Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Postěžování na Vodafone (NET) a jak semnou vyjebal(fakt mě ser..ou

o Navštíveno 2382x o
o 15.09.2011, 12:03 | Flash
Zdarec
tak tady bych se chtěl vyjádřit k vodafonu a jejich operátorech....začnu tim že sem neměl žádný internet a s místní sítí to bylo takový že sem jim musel volat kolikrát a stejně mi nevyhověli...takže nic moc s našim wifi...

Jak to teda bylo : jednoho krásného dne mi zavolala pani s vodafonu že má pro mě jedinečnou nabídku pro dlouhodobé klienty,že to je jen pro mě....tak sem si ji vyslech a to byla chyba....vnutila mi doslova 400kb/s za 260kč ...ale musel sem si zaplatit modem a prý je jeho cena 4000kč ale když to odklepnu na místě že o to mam zájem tak bude jen za 399 + pošta,,,
Tak sme se teda dohodly že to teda beru...za 7dní přišel modem se simkou...celej natěšenej sem hodil simku do modemu a zapnul noťas....už nedočkavej sem dal uložto a že si konečně něco stáhnu cca 70mb...modem se rozsvítíi na H a že jinak neni dostupný CDMA ale jen HSPDA tak nějak ... rozvítilo se H a zhaslo 3g to už bylo podezřelý a pak mě málem omyli....stahování 23kb/s a padalo to až na 17kb/s ... tak sem volal operátorovy že tohle je podvod na zákazníky a oni mě přepojily na nějakou linku klientů...tam sem jim to celý popsal a oni že nemam 3G ano CDMA v místě bydliště takže to rychlejší nebude :(

Tak sem jel do kolína tam se rozsvítilo i CDMA a rychlost stahování byla 89kb/s a lítalo to až na 140kb/s a na 3g připojení to jelo jako doma takže 25kb/s

tak sem nic jinýho neměl a nechal sem si to ... filmy stahovat je nesmysl a najednou mi přišel meil že sem překročil FUP a pak už mi to stahovalo kolem 1kb/s max 8kb/s takže se mnou vodafon vyjebal jak moh ... sice mi slevily 260kč takže jeden měsíc zadara ale pak mi přišel učet(570kč) za měsíc .........to mě už fakt nas...alo tak sem jim zase volal a oni že si nevšimly že mam slevu jako dlouhodobý zákazník vodafonu.....tak mi pak ještě vrátily z těch 560kč do 260kč ten přebytek(těch 560kč sem musel zaplatit-co je to za logiku nevim)
Dneska sem jim volal že teda skončim s internetem do notasu a oni že to neni 6měsíců takže bych musel zaplatit 4tisíce za modem ... nebo počkám 6měsíců a pak to bude bezplatné(tak sem jim vysvětlil že sem modem kupoval se slevou na 399kč jenže to je prý záloha ané cena modemu(kuva co to je za jednání!!)
Tak už mě to fakt dopálilo a že teda zrušim celý vodafon a přejdu k jinému ale k vodafonu už ne a už mě začali lámat že tohleto a támhleto jenže už jim nevěřim ani slovo..nakonec sme se dohodly že přijedou technici od vodafone a změří mi signál a podle toho doporučí modem(takže rozdíl mezi 499kb a 23kb je celkem veeeelkej ale hlavně že si to nechaj zaplatit...tak uvidim jak to bude pokračovat a jinak pa pa la la vodafone a přejdu na simku a bude to
Takže moje story s vodafonem..

Nevíte někdo o slušnym internetu do notasu ? nemůžu mít wifi protože kdybych to pořád řešil s místní sítí tak se nedočkaám snad vůbec ale takhle sem nasypal vodafonu a kde nic tu nic(nepoužitelný net)
Jako to že mi kna nabíhaj tak po 2min. a všechno je strašně pomalý a to sme to zkoušeli na víc kompech a všude na hovno tak to pc opravdu neni..

Díky za přečtení a vaše názory na vodafone(fakt mě serou)

