Navštíveno 1550x

HTC Desire s HTC Sense - vestavěněj poštovní klient. Mám dva účty a na jeden na seznamu chodí občas maily a občas ne. AŤ nastavuju co nastavuju, na webu je vidět nová pošta ale do teledonu se nestáhne. Přepnu lištu na druhej pracovní mail, chodí naprosto všechno behz problémů.. Smazal sem ten seznam nastavil znova a stál stejný problém. Netušíte někdo PROč ?????

23.09.2011, 16:00 |
Daryl (A)
protoze android :)
sorry .. musel jsem :)

23.09.2011, 16:03 |
Only_One | Upraveno: 2011-09-23 16:04:52
No raději svobodu s možností záseku než totalitní vládu nedojezeného jablka ;-)

23.09.2011, 16:11 |
Cenda :-))))

23.09.2011, 16:27 |
Shr3k Co zkusit POP3S/IMAPS?

23.09.2011, 17:03 |
Daryl (A)
O_O: mas rad iluze o svobode ? :) Tak si tomu ver :)

23.09.2011, 17:08 |
CRK sorry .. musel jsem :)

23.09.2011, 17:13 |
CRK a taky kradou :-D
jo, aneni pravda, že apple vynalezl telefon :-D
[ Link ]
IMAP funguje akorát se musel zapnout na Seznamu v nastavení IMAP :-)

23.09.2011, 18:06 |
rcman | Upraveno: 2011-09-23 18:06:34
Only_One: Jako Android nebo něco jinýho... poradil bych ti. Ale jako blbá ovečka s jablkem. Jsem to jenom připojil k pc a od tý doby mě email na Iphone funguje bez potíží...
Možná je to blbý, ale máš na oba emaily stejnou koncovku od Seznamu?
Moc se vtom nastavení nevyznám...
Ale manželka má Xperia mini kde je taky Android. A jeden email kterej měl jinou příponu než @seznam.cz tam prostě neběhal ani když jsem nastavil všechno přesně podle toho fungujícího...
Nakonec se založil jinej email a nastavilo se přeposílání...
muselo se něco změnit na seznamu protože to pul roku fungovalo na PO3 a až teď ne.. ale ta změna na IMAP je funkční. Každý mail je jinde.

23.09.2011, 18:29 |
rcman Only_One: Nedávno jsem o podobnym problému s emailem na Seznamu už četl. Tak se snad radilo i to. Že můžeš zavolat na nákou help linku Seznamu kde ti poradí nákej jejich technik...
Tady si nenašel nic užitečnýho
[ Link ] ?
Takže chyba na straně seznamu? funguje teď bez problému?
ano z POP3 sem změnil na IMAP v menu seznamu jsem zapnul IMAP a teď to jede vpohodě
to máš lepší si seznam přesměrovat na gmail a gmail tam maká bezvadně ;-)
na exchange používám moxier a musim říct že lepší email klient sem v žádnym telefonu neviděl a že u WM7 je prej jeden z nejpromakanějších ale moxier fakt doporučuju těm co používaj androida.... (mám zazálohováno neb nejsme tak tlačeni ke zdi nářků a vykoupení jako jablečná instituce).....
Vyprdni se na primární seznam, založ si schránku na gmail a budeš vysmátej, taky tam stahuju všechnu poštu, funguje to parádně, lze z něj posílat maily pod tím malem, který tam stahuješ, na mobil mi to chodí v pohodě :-) doporučuji :-)

25.09.2011, 22:40 |
Daryl (A)
takze to je ta svoboda androidu ? gmail only a nic jinyho ? :-)))
co thread o androidu, to dotaz jak vyresit nejaky problem ...
řesil jsem podobný problém na Galaxy S1 a po instalaci jiného klienta jsem zjistil, že tam byl nastavený nějaký limit pro počet mailů, které to max stáhne (cca 50 nebo tak nějak). Pokud jsem nějaké zprávy smazal, tak se pak stáhly další.
Po instalaci jiného klienta vše OK :-)
Daryl: je to svoboda, můžeš použít různé klienty :-) Já jen napsal to, co mi perfektně funguje a s čím jsem plně spokojen a nejde jen o mail, ale o komplexní potřeby člověka, které najde u google naprosto v pohodě :-)

25.09.2011, 23:46 |
CRK HIGHTOWER: vůbec na to nereaguj, co znam iPhonáře, tak furt něco řešej, ale když u toho nejsem, tak to na sebe neprásknou... Ser na to, stejně už končej... :-)))

26.09.2011, 06:25 |
Daryl (A)
nikdy jsem neresil problem ze mi neco nejde co by jit melo.

26.09.2011, 07:12 |
Diner Zkus jineho klienta. Sam pouzivam MailDroid a uplne napohodu