Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Policajt vs chytrolin

o Navštíveno 2403x o
o 20.09.2011, 14:23 | Downland
[ Link ] :D dobre on :)

o 20.09.2011, 14:44 | Mr.Scully
Blbec proti blbci :-) Policajt absolutně netuší, která bije a právník evidentně nemá na práci nic jiného, než se po něm vozit :-) Ale jo, je to docela sranda (i smutný zároveň).
o 20.09.2011, 14:47 | mr.brain
No, argumentovat hlavou osm Ústavy, když to o tom právním zastoupení je v hlavě pět Listiny... :) Ale tak proč ne.
[ Link ]
o 20.09.2011, 14:57 | CRK
jen do nich, ať sami hlavně neporušujou zákony a ať se je hlavně naučej, ať z nich každej jouda nedělá voly...
o 20.09.2011, 14:59 | CRK
já vim, hodně ať.. Ale ať se to někomu líbí nebo ať nelíbí, mě je to jedno :-D jo, a ať hledá chyby nejdřív u sebe :-)))
o 20.09.2011, 15:07 | tykeev
ten idiot, co tam furt mele hubou, tak si zaslouží tak maximálně pár facek.
Někdo mi takhle skákat do řeči, tak mu snad jednu plácnu hned.
Policista měl být jednoznačně důraznější, sepsat s ním nějakej protokol o tom, že nesouhlasí atd...
o 20.09.2011, 15:12 | tykeev
no, dokoukal jsem to celý a je to opravdu nějakej arogantní idiot, kterej sám nemá špetku slušnosti a ohání se vším, co si zrovna vybavil...

Už vidím, jak něco podobnýho zkouší někde v Německu... tam by už asi dávno seděl.
o 20.09.2011, 15:29 | muSlim
Ako tykeev. Mi pripadá že to je "akože právny zástupca" a naštudoval si niečo na konkrétnu situáciu a celý život čakal kedy tam chytí policajtov. By som mu takú jebol už len ako okoloidúci, že by sa nepozbieral. A to chlapečkovanie a tykanie, to by som mu aj hlavu utrhol dementovi. Nevidím do toho, ale aj keby mal pravdu, dá sa to riešiť aj normálne, nie takto superchytrolínsky ako nejaký pojebaný pepa čo zožral všetku múdrosť sveta a potom robí ramená. Arogantný kretén, ja by som mu dal...
o 20.09.2011, 15:33 | thepyroman
nejk mi unika, jak si tohle nekdo muze dovolit.. a bezbranost policie je dost k placi, proc nedostanou pravomoc jako je treba v nemecku, usa, tam se s nikym neserou kdyz nekoho honeji tak ho sundaj autem a nazdar..
o 20.09.2011, 15:38 | Kapka (M)
asi stejne jako kluci nade mnou..arogantni debil..ale on i ten kluk policista jak vyleze z auta rozeplou košily bez čepice celou dobu ruce kapsach něco vypovídá :-)
o 20.09.2011, 15:45 | CRK
thepyroman: pravomoc můžeš dávat jenom lidem, kteří by s ní uměli zacházet a ne ji zneužívat. Jseš si jistej, že u nás by to tak bylo..?
o 20.09.2011, 15:52 | Seat Power
hezky jim dava.
o 20.09.2011, 15:59 | Ravo
Doba je špatná.

1) PaCH a MP si za to mohou sami (bohužel ryba smrdí od hlavy a pěšák na ulici to těžko změní), že z nich národ má akorát srandu a vůbec žádný respekt a nenechá si ujít jakoukoliv příležitost aby jim to "osolil"

2) Právník se chová jako hovado a vůbec to jeho setření nemělo grácii a nadhled. Obvzlášť pasáže s tykáním a prostoduchým urážením jsou vyloženě trapné a tímto videem ze sebe udělal akorát burana.

Takže mám z toho rozporuplné pocity - na jednu stranu taky nesnáším když PaCH a MP zabukaří a vynucují si často protiprávně a nesmyslně peníze - viz flastr za zastavení, kde to vůbec nedělalo problém a na základě neplatnosti značek.
Na druhou stranu je škoda, že to medializuje zrovna takovej k*k*t.