o 15.09.2011, 12:08 | madmaik
jestli nemas signal,tak proste nemas signal. tam nikdo nic nevymysli a pocitam ze ani tmobile ani o2 na tom nebudou lip. me treba jede net od vodafone v praze naprosto perfektne kdyz ho potrebuju pouzit
o 15.09.2011, 12:13 | Flash | Upraveno: 2011-09-15 12:18:14
madmaik: jasně ale v kolíně je signál na plno a nějakých 499kb/s tam nejede .. a taky to mohly říct když mi to nabízely ... moc dobře věděli o tom v jaký lokalitě se to bude používat ... hlavně kšeft a placení a tim to končí.. kolik platíš měsíčně a jaký máš FUP ?
Prostě to neni signálem ale tim že nemaj vysílače na 3G a že mi tady jede edge a hspda .. sem se chytil toho půlmega za sekundu ale ono to tak opravdu nefunguje
o 15.09.2011, 12:16 | madmaik
ja to mam v ramci pausalu,mam 600mb a vychazi to na nejaky 200,- mama ma od o2 k pausalu 3gb fup za nejakych 150 a taky to funguje perfektne,ale proste jen kdyz jsi na signalu.
o 15.09.2011, 12:20 | TROY
Napiš lokalitu ;) kouknu se ti na to
Nicméně sorry za OT,ale nadávat na Vodafone to je taky nesmysl - jako vzit si něco jen tak po telefonu - nevim jak ty,ale já všechni posílám do prdele i když už mě zadarmo nabízeli hrnce,dovolený a kdesi cosi. Na druhý straně pak akorát lapali po dechu,že nic nechci
o 15.09.2011, 12:21 | Flash
tjo ale filmy s tim nestahuješ ... na otevírání aplikací nebo skype i FB to jede dobře ale párkrát si něco stáhneš a končíš na 1kb/s takže tak ... mam ten samej 200kč s netem ale tohle je pro notase takže dávám 220kč za mobilní net s volánim a 260kč za notasuv net a tam je fup 3gb ale to je taky nesmysl...tak uvidim co technici vymyslí nebo cos tim udělají
o 15.09.2011, 12:21 | Dexter
Tak ta rychlost je pěknej pravěk, to bych taky asi zuřil. Připomělo mi to, když jsem měl něco podobnýho doma ještě od Eurotelu, ale to už je hooodně let zpátky.
o 15.09.2011, 12:25 | Flash
Dexter: no práááávě ale zaplatit si za to nechají no ... místní sít je dobrá ale s těma lidma je to těžký,když jim zavolám kdy by to bylo tak za 2měsíce přijedou ... nepřijely ani za rok ... takže problem ... volal sem jim znova a že momentálně maj hodně práce a tak sem napsanej v pořadníku (jak za komoušů podpultovky) oak se mi lidi diví že se nemůžu podivat ani na youtube a ted ani nepustim pomalu nic ... na aukro čekám 5minut než mi naběhne základní okno .. 190kb obrázek to posílá 1kb/s a spadne to na 800b/s co to kuva jeeeeeee :( vodafon jen kecá :x
o 15.09.2011, 12:26 | TROY
řikám napiš lokalitu
o 15.09.2011, 12:28 | Flash
Uhlířské Janovice ...
o 15.09.2011, 12:30 | Flash
většinou sem v kolíně a tam to jelo teda na to cdma a kolem těch 100kb/s tim sem dosahnul FUP a ted je to na hovno takže mam většinou přes mobil a tam to jede normalně .. ale na notasu neeeee
o 15.09.2011, 12:32 | madmaik
zkousel jsi to i na jinym ntb?
o 15.09.2011, 12:34 | TROY
1. [ Link ]
Uhlířské janovice = BEZ POKRYTÍ cdma
2.jak dlouho to máš?
3.máš v aplikaci zaškrnuto automatický režim?
4.externí anténa připojená?
Další věc - pokud už máš FUP tak ti to spadne na 20kb ;) do obnovy
o 15.09.2011, 13:20 | Flash
madmaik:sem psal ze na jinym pc a notasech a stejny :(
TROY: mam to 4mesic,s antenou stejny jako bez anteny :( ,zaškrtnuto auto..
Ten fup potřebuju zjistit
Díky moc za rady
o 15.09.2011, 14:19 | maresk
měl jsem USB modem s netem od VF, jsem v Praze, nicméně v Hloubětíně aktuálně nemám možnost jiného připojení, než mobilní net a jelikož máme mobily od VF, tak jsem net pořídil od nich - po dvou měsících (ani ne) jsem odstupoval od smlouvy, protože ten net potřebuju k pracovním účelům (aktualizace počítačů, sosání ovladačů atd.), na filmy a multimedia kašlu, není na to čas.

od VF jsem s mobilním netem odešel proto, že neumí/neuměli k základní FUPce nabídnout buď balíček s datama (byl bych ochoten připlatit a ne málo), ani neumí nabídnout připojení bez FUP, proto jsem pořídil mobilní internet od O2, s jejichž službou nejsem nijak spokojenej (slibovali full pokrytí, a u baráku mám stěží 2 čárky signálu), nicméně to celkem i funguje a je to bez FUP, ač za to cvakáme litr měsíčně.

bohužel jakejkoli českej operátor na mobilním netu rýžuje zlato :-((, i když pokrytí není žádnej zázrak
o 15.09.2011, 15:47 | Flash
Troy: mysliš zkusit ufona? Nic dobryho sem na ne neslysel :(
maresk:
To mas pravdu je to čím dal horsi :(
Ty fup to je pro zlost.

