Navštíveno 1407x

20.09.2011, 23:23 |
fredy [ Link ] je vidět že mobily opravdu vládnou současnému vývoji a čtyřjádro s 2.0 GHz a 1,5 GB operační paměti je opravdu lákavé :) jsem zvědavej co pak na toto řekne Apple svým modelem Iphone 6 :)

20.09.2011, 23:24 |
fredy no vlastně Apple jim to všechno zakáže a Samsung bude mít po prdeli :D
hmm,vypadá to zajímavě,konečně kov!
Tak ted to spis vypada, ze Samsung zakaze IP5 :)))
Kazdopadne, nevidim uz vyuziti toho vykonu, 4 jadra tam rozhodne nebudou :) zatim sou to čistý spekulace.
to neni od dvojky moc odišný :)

21.09.2011, 08:43 |
muSlim | Upraveno: 2011-09-21 08:50:35
Niekto potrebuje honiť frekvenciu, počet jadier a RAMku, niekto má odladený systém ktorý to dá aj na "slabšom" HW ;-)
P.S.: dobrý obrázok o spotrebe 4 jadra je u Sony Playstation Vita, ktoré bude k dispozícii okolo Vianoc. Podľa zdrojov pri hraní vydrží 3, nanajvýš 4 hodiny (ale skôr menej) a to má HW a displej veľmi podobných proporcií :-)

21.09.2011, 10:21 |
CRK Dá se předobjednat..? :-)))
Slim: no konkrétně malá velikost RAM je to co považuju na svém Ipadu I za jednoznačně největší problém a ani odladěný systém tomu moc nepomůže. Pravda,na dvojce je to lepší ale pořád by to sneslo víc.
2 Klobouk: no ťahať sem iPad jedničku... Ale áno, na náročné aplikácie je ich 256MB u jedničky málo, ale v tej dobe keď to bolo "aktuálne", to stačilo s úsmevom aj na veci, ktoré na inej platforme žrali 512 a viac MB RAM :-)
kéž by raději udělali pořádný baterie, aby tel. fakt vydržel aspoň 3 dny, mám baterii 1350 mAh a když fakt používám normálně mobil, tak vydrží 12 hodin :-( Takže asi tak, jinak tyhle všechny parádní věci jsou na nic, když dojde baterie :-(

21.09.2011, 20:58 |
CRK HIGHTOWER: co máš za tel?

21.09.2011, 21:12 |
kuja A k cemu bude 4 core CPU a 1,5Gb RAM? To uz fakt postrada logiku. Koukam, ze se primarni smysl telefonu zvolna vytraci :(

21.09.2011, 21:15 |
fredy baterie je kámen úrazu už hodmě let, prakticky od prvních barevných aktivních displayů. a podle toho jak se baterie a jejich výdrž vyvíjí je to opravdu problém...

21.09.2011, 22:17 |
HIGHTOWER | Upraveno: 2011-09-21 22:20:48
Desire Z, ale nemám ho prostě jen jako tel. a fakt ho používám, takže net, maily, navigaci (v autě mi to skoro ani nedobíjí, tak 1 % za 10 min. i když to mám v nabíječce), prostě tel. nemám jen jako doplněk, ale stále využívám jeho všechny různé funkce :-(
kuja: jj, hondba za nej nej a kdo první, jako u foťáků, čím víc MPix. tím jasně přeci lepší, že :-( takto to je podáváno i teď u mobilů, čím vyšší MHz, tím lépe :-(
Samozřejmě, že už je to brutus, ale opodstatnění to má. Čtyřjádro nebude mít zase nějak obrovskou spotřebu (ne opravdu se to nebude počítat - čtyřjádro, tak čtyřikrát větší spotřeba), při obrovském výkonu. Ale aby to nebylo tak jednoduché, tak většina čtyřjader bude vlastně pětijádro. Bude se jednat o čtyři stejná jádra, která budou měnit ještě frekvenci a při nečinnosti nebo málo náročných operacích se využije jen pomocné, páté jádro, které zase něco ušetří. A myslím, že to tady bude dřív, než si myslíme.