Navštíveno 1292x

Půjde li vše dobře, snad tento víkend napíšu pár postřehů z jiného, než turistického pobytu v jiné, než rekreační oblasti jižního Turecka:-)
Zážitky jsou nezapomenzutelné, to můžu předeslat už teď, do odletu mi zbývá asi 5 dní.
Jestli jsem se na něco v životě šíleně těšil, netušil jsem, že ještě šílenějsi se budu těsši, až dosedneme na Ruzyňském letišti a doma zalehnu do své postele:-)
Práce v jisté nejmenované fabrice mě obohatila o řadu zkušeností, bohužel si nejsem jistý, zdali se sem ještě nebudud muset vráti někdy v říjnu znovu:-(

19.09.2011, 13:42 |
CRK už se těšim, ale zkrať to, ať si u toho neskazim oči :-D
Za pár tejdnů tam letim, ale do civilizace...

19.09.2011, 13:45 |
nome no když tě takhle rozhází Turecko tak si představ ten Bangladéš nebo kde jsi to uvažoval pracovat :-)

19.09.2011, 13:46 |
Zdenek (A)
Asi budeme muset pozadat Daryla o instalaci noveho datoveho disku. Zdenyho elaborat bude zrejme dlooooouhej ;-)

19.09.2011, 14:11 |
Kamil Zdenek :-D
Bangladéš by byla báývala moje poslední chyba v mém životě. To vidím už dnes....
Snad bude Zdenymu stačit RAM pamět až to rozepíše...
Myslím, že Zdenyho trumfnu a přiložím skušenosti z pravidelné inspekce čínských továren.. :) Nějaké Turecko je myslím ještě v pořádku. :)
Super, uz se tesim na pocteni:)

19.09.2011, 15:27 |
Luke-Jeep | Upraveno: 2011-09-19 15:28:26
Ace: trumfnes v leccem možná... Ale ne v délce elaborátu... To nedáš :-D
Edit: turecko znam divoka to zeme... ;-) musis to brat jako sport a adrenalin... Ne moc vazne.
Luke_jeep:
když dáváš do provozu technologii za pár set tisíc EUR, tak to brát ne moc vážně nejde. Soudy bohužel fungují i v Turecku.
Párkrát ctrl+c, ctrl+v a mám ho! Ba ne, nejsem tak soutěživej. Rád si počtu. :) Btw, toto je snad nejdelší téma o tom, že někdo napíše téma, co tu bylo. :D
já to rád čtu a už se těším
Tak mam si vzit v praci volno nebo ne? Jak dlouhe to bude? :-D :-D
po dnešku mnemám náladu nic psát.Ale snad se blížím k závěru!
To vyjde kniha na novej rok ne? :o)))