Navštíveno 2115x

Opravdu se těším na den, kdy neudělám nic špatnýho a někdo mě střelí přímo mezi voči...
Video od uživatele jirinsv1:
[ Link ]
Nejdřív sem myslel,že o nic nejde.. Takových situací zažiju každej den asi dvě.. :-) Ale jak vystoupil a tlačil hovna na borca kterej jen protrobil když mu tam vjel..
klasickej debil co nemá co delat za volantem

20.09.2011, 23:17 |
Pekys to že někdo udělá prasárnu, budiž. Nejde jen o dobytky který to dělaj pořád ale každýmu se občas něco ne uplně "košer" povede. Tak dobrý, chytnu se za rypák a dávám si dál pozor, ale nevim na co si tam borec hrál, když si myslel že je ještě v právu.
Přál bych mu, aby jendou narazil na stejnýho vylízance.
Borec hlásí že "nevíš kdo v autě sedí,, a sám si pro něj jde jak mistr světa aby (ne)potvrdil toto pravidlo.Moh tam sedět týpek s kvérem a jak na něj začal hlásit tak mu to moh pustit mezi světla a měl by po píči.Klasickej namachrovanej dyliňák.Jako kolikrát si zanadávám,ale řikám:nevim kdo v tom autě sedí,co má v kasliku u spolujezdce atd:dnes je holt zlá doba a bude hůř...
no, zajímalo by mě co je v tom čase kterej je vystřihlej. protože sám podobných situací zažívám poměrně hodně a to z obou stran, tzn někdo mi tam vlítne a nebo tam takhle někomu vlítnu já. přijde mi daleko snazší jen pustit plyn a nechat tam to polo zaplout (pomůže to plynulosti provozu) než to hrotit až do něj, troubit a pak se na něj eště zbytečně moc lepit.
z toho typa co má v autě tu kameru mám pocit samozvanýho vychovatele ostatních, co při sebemenším problému začne vykřikovat "mám kameru, mám kameru, natáčím to"...
už je pomalu doba na to,abych si tu kameru do auta pořídil taky.myslím,že je to dobrá věc

20.09.2011, 23:26 |
rcman Tak takovýhle hovada potkávám scela pravidelně kolem Stodůlek a Zličína...
Na semafóru odbočuju do prava a frajer v protsměru co mě má dá přednost mě tam suveréně vjede... Dobrý tak ho jenom protroubim a víc na to seru...
Blbeček mě předjede a na dalšim semafŕu na mě řve... Že mě musí bejt jasný že vždycky má přednost jenom on a nikdo jinej na světě...
Bohužel za den převážim tolik aut že nemám sílu na to si do každýho instalovat kameru...
Stejně podle videa co jsem dnes viděl. Jak blbeček jebe benga za blbě umístěnou značku nebo co...
Myslím že benga by takovýho vola v autě moc nevyřešily...

20.09.2011, 23:31 |
rcman Luke_288: Taky zrovna v tomhle videu po dalšim schlednutí nevidim nic zase tak etrémního...
Pravda, frajer v Pólu mu tam mohl vjet a pustit děkovačku. Aby se panáček necítil dotčenej. Ale to už dneska taky nikdo nepoužívá. Ve velkym městě a velkym provozu ale vždycky poznáš kdo tam jezdí denně a toleruje kde co a kde koho bez mrknutí oka... A pak vidíš blba kterej se chce prostě hádat než mu někdo domluví...
tam to s tou šalinou je ale opravdu nepříjemný:-))
Taky mi je divný, že borec vystoupil až za třetí křižovatkou a to jeho odbočení je otočení do protisměru, protože na křižovatce nejsou:-)

20.09.2011, 23:46 |
Alííí Že má někdo potřebu v dnešní době machrovat na téma "nevíš kdo v mým autě sedí"...ten musel mít ale HODNĚ malýho ptáka. :-D
Těším se až budu mít nové auto, vyběhne na mě podobnej pablb a já mu to Polo na křižovatce sežeru za živa. :-DDDD

20.09.2011, 23:57 |
rcman Alííí: Co budeš mít za nový auto? Snad né tohle?
[ Link ]
Aliii : F650? :-)
oproti rcmanovi aspon trosku civilnejsi varianta :-)