Doufám že to video někdo nezávislý pořádně rozebere, myslím tím jak neplatnost značek a tím pádem i protiprávní jednání PaCH, tak i šermování nesmyslnými paragrafy "rádobyprávníkem" a poukázání na jeho šlendrián.
o 20.09.2011, 16:27 | AllInOne
Debil, měli mu dát obuškem přes hnáty a vymlet mu prd*l všichni. Zase nějakej strup dělá chytrýho a přitom ještě dopoledne se to učil doma nazpamět.
o 20.09.2011, 16:43 | rcman
Velice smutný že policie u nás nemá absolutně žádnej respekt.

Vůbec je jedno jestli byl frajírek v právu nebo si to jenom myslel...

Ale absolutně smutná věc. Že ani jeden s policistů ho nedokázal srovnat do latě aby snim začal mluvit jako sobě rovným. A né jako ze stádem debilů...
o 20.09.2011, 16:48 | Mr.Scully
Že je ten "právník" ubohej debil, kterej se to týden učil, aby mohl někoho seřvat, to nikdo nezpochybňuje.

Ale pořád je ještě smutnější, že těm policajtům ty paragrafy jen tak lítají kolem uší a oni nemají sebemenší tušení, co mu na to říct. Pak se není čemu divit, že má z policie každej srandu - jak je vidět, tak se jim stačí postavit, mlít klidně i nesmyslné argumenty a policie je naprosto rozhozená a bezradná.
o 20.09.2011, 16:57 | mr.brain
Ale to je dáno tím, že pánové příslušníci (kterým nikdo nenutil toto zaměstnání) neznají danou legislativu. Prosím, pro občana platí - neznalost zákona neomlouvá, ale kdo jiný by měl vědět naprosto přesně podle jakých zákonů má prošetřovat podezření ze spáchání přestupků a přestupky samotné než příslušník PČR? A pokud to ani oni neznají, potom je tady něco velice špatně...
Imo k tomu značení: pokud je použito svislé dopravní značení které není obsaženo v příloze zákona o provozu na pozemních komunikacích ani v jiné vyhlášce MDČR, tak potom je značka opravdu neplatná (a lze to brát tak jako když si něčí soused vezme štětku a na silnici si před svůj vchod do domu nakreslí bílý obdélník a do něj kříž, aby tam nikdo nestál, protože si tam chce dávat popelnice). No a jsme zas u toho - stačí znát platné dopravní značení a ne že si nějakej ouřada zjednodušší práci a dá tam značku IP11a a k tomu na tu samou značku nechá nalepit nápis "BUS". Ta totiž nikde vyjmenovaná není, lze se domnívat co znamená atd.

Nakonec je fakt, že se nemusel chovat jak vejtaha a prostě to jen nechat postoupit do správního řízení, nechat pořidit dokumentaci daného značení (radši sám, když vidím jak to tu vypadá) a měl by klid. Pokud tedy pánové od PČR nepostupují jako MP Brno viz. [ Link ]
o 20.09.2011, 17:05 | achyl
já bych mu musel asi hrozně ublížit :D
o 20.09.2011, 17:12 | Shr3k
Sraz kokotů online. Asertivní člověk může být a ani u toho nemusí tak hysterčit a slovíčkařit. Pan právník to má nastudované, ale to podání je zoufalé.
o 20.09.2011, 18:56 | Komba
Musel jsem to v půlce vypnout,protože jsem měl nutkání sáhnout do obrazovky a toho frajírka za kamerou ušlapat,páč mě vytáčel už jenom takhle že t ovidim a slyšim.
Jako ostatní říkáte,to jeho podání byl ofakt ubohé a pořád mumlal jen to samé dokola a snažil se je překřičet a nepustil je ke slovu,už tohle bych si nenechal líbit být policistou.Ale je pravda že někteří policisté mají prd respekt a pak to takhle dopadá.

