Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > kotouče oz zimmerman formula z

o Navštíveno 2283x o
o 23.09.2011, 07:50 | cupra.165
Ma nekdo zkusenost s temito kotouci? Pripadne s jejich destickama formula z? Diky za kazdy nazor.
[ Link ]

o 23.09.2011, 08:53 | rebel
Za mně zkušenost dobra měl jsem na passatu. Jen desky jsem nedal zimerman ale brembo.Jednou sem kotouče rozpalil pěkně dočervena po 100km jizdy (brzda plyn) a kotouče se neskroutili Za rok užívaní absolutně bez problému a brzné vlastnosti se taky zlepšili
o 23.09.2011, 13:17 | Rajdlos
Mam obyc vrtane a uz nikdy vic, volant nekutecne kope do rizeni. Resil jsem to dlouho nez jsem zjitsil, ze to jsou kotouce. Lidi na to nadavaj kde muzou, hazi to jako svine, dnes jsem se bavil s panem co Elitu vracel tri sady, kazde po 500km hazely. Tak nevim :/
o 23.09.2011, 13:34 | Ravo
není vrtanej jako vrtanej...zimmermann by měl být v pohodě (na rozdíl od nějákých OEM).

Co vím tak si jen lidi stěžovali na hlučnost vrtaných zimmermannů, prý dost hučely (asi ta optimalizace proudění vzduchu :)
Ale asi záleží jaký typ, už to bude nějáký pátek
o 23.09.2011, 13:59 | rebel
Rajdos: nevim ja stím problém neměl .Nechci se hádat ale to nebyli podle mě vrtany zimmerman.Tam je cena uplně jinde a i kvalita jinde si myslím .
Ravo: :-( nevím nic sem neslyšel byla to klasika děrovanej vnitrně chlazenej a měl jsem je jen na přední nápravě.Ale možna to hučelo a já to neslyšel.
desky byli brembacký ty tenkrat byli lacinější
Nicméně zimmermana by sem se nebal že se skroutí
o 23.09.2011, 14:05 | Ravo
Jasně, kdoví jaký to byl typ, asi už to vychytali...a kdoví jeslti mu nehučely ložiska :D
o 23.09.2011, 14:12 | rebel
jj těžko říct mozný to je a nebo to fakt hučelo.
o 23.09.2011, 14:33 | Rajdlos
Ja o cene nikde nic nepsal. Vzdyt se da koupit dneska sada za 2500Kc. To mi neprijde jako velkej peniz. Byly to samo Zimmermany, pan dela do uprav, neni to zadne jelito, ma Audi servis ;) Ja mam kazdopadne stejny problem. Kotouce zacaly po ca 1000km hazet, myslel jsem, ze jsou nejdriv v haji silentbloky na ramenou nebo horni ulozeni, pak jsem tipoval kola, pak penu, pak uz jsem byl v koncich, po par rozhovorech se zakazniky to zacalo byt jasne. Hodne na to nadavaj. Kdysi jsem je mel na Golfu a nehazely. Bohuzel jejich kvalita ca dva roky zpet pry sla hodne do p*dele. To potvrdi i dlasi lidi tadz, kde se to resilo v jinzm vlakne.

Bohuzel je to kus od kusu, protoze zase znam plno lidi, co s nimi jezdi normlane, kazdopadne jejich kvalita sla hodne dolu a urco bych volil neco jineho.
o 23.09.2011, 14:35 | cupra.165
Mozna by bylo dobre zkusit nejake s plovoucim ulozenim kotouce. Puvodne sem myslel,ze tyto zimmermany jsou,ale pak se docetl ze maji jen lepsi odvetravani.
o 23.09.2011, 14:37 | cupra.165
Kamarad mi radi z imprezy wrx na kombinaci desek HAWK+ a kotouce DBA 4000 series,tak uvidim
o 23.09.2011, 15:11 | Lukaash | Upraveno: 2011-09-23 15:11:51
Ravo : chces rict, ze fabricky vrtany kotouce jsou obvykle horsi (tzn. krouti se) nez Zimmermann?

viz. "není vrtanej jako vrtanej...zimmermann by měl být v pohodě (na rozdíl od nějákých OEM)"
o 23.09.2011, 17:01 | Ravo
origo fabrický ani ne...spíš že pod označení OEM se rádo schovává ledascos.

Takže poupravuji - "na rozdíl od různých napodobenin"
o 26.09.2011, 11:33 | snoop69
Tak já ,ž nějakej ten kotouč zkusil a nejlepši se mi jeví Zimmermann a ATE power disc.Měl jsem HPR racing a ty po 3000tis začli kopat do řízení.Desky jsem mel Texar ty dost pískaly ,ale se Zimmermann se mi osvědčily DS2500 Ferodo (jediný mínus žerou kotouč).
o 26.09.2011, 13:48 | Pajk
Jak to má díry, tak to nechcu. Snad každej kolem mě reklamoval praskliny. Spíš bych zkusil Brembo max nebo zmíněné ATE power. Prostě drážky. Ale budou hlučnější teda.
o 26.09.2011, 13:58 | jurda
Já už sem taky viděl pár popraskaných zimmermanů a kluci co je maji moc rádi nebyli,ale z vlastních zkuseností nevim...Já mám na jednom autě ATE Power a na druhém Brembo MAX a sem s nimi nadmíru spokojený.
o 26.09.2011, 18:09 | jasisoft
zimmermann uz davno nie je kvalita. konkretne tu na fore sa to riesilo uz minimalne 10x.... kedysi zimmermann pouzival kvalitny brzdovy zaklad napriklad aj od CTF a do toho si uz len frezoval drazky alebo diery a kvalita bola zarucena. bohuzial posledny rok, mozno dva isla kvalita rapidne dolu, zimmermann zacal objednavat brzdovy zaklad z ciny a taiwanu a odvtedy to stoji zaprd. Kotuce sa vlnia, praskaju a vsade len same reklamacie.

Pokial chces kvalitu, kup si kotuce CTF, australske DBA, pripadne anglicke EBC alebo pokial pozeras na cenu tak dobre su aj m-tec. A platnicky - kvalita su hawk (americke platnicky, bohuzial u nas ich zohnat nie je lahke), ebc (green stuff je zaklad, radsej by som bral red stuff), mintex redbox (lepsie ako ebc green stuff, sem tam vedia trochu piskat) alebo odskusane ferodo ds 2000 alebo 2500.

na aute mam vrtane drazkovane m-tec, k tomu mintex redbox platnicky a po par tisic km som nespozoroval ziadne praskliny ani zvlnenie, ani nic podobne. Asi to bude tym ze pouzivaju brzdovy zaklad (odliatky) od CTF...
o 27.09.2011, 14:52 | fredy
já kupoval Zimmermany na své bývalé auto na předek a ikdyž jsem dodržel to co píšou že prvních 300km na to nesmím dupnout tak se stejně pokroutily a neskutečně to kopalo do volantu - už nechci děkuji
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3048 sekund.