21.09.2011, 00:03 |
Raimmii | Upraveno: 2011-09-21 00:04:08
to je strašnej ko*ot pan Polo ale :-)))

21.09.2011, 00:10 |
hanx jen tak mimochodem, on neříká "nevíš kdo v mym autě sedí" on říká "nevíš KDO KDY v autě sedí" a má naprostou pravdu. Pokud je to pravda a opravdu tam jela "šalina" tak bych ho sám od sebe pustil.
jj o blbce není nouze ... taky jsem na podobnýho dementra trefil, tak jsem ho jak se říká podráždil bosou nohou, ale to jsem si naběh a mohlo to skončit slušným průserem ....
ale abych přestal nadávat nebo přídadně tu a tam na nějaký další prase přestal troubit, tak to ne ...
zrovna včera ráno (5:30 - tma), předemnou týpek zašlápne auto bez blinkru, prostě nic ... (čekali na něj lidi u silnice), počkám až projede auto v prostisměru že ho objedu a když jsem předkem auta vedle něj tak se opět bez blinkru rozjel jako bych tam nebyl, to jsem samozřejmě nevydržel a málem si strhnul klakson :)
Na kazdou svini se vari voda...
resp. na každou svini se najde řezník
V našich ucpaných ČB to začíná fungovat spíš jako v Itálii (na domluvu, dobrý slovo, trochu ochoty a soucitu) než podle předpisů ale když přijde na lámání chleba, tak na tom týpek pohoří, protože předpis je holt předpis. Každopádně byl zbytečně impulsivní, chodit tohle někomu vysvětlovat by mě ani nenapadlo...
chyba je na obou stranách, trochu respektu a klidu to chce za volantem, vždyť se nic hrozného nestalo....ale že si ten s tou kamerou málem crknul do galat :-DDD já mám kameru, já mám kameru :-D holt kdo dělá akci, musí čekat reakci! Příště se mu taky může stát, že ho ten člověk vytáhne a zmlátí....přinejlepším jen zmlátí...
To je přece úplně jedno, jestli tam jela nebo nejela tramvaj. Já bejt ten maník s kamerou, tak ho samozřejmě protroubím taky - a já bejt maník v Polu, tak držím hubu a zablikám na omluvu. A je vyřešeno, ne? Jenže idiot v Polu holt cítí potřebu se pohádat, i když není v právu.
Předevčírem mi na přejezdu pro cyklisty (!!!) vběhl do cesty chodec, který si chtěl vynutit přednost (byl jsem tak čtyři metry daleko, ale jel jsem tak 15kmh, protože jsem to tak nějak očekával, když jsem ho viděl). Protroubil jsem ho, on mi začal ukazovat fakáče... byl zcela jasně přesvědčený, že jsem pirát silnic a on je v právu. Co s takovými debily?

21.09.2011, 10:06 |
Pekys Mr.Scully - co s nima? nebrzdit ;o)
Pekys: :-D
Mno ja osobne po takovym vystupu bych zasel na PČR a predal jim videozaznam s prestupkem k reseni. Kdyz je ten frajer opravdu takovy kapo at to vysvetli organum.
Na jeho miniaturni obhajobu je pravda ze v Brne se saliny moc neserou s brzdenim kdyz pred sebou vidi auto a bez vetsich vycitek to do nej napali.
Edit: vy tam vidíte šalinu? Bo ja ne a to som sa díval 4x a poriadne :-D
Batman: na šalinu si má dávat pozor řidič auta a ne ridič šaliny.. Když vidí, že tam jede kolona aut, tak si nestoupnu přece na šalinový pás. To udělá jen vypatlanec co nepřemýšlá, aj kdyby za mnou měl stát jeden celý směr.
Jinak jako Slim, žádnou šalinu nevidím.
Midnite: myslim, ze to je dost zjednoduseny pohled na vec :-)

21.09.2011, 10:53 |
rcman Šalina je asi mimo záběr... (nebo mimo lidské chápání).
Někde jsem slyšel že tramvaják když má nehodu. A jde jenom o blbý tuknutí. Tak už má hned dva dny volna aby se stačil vzpamatovat...
jak pise.mycTD..... jsem v Brne docela casto a vim jak to tam chodi.

