Navštíveno 1289x

Co k tomu více dodat, tohle je prostě konec soudnosti -
[ Link ]
Pani asi nepochopila, ze arbitraze vyhravaji jen kamaradi po predem pripravenym obchode.
Kdo chce kam...
já bych to tipoval už na starobní demenci ...
Je to dementní kráva. Asi ji ješte nedoslo, že je tímto chováním celé republice pro srandu

18.09.2011, 03:08 |
Tendr Rozumim tomu, že se děje co se děje, že rádoby celebrity jsou u nás díky bulvárním plátkům celebritami a naopak...
Ale proč kurva do toho zabřednou i lidé, kteří umí zapojit zesilovač v autě, to těžko pochopím....
Kurva probuďte se :/
Jelikož jim je tzv. médii toto sviňsto subliminálně vnímáno ať už se jedná v podobě nějakých kulis, nebo přímého vjemu.

18.09.2011, 03:36 |
Tendr Ne, je to jen o lidský blbosti... A nejde o nějakou čubku, média nám ukazují "pravdu"
Proč tomu věří většina populace???
Stačí se podívat kolem sebe. Pravda nikdy není etalonem kvality informace.

18.09.2011, 08:50 |
HIGHTOWER | Upraveno: 2011-09-18 08:52:15
Já to sem dal z důvodu, že ať to dopadne jak chce u toho ÚS, tak prostě pokud vyhraje nějakou arbitráž proti ČR, tak kdo to asi zaplatí? My všichni, každý jí bude muset dát tak 1.50,- Kč z vlastní kapsy. A proč proboha???
Tohle se týká nás všech a mi pak něco říkejte, prober se, když se tu jel Kazma vs. Rytmus, to byl bulvárek jako kravka....
laska je slepa, Michal by ji postavil i na ucho .-)
tyvole, tady jde o dusevni zdravi stareho cloveka a vy se tu handrkujete o 1,50 Kc! co jste to proboha za lidi?
kdo z vás zná pozadí odjinud než z blesku a novy? a kdo z vas nekdy přišel o 14,5 mio? nevím, neznám, ale přijde mi, že tady mají zase všichni jasno jak to je...

18.09.2011, 11:45 |
HIGHTOWER | Upraveno: 2011-09-18 11:46:51
.mycTD: Jsem také duševně chorý, prosím poslat od všech lidí z ČR 0.50,- Kč, děkuji :-D Co to proboha pro každého je :-D
Luke_288: máš recht, oprávněně žaluje všechny kolem sebe - PČR, SZ, Kubišovou, ČR, Blesk, iDnes.cz atd. holt, někdo jí chce zničit, to je evidentní :-D, to je totální komplot proti Helče :-D PS: Blesk nečtu, na zprávy na nově nekoukám, jen max. na záběry třeba z nějaké akce apod., takže jsem antibulvárista
ale evidentně tě to dost trápí...
Hell-ena je pííííp píííííííp píííííííp a ten její vošoust je ještě větší pííííp pííííííp píííííí pííííííííp :-D
jj, trápí, jak jsem psal, proč by jí mělo jít z mé kapsy 1.50,- Kč, za chvíli se toho chytí další, když uvidí, že to jde - ona sama to dělá právě proto, že v USA uspěl Diag Human, proto to prodala do USA... a já nejsem dojná kráva...
HT:ona snad probehla nejaka arbitraz, ze tu vypocitavas, co kdo zaplatime?
nedelas ty pro blesk?
ne, on je antibulvárista...
mě teda daleko víc prudí věci typu ekotendr apod než něco takhle hypotetickýho
Z její hlavy to 100% není, to jí zas nabulíkoval ten její. A vůbec, asi napíšu do Beatu jakto že jí nehrajou:-)