Uznejet sami kdo by takový skákání do řeči vydržel a nepustil mu jí:D ... minimálně sebrat kameru se záznamem a normálně na něj zvýšit hlas.Tohle byla opravdu parta blbců :)
o 20.09.2011, 19:07 | Midi34
souhlasím s Ravem a Mr. brainem

jeho podání je mizerie ale policajti ani nevědí co můžou a co ne to je taky pěknej amaterizmus
o 20.09.2011, 19:17 | hanx
Zase na druhou stranu - nemůžete chtít po řadovém policistovi, aby uměl nazpaměť všechny zákony co existujou. Přeci jen mají na práci mnohem mnohem víc než se jen handrkovat s každým joudou co spolkl encyklopedii. Podepisuju se pod to co napsal 20.09.2011, 15:59 | Ravo
o 20.09.2011, 19:51 | RedBaron
Mně to ale vůbec nevadí, že si je tam takhle povodil, když tam švestky nezákonně pokutujou, proč taky...
o 20.09.2011, 20:37 | kozlustechnykus
hanx: Jasne, vsechno znat nemuzou. Ale kdyz za neco pokutujou, muzou znat aspon to. Pokud to neznaji, jak mam vedet, ze si ze me nedelaji prdel? To uz musim znat vic nez ten policajt? Na co tam teda je? To od mr.brain No Comment, opicky se zase predvedly
o 20.09.2011, 20:43 | Fox_cali
jsme v pravnim state, takze frajer jestli mluvil pravdu coz nvm tak si je pekne povodil, nechal se sice unest situaci az moc ale to nemeni nic na tom ze policajti cumeli jak pecky a nebyli schopni jednoho spravneho argumentu, pokud za neco pokutuju a nekoho poucuju tak tu danou problematiku musim znat na 100% a ne jenom umet vyplnit blocek a rict ze se potkame ve spravnim rizeni
o 20.09.2011, 20:45 | Rudi
jako muSLIM
o 20.09.2011, 21:06 | Phitypaldy
8:35 minuty o hovne diky panovi, ktery nepusti nikoho ke slovu...

Byt borcem v tom fiatu tak vylezu, dam mu kladivo na trapez a je klid. Nesnasim takove aroganty.
o 20.09.2011, 21:43 | HIGHTOWER
Od kdy je řešena doprava vyhláškou? :-D

Chyba policajtů, nechali se jím vytáčet, nejeli si to, co měli, njn, dnešní doba :-(
o 21.09.2011, 08:55 | Nismo.Power
tak zase bohůžel týpek má pravdu a nechal jim to vyžrat, jasný asi pokud by ho pokutovaly za něco co jasně udělal tak asi prostě řekne ano zaplatim a nashle ale když zase jen buzerujou za totální kravinu jak je běžný ....místo toho aby chytali fakt ty horší jezdce , pak se nesměj divit že sou na ně lidi nasraný když jediný co kurvy dokážou je stát za každou přenosnou značkou s nápisem 30 a opodál to vybírat že tam ty piráti jedou 40-50....
o 21.09.2011, 09:01 | luda551 | Upraveno: 2011-09-21 09:09:27
Přijde mi to trapnost hadat se o tech 100- 500korun. Kdyby nebyl chytrej, tak to dostane za 200,- a jede dal. Co je pro pravnika/soudce 200???
Jinak palec nahoru pro policisty, že se zachovali profesionalne, mely ho nalozit a pouzit zaznam jako napadeni verejneho cinitele.
Jen pro info od kdy mohu tocit policisty pri kontrole ??? Od doby kdy je telofon s fotakem ??

Ad Nismo : oni nemuzou za to, ze pokutuji ty mas jet 10, 20, 30, 40, 50km/h mimo 90km/h.
Ty stojis v zakazu, oi tam hned neprijedou a nedaj ti pokutu, ovsem zalezi na tom jak se ty chovas. Zakon je aby se dodrzoval, ano porusit se muze, ale nasledek si nesu sam.
Jinak souhlasim, ze jsou horsi ridici ale co se tak zmuzou kdyz o1 1.8t ujedes s r19 16v :D Proste to chce jiny kary
o 21.09.2011, 10:06 | Ravo
celou tuhle zvrácenou "politiku" PaCH a MP popisuje pěkně web D-fens
[ Link ]

Jde o to že se z PaCH a MP stal nástroj na co nejjednodušší způsob získání peněz do obecního nebo státního rozpočtu a prvotní důvod proč byly tyto orgány zřízeny je tímto absolutně popřen (prevence a snižování nebezpečnosti dopravy).