21.09.2011, 10:55 |
Ravo Už se v Brně s těma šalinama zlepšili. Taky už mají blackboxy a pokud je nehoda a v blackboxu není záznam že aspoň brzdil, tak podle interních směrnic dostane flastra.
Jinak pan Polo je jouda, pokud tam byla šalina tak tam neměl jezdit a počkat až se situace uvolní aby mohl bezpečně odbočit (tak mluví vyhláška). Pokud je střelec a riskl to (což v dnešní husté dopravě někdy jinak nejde pokud tam nechci stát do půlnoci), tak holt musí počítat s tím že ho někdo vytroubí - dám "děkovačku" a zdarec.
Jenže bohužel kvůli těmto střelcům se moje žena bojí řídit. Protože ona prostě je opatrná a má kolem auta mnohem větší "osobní zonu" kam nikdo nesmí než je obvyklé a nemá ráda tyto situace a děsně ji to stresuje. A když argumentuje, tak má bohužel pravdu že ona má přednost a stejně ji chce "nějáký kokot zabít nebo zničit naše drahý auto".
jenže tvoje žena by dle mého názoru měla trošku víc v hlavě než tenhle typ s kamerou v autě, tzn by tomu s polem lehce povolila a pak se za nim tři bloky netlačila 20cm na jeho nárazníku, aby mu jako dokázala, že měla přednost ona.
jak znovu říkám, kdyby ten, u mě pitomec, prostě zatroubil a pak to nechal bejt, tak by ani ten z toho pola nemusel vylejzat. nejde mi do hlavy, proč by jinak z toho miniauta vylejzal až po x stech metrech a ne hned a taky proč měl autor videa potřebu to sestříhnout a nezveřejnit všechno.
jak už padlo, chyba na obou stranách
Luke_288 11:42: Nesmysl. Podle tvého textu hájíš toho magora v Polu. Jak už někdo psal výše- reakce "troubením" na kokota v Polu byla po jeho prasárně, u které to vše začalo. Místo , aby blb v Polu uznal, že tam vjel jako magor, tak mu vadí a vyhrožuje jako mistr světa amoleta.
kdyz se kouknu na video serii s nazvem 'O fous', tak to vidim, jako Luke_288 :-)

21.09.2011, 13:47 |
JP Podle všeho se setkaly dvě hovada, ale to hovado v Polu je hovado o 2 levely větší. Mě popravdě do chvíle než jsem koukal na tohle video nenapadlo, že bych někdy vylez z auta a nadával někomu, koho jsem před chvilkou vědomě voprasil. Ano, občas se každýmu povede ne úplně úmyslně zaprasit, ale když už se mi to povede, tak na "voprasenýho" bliknu výstražnejma "pardon" a řeknu si že jsem kokot. K vyrobení takový reakce jako je na videu musí mít ten člověk pořádně vymeteno v palici... A ohledně toho co se dělo mezi střihama - nedovedu si představit co by musel ten s kamerou udělat, aby to alespoň částečně ospravedlnilo ten výstup.

21.09.2011, 13:50 |
Luke_288 | Upraveno: 2011-09-21 13:51:55
Harryp: viz moje poslední věta. a zas a znova- takhle to holt v hustým provozu chodí. navíc sis určitě všimnul časovýho prostřihu, kdy se dá tušit, že tenhle "ublíženej" jel x desítek cm za jeho nárazníkem (jak je ostatně z videa vidět), aby ho jakože vyškolil, kdovíco se mohlo mezitím dalšího stát. (kolikrát se mi na dálnici stalo, že jsem někoho probliknul a on se za mnou potom táhnul jako smrad kolik minut a blikal a troubil a to je něco, co mě dostane do takovýho nerva, že bych, byť klidná povaha, taky vystupoval)já taky občas udělám slušnou prasárnu a když je to echt hektický, tak taky nepoděkuju, protože to třeba ani nestihnu.
z tohodle videa nedokážu, narozdíl od většiny udělat závěr

