Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Rada a pomoc

o Navštíveno 839x o
o 23.09.2011, 22:32 | JA
Jestli je tu někdo kdo by mi poradil z čeho udělat 2.5 metrovou oj na vlek se strojem co váží 2.8tuny.Hliník, dural?Prd tomu rozumím..

foto k příspěvku  od JA

o 23.09.2011, 22:34 | JA | Upraveno: 2011-09-23 22:35:17
Na Dekře jsem měl opravdu moc na kouli.Prodloužením jsem se dostal na 150kg na kouli ale když se bude dělat jiná oj, rád bych ušetřil ještě kila.
Je to aktuál, dal jsem za to 1/4 mega zálohu a neprošlo to...
Prosím na 606 129 129 díky
o 23.09.2011, 22:36 | JA
je to mobilní třídička, hlína a tak...
o 24.09.2011, 07:16 | hanzz
Ono to asi spíš chtělo jinak umístit ty nápravy... ale to je asi chyba toho konstruktéra, ne? Takže by ti měl i on navrhnout řešení.

o 24.09.2011, 15:09 | Phitypaldy
Vidim, ze oje je polohovatalne nahoru/dolu. Tak co kdyby si sundal to stavajici a nejak jej ze silnostennych jeklu prodlouzil?? Kdyz to udela dobry svarec a rozumne to i vyztuzi tak by to melo byt ok a vaha bude par kilo.

A s prodlouzenim tahla od najezdovky a rucni brzdy pocicas, ze?
o 25.09.2011, 18:02 | JA
Tak popořádku, náprava musí být vzadu [ Link ]
S prodlužením se počítá, už jsem si pujčil váhu a víme jak dlouhou.Spíž jsem sondoval jestli by šli ušetřit kila.Bohužel Dural a slitiny po svaření budou křehčí a nerad bych aby se něco za jízdy utrhlo...
jo a táhlo se samozřejmě prodlužuje :-)
o 25.09.2011, 18:05 | JA
Docela prdel je , že pár kousků po Evropě jezdí a nikdo to neřešil.Ale když navážili na Dekře na kouli 280kg a já to vez ze Slovače na tažným na 150kg, tak jsem lehce zvlhnul..nevim jak by řešili nehodu jinde kde to bude mít ty 3kila na guli...
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3036 sekund.