Navštíveno 795x

15.09.2011, 22:18 |
empiK (M)
Zitra jedeme na nakupy do obchodaku Peek and Cloppengurg. Je tenhle nakupak v zone, kde uz je treba emisni znamka? Dekuji.

15.09.2011, 22:43 |
JR Byl jsem tam v kvetnu a myslim, ze tam zony nejsou. Je mozny, ze jsem je nevnimal, kdyz mam zelenou plaketu :)
Podle dvou sekund, které jsem strávil googlováním, tak Drážďany v tom seznamu nejsou.
Nicméně i tak, není lepší udělat doživotní investici cca 250 Kč a neřešit to?

15.09.2011, 22:51 |
rcman Já tam byl naposledy minulej rok... A teda taky jsem si absolutně nevšimnul ničeho jako zelená zóna. A to jsem projel centrem křížem krážem než jsme vybrali kde zaparkujem.

16.09.2011, 07:49 |
empiK (M)
Mr. Scully: i ja googloval a podle prvnich dvou sekund jsem nasel odkaz, kde bylo psano, ze v roce 2011 Drazdany zavedou po vzoru vetsich mest emisni zony. O investici fakt nejde, ale vzpomnel jsem si na to vcera vecer a zrovna odjidzim. Fakt se mi nechce letet jeste na STK s velkym TP pro znamku, pak zase s velkym TP domu (sebou do Nemecka ho tahat nebudu). Nekdy jsou i jine duvody, nez jen penize...

16.09.2011, 10:06 |
Rudi Nejsou tam, jsou akorát nejblíž v Lipsku a Berlíně a pak samozřejmě dál na západ.

16.09.2011, 19:06 |
bafis | Upraveno: 2011-09-16 19:10:57
jj, jezdim tam kazdej tejden a parkovani no problem, ikdyz v sobotu je vsude narvano a rekl bych ze cast nemecka ma jeste do konce tydne prazdniny, ale parkovist je tam vsude dostatek...
Tenhle obchodak je muj oblibenej,klidne bych doporucil zaparkovat u hlavniho nadrazi, v klidu si projit halou a jsi hned na kolonade u obchodaku, je to tam nadherny, kasny, vodotrysky atd, kdyz pujdes porad rovne, projdes si krasne celej komplex a dojdes hned k hradu a vyjdes az u Labe, je to kousek a v tomhle pocasi nadherna prochazka...podle me jedno z nejhezcich center mest co znam ;-)
Jo a od obchodaku to mas na teplickou dalnici cca 5km, supr vyjezd, porad rovne.
empiK - mně to vyplivlo tenhle odkaz, který je poměrně podrobný a aktuální:
[ Link ]