Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Bouračka Engeho?

o Navštíveno 1071x o
o 23.09.2011, 11:31 | Kapka (M)
[ Link ]

byl to teda Honza Enge nebo ne?

foto k příspěvku  od Kapka

o 23.09.2011, 11:36 | madmaik
enge je tomas a neni mu 32,nebo je este nejakej enge?:)
o 23.09.2011, 11:44 | mike.vw
....a píšou o nějakým Endlovi
o 23.09.2011, 11:46 | lukee_cz | Upraveno: 2011-09-23 11:46:52
podobny jmeno :) taky na E ;)

edit: tak Mike byl rychlejsi
o 23.09.2011, 11:48 | johanik
Kapko ty už to nehul takhle po ránu :-D
o 23.09.2011, 11:50 | Kapka (M)
aha..tak sorry..no..už me ta prace leze na mozek
o 23.09.2011, 12:17 | Fordik
Zlámat jim ruce těmhle idiotům a je úplně jedno jestli má mergla nebo oktávku (nic proti tobě kapičko). Prostě pokud se někdo neumí na silnici chovat a jezdit aspoň trochu bezpečně a ohleduplně, tak mu prostě sebrat papíry, zašít ho do basy, papíry mu už nikdy ani neukázat a pokud by pak řídil znovu, tak ho šoupnout zase zpátky do basy a pěkně natvrdo. Žádný prominutí za dobrý chování. Prostě něco posral, tak ať si to sežere. Fakt mi tyhle články dokážou akorát nasr.t Proč nemůže být aspoň jeden celý týden, kdy by mi nikdo na silnici nezařval??
o 23.09.2011, 12:22 | Lucni.konik
a uvidíte, že vina byla řidiče ve škodovce. Páč se měl před odbočením ujistit ve zrcátku, že nic nejede. Přesně ta samá situace se stala kamarádovi - odbočoval a auto za ním ho začalo předjíždět - zezadu ho nabral pán ve škoďuli a zrušil mu předek včetně kola. Všechno hodili na něj, že se měl před manévrem podívat do zrcátka :-(((
o 23.09.2011, 12:29 | Fordik
V sobotu ráno si určitě v zrcátku všimnu stříbrnýho mercedesu, kterej tam letí kilo :o) Bych si pak počkal na nějakýho z těch co takhle rozhodnou a taky bych ho zkouřil, pokud to teda ten jeden ze škůdky rozdejchá.Navíc když předjížděl kolonu, tak tam každej musí dosvědčit, že s tím merglem letěl jak blb. Navíc předjíždět kolonu ve vesnici na 40-tce??? Jako pokud se tomuhle nic nestane, tak je to fakt výsměch. U nehody sem nebyl, neznám to tam, ale díval sem se schválně na to místo nehody na mapách a rovnej úsek ve vesnici. Je mi jasný, jak si borec řekl - mám silný auto, to v pohodě předjedu, proti mě nic nejede. Brzdná dráha nula.I kdyby si ho ve Fabce na poslední chvíli všiml, nemusel stihnout zareagovat a ten blb tam prostě neměl podle mě co dělat.
o 23.09.2011, 12:33 | kozlustechnykus
Ehm, pokud se pred odbocenim nepodivas za sebe...
Tim nerikam, ze je vina na tom ve Fabii. Medour jel asi celkem rychle a podle fotek to neni silnice na zadny zavodeni, ale zatim se dohromady nic nevi. Je taky spousta lidi, co jim asi nekdo urval packy na blinkr, nebo doted nezjistili na co tam je. Lidi na silnici nepouzivaji mozek, ale jedou stylem: "Tohle mam podle zakona dovoleno, tak pojedu ikdyby se meli zakony fyziky a vsichni ostatni posrat."
o 23.09.2011, 12:36 | Lucni.konik
......jen jsem napsal zkušenost ze života.
o 23.09.2011, 12:37 | Fordik
kozlus: to nic nemění v tomto případě na tom, že kolona ve vesnici na 40tce se prostě předjíždět nemá.To udělá jen fakt velkej debil nebo když tam STOJÍ třeba dvě auta a předjedu je normálně. A to jistě tato situace nebyla.
S těma blinkrama s tebou ale plně souhlasím. Připadá mi to, že hlavně nový drahý auta a octávky se už bez těch páček asi vyrábí. Včera sem třeba jel ze Štěrbohol na Spořilov a přede mnou nějaký tři auta, který po různu měnili směr jízdy a hádejte kdo jako jedinej dával znamení o směru? :o) Ano správně - já. Ty tři kokoti to asi nepovažovali za nutný.
o 23.09.2011, 12:40 | kozlustechnykus
Fordik: Jo, souhlasim s tebou. Kdyz sem na zacatku kolony, tak si ale podstatne vic hlidam zrdcatka prave aby me nekdo takhle nepredjizdel.
o 23.09.2011, 12:42 | RedBaron
Další moralizační vlákno těch, co nikdy v životě nešlápli na plyn? :o)))
o 23.09.2011, 12:43 | Fordik | Upraveno: 2011-09-23 12:47:32
Je mi to jasný, ale jak sem psal. Za slunečného dne, kdy ti to pálí ráno do očí si rychle jedoucího stříbrnýho auta fakt všimnout nemusíš. Nikde na fotkách tam není vidět ani žádná brzdná dráha. Docela by mě zajímali všechny fotky z tý nehody a hlavně bych chtěl vědět, jak to dopadne s šetřením.
Red: ano, a psal sem to už i v jiných podobných příspěvcích, že sem na plyn taky už šlápnul. Ale tak nějak mi rozum říká, kdy se to dá a kdy se na to mám vykašlat. Jiné auto sem "sestřelil" jen jednou a to byl debilní taxikář, kterej brzdil tam co nemusel a já to blbec nečekal. Nicméně ťuknutí v asi tak 5km/h se s tímhle nedá moc srovnat.
o 23.09.2011, 12:46 | kozlustechnykus
RB: Ale prd:) Taky jezdim rychle, ale nechci se zabit.
o 23.09.2011, 13:22 | PlusOne | Upraveno: 2011-09-23 13:25:20
Znám to tam. Z Týnečka vede dlouhá rovná cesta až k odbočce na Tovéř, občas tamtudy jezdívám, v Týnečku mám známého. V obci je čtyřicítka.
Řidič Fábie se pravděpodobně snažil odbočit doleva k rodinným domkům, stojí trochu pod úrovní cesty, ale jedna odbočka tam vede - protože píšou, že se snažil odbočit doleva, musí to být ta a ne jiná.
Podle fotek ho Mercedes "odhodil" až na úroveň domů stojících na výjezdu z obce, tzn. že auto muselo "odletět" takových 10-15 metrů, musela to být pořádná řacha.
Fordik:
Ta cesta je orientovaná směrem na severovýchod, což znamená, že pokud k nehodě došlo brzo ráno, musel řidič Fabie slunce mít šikmo po své pravé straně, pokud v sobotu nějaké vůbec vyšlo, nějak se nemůžu upamatovat. Tzn. že by se mu nejspíš Mercedes v zrcátku ještě leskl.
Každopádně, teď už je to čirá polemika....
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3299 sekund.