Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > D: koupe ntb

o Navštíveno 730x o
o 21.09.2011, 11:22 | madmaik
Cau,potreboval bych poradit s vyberem notebooku pro mamu do kancelare,pozadavky jsou akorat 15ka monitor a numericka klavesnice.(wifi uz ma snad kazdej) cena co nejnizsi. na jaky znacky koukat a jakejm se vyhnout?nebo je to v tyhle cene uplne jedno? dyztak posilejte odkazy na alza,mironet,czc. diky.

o 21.09.2011, 12:42 | Petura
když cena co nejnižší, tak se podíve po Asusu, MSI nebo Aceru ...
sice je plno lidí bude hanit, ale je to kus od kusu a když trefíš dobrej tak bude i dobře a dlouho fungovat :)
o 21.09.2011, 15:06 | Unihero
mám už půl roku packard bell.. bezproblémů, má to v sobě už i3-370M, velkej disk, kupodivu celkem už rychlej pc..
ted si přítelkyně koupila taktéž new ntbk od samsunga, má také v sobě i3-380M(silnější procesor než i3-370M) a dá se sehnat za 10200 v Liberci v mycentrumu.
je to úplně to samé jako mám já akorát má menší disk..
zpracování perfektní, jak PB tak i toho smasunga.
o 21.09.2011, 15:10 | madmaik
me se zatim nejvic libi tohle,nejaky zkusenosti? i3 vylozene nutne nepotrebuju
[ Link ]
o 21.09.2011, 16:12 | Unihero
co takhle čtu názory, recenze a i lidi co říkají, tak i3,i5 a i7 je špička.
už bych kokal prostě po ntbk s tímto procesorem, počítač se vůbec nehřeje, a u vělkého monitoru mi vydrží na baterii v klidu 3 hodiny..
ten co má přítelkyně: samsung R540. ale procesor tam má i3-380M. jak jsem již psal v Liberci ho mají za 10200 kč s daní!
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3066 sekund.