21.09.2011, 14:06 |
JP No je hezký že z toho videa nedokážeš udělat závěr, ale přitom píšeš, že se 3 bloky tlačil 20cm za nim, přestože na tom videu je vidět jenom to, že se na něj nalepil bezprostředně po tom co mu tam vjel, pár metrů nato si dal běžnej odstup a po střihu na něj ani náznakem nalepenej nebyl. Já z toho videa dokážu udělat závěr, že mu ten s Polem prostě nedal přednost a vědomě se mu tam nacpal. Nevim co bys chtěl vidět víc, abys mohl udělat závěr. Jestli ho měl pustit nebo neměl pustit - pustil ho do tý míry, že do něj nenaboural, takže tam nevidim žádnej problém.
Jako JP 14:06 : Jinak obecně nedáni "přednosti v jízdě" je v ČR velký problém. Zejména pak pravidlo pravé ruky :-( S tím se setkávám každý den.
JP: lépe číst. píšu, že se dá tušit...
v týhle republice je spousta vychcánků, co prezentujou jen půlku pravdy, zpravidla tý svojí pravdy, proto je podle mě vystřiženej ten pravej původ agrese. mě taky vadí takovýhle hovada, na druhou stranu mi vadí i ti druzí, připomínající mi šprty a bonzáky z první lavice základky.

21.09.2011, 14:27 |
JP | Upraveno: 2011-09-21 14:29:09
Já jsem byl ve čtení dobrej už ve školce, nic o tušení tady nevidim:
"jenže tvoje žena by dle mého názoru měla trošku víc v hlavě než tenhle typ s kamerou v autě, tzn by tomu s polem lehce povolila a pak se za nim tři bloky netlačila 20cm na jeho nárazníku, aby mu jako dokázala, že měla přednost ona."
O tušení píšeš až o den později. Podle mě je to co jsi předvedl přesně to vychcánkovský prezentování půlky pravdy tak, jak o tom sám píšeš.
Jinak by mě pořád zajímalo co můžu autu jedoucímu předemnou udělat tak hroznýho, aby to ospravedlnilo ten výstup. Blikat? Troubit? Ukázat nějakou sestavu prstů? Kvůli tomu bys vylejzal z auta? Já teda ani omylem, tyhle věci mě nikdy nebyly schopný rozházet. Co se týče lepení, to v týhle rychlosti(!) považuju za problém toho za mnou, protože případnej ťukanec jde na jeho účet. Ve vyšší rychlosti si s lepičem za zády párkrát ostříkám okno a skoro vždycky (když neprší) ho rychle přestane bavit pořád zapínat stěrače, takže mě buď předjede, nebo si dá odstup.

21.09.2011, 14:47 |
Luke_288 | Upraveno: 2011-09-21 14:48:49
jo, tak to jsem ne zcela expresivně vyjádřil to, že o ravovo ženě to byla hypotéza včetně toho zbytku věty (nějak mi nedošlo, že bez citace reaguješ na den starej příspěvek). nicméně nerozumim, proč to trháš z kontextu, od začátku píšu, že chyba evidentně na obou stranách, píšu, že nevidím celé video, tzn se mohlo stát cokoliv v mezidobí a mě osobně třeba šašci co jsou schopný x desítek sekund gestikulovat a lepit se mi na prdel prostě vadí, tobě ne, OK, fajn.
vidíš v mým názoru vychcánkovství, opět fajn, neberu ti to.
A není to zbytečný se tady hádat?? Ten s polem je kretén a až na narazí na stejnýho kreténa tak si dak do držky a bude. Viz případ s taxikářem, co na něj frajer vytáhl meč. Nabušenej a bylo mu to k čemu?K ničemu. Sestříhnutý to mohlo být třeba i proto, že se tam jinak nic nedělo. Podle mě i podle toho odbočení na posledním záběru, to byl idiot, co pro něj dopravní předpisy nic nejsou a ze šaliny sem neviděl ani střechu :o/