No mam doma antenu a modem tak sem to koupil s pc jenze nevim jak se chytnout a na mobilu mi wifi nabizi asi 10neblokovanejch ale nevim jak ten modem nastavit aby to vubec neco naslo a v notasu mam taky modem ale taj asi nepujde pripojit antena (to sem nezkousel)
Modem je airlive tak nejak a je funkcni ale je moznost se napichnout na nezamcenou wifi?
o 15.09.2011, 16:15 | TROY
pak vysvětlim
o 15.09.2011, 17:00 | Flash
troy: ok diky,, a s wifinou by si poradil? Nebo nějakej link treba?

Takže vodafon poslu do riti
o 15.09.2011, 17:56 | TROY
takže když jsem si to přečetl s odstupem

ufon píšu protože máš combo modem a ta cdma část je ufona proto jsem posílal link na ty janovice - není tam pokrytí - my tam máme BTSku,ale není 3Gčková,takže rychlost max 120 kbps a budeš rád

Situace je samozřejmě jiná v Kolíně - tam je 3G + CDMA nicméně aplikace se ti bude hlásit pod 3G když je k dispozici - tam by ses měl s rychlostí dostat od 1,5 MBit vejš.
Průser je FUP - dosáhneš 3 Gb a řízne tě to na 20 kbps do obnovy nebo do doby kdy si přes samošku obnovíš fupko za prachy.
Technik ti s tim nic neudělá , jen doufám,že jsem to neřešil já ))))).
Asi ti volalo nějaký externí call centrum co se týče tý nabídky - když budu mluvit za sebe tak to je docela průser obecně - oni jedou na prodeje nikoliv na kvalitu - neověřej lokalitu a nazdar :/
o 15.09.2011, 19:33 | Flash
Troy: taky sem jim napsal že bude zdar s celim vf a najednou se začalo něco dít.. ale v kolíně sem se nedostal nad 100kb(s někdy to skočilo na 150kb/s to bylo ale snad zázrak jinak 80-100 ..

Ok takže se spíš přiklonim na to wifi a budu na ně tlačit za ty prachy by to bylo super jenže se s nima nedá domluvit na termínu je to děs .

tak ty seš pod VF pěkný..
o 15.09.2011, 19:48 | Flash | Upraveno: 2011-09-15 19:57:56
tak takhle to stahuje kdeéé páák nějaký 25kb/a koukejte FUCK na VF

fakt sem z toho nass....ej" ;(

foto k příspěvku  od Flash

o 15.09.2011, 20:12 | HIGHTOWER
Stačí mrknout na mapu rychlostí mobilního netu u vodafone a není co řešit, tam hnedka víš, kde a jak to jede... V Praze to frčí parádně, ale třeba u mě na nic...
o 15.09.2011, 20:33 | TROY
mě ted tak napadá jestli máš ten modem spárovanej + tu lokalitu v Kolíně,ale 3g tam je tak by to mělo frčet
o 15.09.2011, 23:53 | Flash
HIGHTOWER: tjo to vědět dřív tak je pošlu do ....

Troy: ti nevim ale spárovanej určitě neni jen sem parkrát použil tu simku v mobilu ale to nevadí ne ??
v kolíně je i 3.5G ale je to furt 20kb/S a janovice bez fup 23kb/s a s fup 2kb/s jak je na foto takže je to asi vyřešený... ale vodafon nastavil měsíc zdarma a že se to bude řešit aby byla spokojenost na obou stranách ale toho asi nedocílíme :(
o 16.09.2011, 07:43 | TROY
to spárování poznáš jednoduše - přihlásíš se do CDMA a nenapíše to chybu 678
o 18.09.2011, 09:06 | Flash | Upraveno: 2011-09-18 09:07:04
TROY: v kolíně mi svítí zeleně C takže to připojim ale v janovkách jen H takže spárování tam je ...no s vodafonem to skoncim už sem to s nima řešil a nechaj ten měsíc zdarma a pak odstoupim .... sehnal sem dodavatele JON s tim sem mluvil a aktivace zadara (asi modem a antena) a 250kč/5mb/s tak snad to pojede aspon 1mb/S na downloady a taky to nemá posraný FUP...ale jak se vodafon snažil nabízet nesmysly aby mě udržely ... prostě sem šel k věci a že odstoupim i od paušálo a už to začalo :)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3254 sekund.