Jak jinak si vysvětlit ustanovení na "obejítí osoby blízké", tj. přesun odpovědnosti z přestupce na provozovatele vozidla, pokud se nepodaří přestupce zjistit? PaCH a MP nejde o to odhalit viníka a působit preventivně, ale jde o to nepřijít o "své peníze" které "vydělali" zabukařením.... a bude hůř, protože lempli z řad PaCH a MP kteří nedokázali přestupek zdokumentovat tak aby bylo jasné kdo je přestupce se teď přestanou snažit úplně.
o 21.09.2011, 10:36 | Rudi
luda551 - jenže mnohdy nejde o prachy, ale o systém. Proč platit za něco na co nemaj právo? Když dodržím zákon, tak proč bych to měl platit?
o 21.09.2011, 11:16 | Mr.Scully
Ravo - jak mi nedávno vysvětloval jeden dopravák: "my nemůžeme měřit a stavět někde za zatáčkou u školy, tam to auto pořádně a včas nezměříme, pak ho případně nedohoníme, nezastavíme... my musíme měřit na dlouhém širokém a bezpečném úseku, tam to jde dobře." To je v prdeli, co? :-)
o 21.09.2011, 14:46 | CervinVega
smutny na tom je, ze takovy traged zavzdusni 4 policajty na hodinu a dalsi na zbytek dne na sluzebne ve strachu o misto...
o 21.09.2011, 19:21 | HIGHTOWER
PaCH je co????
o 21.09.2011, 19:38 | kozlustechnykus
Pomahat a CHranit, ne? Nebo smradi v uniforme, jak sem se uz taky docetl:-D
o 21.09.2011, 22:10 | Ravo | Upraveno: 2011-09-21 22:12:59
Highty, neber si to osobně...jak jsem psal, ryba smrdí od hlavy. To v jakém světle vidí policii běžní lidé mají bohužel na starosti ti nahoře. Chápu že policista na nižších postech ja vpodstatě do této situace různými interními směrnicemi a omezeními natlačen a věřím že pocit flustrace a likvidace ideálů nenechá na sebe dlouho čekat.

Já sám taky dokážu vysypat několik příkladů rozhodnutí svého vedení, které mi ztěžuje práci (a ve výsledku ničí obchod = dělám v mezinárodní velkoobchodní firmě).
Proto nemám některým lidem za zlé že si o mě myslí jen to nejhorší (že jsem vykořisťovatel atd..)

Doufám že analogie je pochopena. Tímto jsem nechtěl PČR a MP omlouvat, jen říkám kde si myslím že je problém a kde by se to mělo začít řešit.
o 21.09.2011, 22:48 | Mr.Scully
Mno, já nevím, jestli zrovna v tomhle případě ryba smrdí od hlavy - to, že policajt pokutuje za něco, o čem evidentně nic neví, to je hlavně jeho osobní problém. Nepamatuju, že by za jakéhokoliv ministra byla policie zrovna vzorem poctivosti a inteligence.
o 21.09.2011, 22:57 | HIGHTOWER
no já nepochybuju, že krom komunikačního inženýra u PČR ani jeden policajt neví a nezná jak daleko má být dopr. značka apod. technické věci. Kdyby měli znát úplně všechno, tak by se to museli tak 20 let učit... Je to blbost, stejně jako nikdo ve své profesi neví všechny věci, které k tomu patří a týkají se toho. A u PČR když se to tak vezme, tak by měli znát úplně všechny zákony, ha ha ha, to nezná nikdo!
Hlavní je znát hlavní věci, které jsou opravdu vážné, jako použití zbraně apod. a ostatní blbosti, banality, se dají vždy najít, neb tam nehrozí nebezpečí z prodlení. A kdo říká, že tedy to má každej policajt znát všechny zákony, tak raději nic, neb to je na bohnice... A to neplatí jen o PČR, ale o všech profesích, už vidím, jak každej mechanik, zedník apod. zná z hlavy a hnedka všechny zákony tákající se jeho práce atd... Hau, domluvil jsem a jdu ZaCH - Zalehnout a Chrnět :-P
o 22.09.2011, 16:26 | slama
Tenhle právník učí přítelkyni v Boleslavi ve škole... Poznala ho podle hlasu a stylu vystupovani. Hroznej blbeček a policajti by asi měli vědět jak s nim jednat a znat paragrafy.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3157 sekund.