Navštíveno 2461x

Tak tohle jsem ještě neviděl :D Schválně přečtěte si alespon kousek, nemá to chybu doporučuji začíst se i do jiných článků.
[ Link ] možná je to nějaké nemoc, každopádně je to docela borec nemyslíte?

18.09.2011, 22:19 |
CRK Krom toho jsem opravdu sexy muž
:-))))) já nemůžu...
nějak nechápu ? jako že je bohatej? A co jako ?
"Kdybych byl tlustý tak by procento mého tuku bylo výrazně nad 30% a pokud bych byl ošklivý, tak zřejmě bych nedělal fotomodeling . Kdybych byl ošklivý a nebo chudý, zřejmě bych nechodil s finalistkou miss léto Kristýnou , nebo sexy Karinkou."
to je konec :-D

18.09.2011, 22:33 |
Ravo to je ale jízda... někdy si říkám, že už mi vážně hrabe (když např. nasypu děsný prachy do nějákýho autohifi), ale když to tak čtu tak si uvědomuju že jsem vlastně naprosto v pořádku.
Viděl už jsem toho hodně, ale tohle jsem ještě neviděl...

18.09.2011, 23:02 |
JR A vsimli jste si, ze je to napsany 1.4.? :-D
a co to mění na tom že je to vtipný? :-)
Já myslím, že to je jedno, nebo 18.9. to už neplatí? Jen mě mrzí, že když na to koukáme, tak ho vlastně podporujeme.
:-) konečně vím, kde je střed vesmíru a kolem čeho se všechno točí :-) pravděpodobně otec tunera se zelenou krví :-D
:D nejvíc je tohleto :-D
[ Link ] tuner zelená krev oni snad založili tajný spolek nebo já už fakt nevim.
trouba...znám ho od vidění ze Stodolní, kde se snaží balit holky (rozuměj dívky kolem 15let) Majster slova Laco je větší hvězda než on....
Ta jeho diplomka je fakt mazec :D.
Vy neznáte Kalužu? :-) To je velmi známá figurka. Vlastní hosting banan.cz, na který svého času dělal reklamu tak, že spamoval naprosto všechny fóra pod různými identitami a od té doby ho skoro každej nesnáší :-)
Kdybych odevzdal takovouhle diplomku, tak se mi vysmějou do ksichtu. Ostravská univerzita bude asi hodně "prestižní "ústav, když tam lze odevzdat takovýhle poloamatérský paskvil :-/
Na druhou stranu nelze Kalužovi upřít, že si ty prachy vydělal - sice nemorálně, ale zřejmě legálně. Budiž mu přáno.

19.09.2011, 01:14 |
Rudi Nevim, jak vy socky, ale já se pobavil! :-DDD
Kurnik, to je ale narcista! :)
Tak zelenobila krev o proti teto chybe v matrixu je nic.
Kam ten svet speje.
helesocky jachodim s miss Db drag a semtlustej a osklivej tak to nechapu jak sem to dokazal bez penez krasi fotomodelingu a vobrovskyho peeeeeeera -)))))))))))
to je debil

19.09.2011, 13:11 |
nome no doted sem myslel ze nejveci mimon ceskeho netu je pan Hulan ale uz vim ze to neni pravda :-)

19.09.2011, 13:13 |
bafis pana Hulana jeste neznam, sem s nim...

19.09.2011, 13:19 |
nome zadej do googlu Radek Hulan :-)
Radek Hulán je podobnej egoistickej případ pro psychiatra, ale na rozdíl od Radovana aspoň má přehled a není blbej.

19.09.2011, 19:12 |
ps Mr.Scully: Bohužel je...
Chtěl jsem se rozepsat, ale raději ne :)

19.09.2011, 19:14 |
CRK tak napiš...
ps - já s ním nemám osobní zkušenosti, ale co jsem četl jeho různé SW a HW recenze, tak jsem s většinou i celkem souhlasil. Ale všiml jsem si, že hodně lidi polarizuje, dost lidí s ním souhlasí a ještě víc lidí ho nenávidí :)
prolez jsem tu exotopedii a je divný že tam chybí zeleno bílá krev:-D
ty woe novy domaci kino, subworfer :O))
kdyby tu někteří nepsali, že ho znají, tak mi to přijde jako celkem originální reklama na ten banan.cz:-)