - no, taky jsem zprvu uvazoval o hard. klavesnici. Ale zkusil jsem si Swype na nokii a myslim ze to solidne maze naskok hardware, jen nevim jestli to jde nejak nahrat i na androida nebo zda to maji pouze nove Nokie v simbianu.
Co se tyce navigace, potreboval bych jednoznacne offline navigaci, klasickou, prez satelity, ne online agps. Jsem casto v zahranici a to bych se tezce nedoplatil. Asi bych vyber zuzil na nejake to HTC, libi se mi. Jen nevim jaky, je toho za posledni dobu fakt moc v nabidce a ja se v tom nevyznam. Hlavne at to neni velky jak panvicka a ma to trosku rychlejsi procesor a nejakou rozumnou RAM.
Sygic je teď pro celou Evropu u Sunnysoftu za 750,- Kč :-) pohodička, super cena, a aktualizace map jsou u Sygic zadarmo trvale :-)
Tak řekni jaký máš strop za mobil + kolik chceš pak investovat do příslušenství - držák, nějaká ta placená aplikace (do 500,- Kč se vejdeš v pohodě :-)) + Sygic 750,- Kč :-)
Jak jsem psal, chtel bych tak 5 maximalne 6 tisic. alpikaci do ceny nepocitam a pislusenstvi tak maximalne nejake pouzdro a auto nabijecku, drzak nepotrebuju zatim. Aplikace placeny nepouzivam, jedina aplikace co potrebuju je Slick, muliklient na icq, msn a dalsi komunikatory. A ten je zadaco.
Tak dle toho upřesnění mi vychází od HTC jedině Desire Z, ostatní mají jen 600 MHz, a trochu lepší jsou už nad 7-8 tis., i to Z je nad 6 :-(
pockam na ty nove a uvidim
Samsung Galaxy Mini, za ty prachy pecka!

25.09.2011, 10:14 |
nome co se tyka toho desire Z tak ho ma asi 2 tydny kolega a ta klavesnice fakt nedrzi kdyz to chytnu za jednu cast tak ta druh aabsolutne volne planda ve vzduchu. neni tam zadnej doraz nic ... me osobne by to hrozne stvalo jinak telefon jako takovej je fajn ale osobne kdybych menil svoji E72 za dotykac tak jedine motorola defy
nome - ta motorola vypada hodne zajimave. Sice o petistovku prekracuje limit na cene, ale nemel bych problem to dat uz jen kvuli tomu ze je to delany jako outdoorovej telefon, tzn idealni na moje vypadavani z kapes :D prectu nejake recenze a uvidim, ale libi se mi fakt hodne.

25.09.2011, 13:12 |
nome u nas ji ma pulka firmy a kdybych nevyzadoval klavesnici tak uz ji mam misto E72 taky.
Pocetl jsem a nekdy v nasledujicich tydnech ma byt Defy+ , ma bezet na 1ghz, mit vetsi baterku, android 2.3 atd. Na nemeckych webech uz berou predobjednavky a stoji tu jen o 20 euro vic, pockam si :)
trošku se tady vetřu pokud nevadí...
taky vybírám nový mobil, zítra jdu do prodejny něco omrknout a mám pár favoritů:
Samsung Galaxy S2
SE Xperia LT15i Arc
Nokia N9 (počkat až vyjde)
IPhone 4
tak co vybrat?

25.09.2011, 19:13 |
Link S2 :) můj první dotykáč a nemůžu si stěžovat na nic :)