21.09.2011, 14:58 |
Luke_288 | Upraveno: 2011-09-21 14:58:59
Pavle, mě je na tom celým divná jedna věc- proč nevylez rovnou a až někde dál na křižovatce...
.mycTD: si děláš srandu? jak zjednodušený pohled? prostě to tak chodí, já sám jezdím v Brně a v Olomouci dost často a už několikrát jsem prostě musel počkat, když vidím šalinu ne?
Luke: třeba do toho s někým ještě telefonoval a nechtělo se mu hovor ukončovat :o) Hele u těhle pak nevíš. Já už tu taky psal svoje zkušenosti s některými řidiči a fakt nikdy nevíš co se takovýmu hovadu honí hlavou. Já už taky párkrát vystupoval, ale to ohrozil druhý řidič mě a já se šel zeptat, jestli mu to přijde normální. Ať už nedání přednosti, tak jízda v protisměru nebo nepřiměřená vzdálenost za mnou.
Midnite: nojo. jenze ten jeden cely smer je plny tech vypatlancu a stat za tebou s nejvetsi pravdepodobnosti nebude. misto toho te zacne objizdet prave pres ten tramvajovy pas, coz ti -spolecne s dalsim souvislym proudem vozidel v protismeru- odbocovani vlevo nijak vyrazne neusnadni.
ale provozu tim trochu odlehcis, to zase jako jo, bo jedouci auta jsou pro salinu mensi prekazka :-)
ten s tím polem si blbě najel a zavazel protijedoucí šalině..blbci jsou oba, ale v polu vyhrál.
Ford: to sice možný je, ale uplně stejně je možný to, co si myslím já. ano, s polem to posral, ale tihle žalobníčci, co maj zapotřebí zveřejňovat na netu to, jak mu někdo ublížil jsou taky zvláštní sorta lidí a jen mě to utvrzuje v tom, že je něco zamlčený.
řešíte píčoviny, v Polu vůl že to tam tak poslal (ale nic, kde by z toho mělo být zmařenej lidskej život), magor ten, kterej prostě si ho chtěl vychutnat za to, co udělal.
Je to asi tak rok rok a něco co byli slavnosti v plzni všude plno lidí a policajti a uzavírky.A já měl zrovna směnu na rozvoz pizzy, hodně obědnávek a nestíhal jsem. A taky my tam vlítnul chodec,který nebyl na přechodu jen slízal z chodníku a na vozovku, nevšimnout si ho tak srazim dítě co vláčel za sebou. Málem sem myslel že ho v tu chvíli zabiju, plná huba keců a podobně. Ještě že tam byli policajti a zastali se mě chlap na místě litr pokuty. Poučení většina si myslí že je pánem světa a má všude přednost.

21.09.2011, 16:16 |
Aegis v POLOautě POLOdebil udělal POLOprasečinu.
BTW v těch místech dělají dobré meníčka (U 3 opic).
Tak kdo si prohlídnul ostatní videa uživatele Jirinsv1, tak jistě pochopil, že to je mnohem větší ču.ák než ten z toho Pola. Škoda, že mu jí nedal .....

21.09.2011, 18:20 |
jack1 Nevim jeslti nekdo znate tuto odbocku, ale tam se bez toho aby nekdo pustil fakt neda odbocit ten v polu kdyby nebyl kkt a nechal odbocit ty dva co cekali na kolejich tak se mu taky nic nestalo, mimochodem neda se tam jinde stat nez na tech kolejich protoze tam vede jedinej pruh rovne a ostntni co neodbocuji by vas do tech koleji i odtlacili kdyz je špička :D tak jirinsv1 by mohl byt trochu ohleduplnejsi a ne ze sebe delat kkta..
normálka bych se stavil na PČR a ukázal video a zeptal se, co by s tím šlo dělat, jak s tou dopravou, tak s tím přestupkem proti občanskému soužití po tom jeho kecání. Beztak už bude mít nějaký záznam
High: Ty by jsi to takhle vážně řešil..?? Si nedovedu představi,že mě někdo takto sjede a já poběžím na pčr.. :-)
dneska ohleduplnych ridicu je jak safranu, bohuzel

21.09.2011, 20:38 |
CRK JÁ SE PŘIZNÁVAM, taky školim takový Polisty... A nikdy toho nenecham :-)))

23.09.2011, 10:12 |
DaveX Já se s tím taky setkávám v Ostravě celkem často. Zpomalím, pustím, neřeším. Kdo jezdí v městě denně to zná. Sám mě už moc krát pustilo auto, tak se chovám podobně.
Jinak mi taky není jasné, proč zastaví až někde na další křižovatce a video vystříhá. Kdo ví, co mu tam potom zezadu nakládal.