Navštíveno 962x

Zdravim chci se zeptat všech máte nekdo zkušenosti s nakupováním z ebay přímo z ameriky?chtěl bych si koupit třeba zesík cenově je to uplně jinde ale aby mi vůbec něco přišlo Díky =)

14.09.2011, 18:05 |
TROY 1. DPH + CLO si připočítej
2. bez záruky
3. pošta ranec

14.09.2011, 18:06 |
TROY tudíž můžeš jen slintat a tim to hasne pokud nemáš dost lowáčů

14.09.2011, 18:15 |
JP Zesilovač bych tam asi nekupoval, ty levný prodraží pošta a k drahýmu bych zase chtěl záruku. Možná nějaký dražší kompa nebo rádio, ale co jsem kdysi koukal, tak tyhle věci většinou vyjdou dráž než tady...
To CLO a DPH je fakt na hovno, s vyšším poštovným se musí počítat, když to jde z takové dálky.
naposled kdyz mi sel zes z USA, tak posta 110USD :) to ber asi jako minimum.
Tyhle velke veci z ameriky obvykle nic moc. Berou se spis veci, co se tady nedostavaji.

14.09.2011, 20:18 |
CRK | Upraveno: 2011-09-14 20:19:35
docela se da neco dotahnout, ale od ty doby, co udelali ten limit 22euro, tak je to horsi. jedina sance koupit to a predem se domluvit, ze je to reklamace a pak bys to neplatil, ale to by byl podvod a nikomu to v zadnem pripade nedoporucuji a nikoho v zadnem ale v zadnem pripade nenavadim :-D

14.09.2011, 21:03 |
CRK je mi jasny, ze si delas srandu a nikdy bys to neudelal. Ale ciste teoreticky, kdyby to nekoho zajimalo, tak je potreba dolozit e-mailovou komunikaci s odesilatelem, ze jde o reklamaci. Ale ted vubec nevim, proc to sem pisu, kdyz by nam to poctivost nikomu nedovolila udelat... :-D jo, a nemas za co... ;-)
Hehe lukee: to je aji s letuskou ne ? :-D Me sla prez ocean ted prevodovka (!!) nejakejch 35 kilo a do polska lodi (4 tydny presne az na celnici) za 85 dolaru ;-) do cech by to bylo asi o 10 drazsi letadlem 142 dolaru polsko... Lip se tam cli totiz ;-)