Navštíveno 1080x

13.09.2011, 11:47 |
Veva Jelikož už dva měsíce marně hledám práci, tak začínám přemýšlet, že vycestuji za prací a zdokonalím se v AJ. Má někdo zkušenosti s prací v zahraničí? případně nějaké kontakty?

13.09.2011, 13:34 |
TROY já bych řekl,že tohle je už dávno pasé
proč by to mělo být pasé?

13.09.2011, 14:05 |
nome protože pokud se ti nekde podari najit praci tak se tam spis naucis polsky nebo rusky nez anglicky. Pokud nejsi schopnej najit praci tady tak neposcitej ze najdes neco lepsiho tam. A u baleni nakupu v hypaci se moc mluvit nenaucis. Navic anglie, irsko a podobne jsou uz skutecne pase takze spi usa, Canada, AUstralie coz je zas cenove trosku jinde.

13.09.2011, 14:14 |
Veva To jsem se toho dozvěděl :-)
Neříkám, že chci najít lepší práci někde jinde, s tím ani nepočítám a budu ze začátku klidně balit i nákup do tašky, když zaplatím povinné poplatky a něco mi zůstane tak to dělat budu. USA, Canada a Austrálie by mě zrovna lákali :-)

13.09.2011, 14:15 |
Veva a než tu někdo dá odkaz na google, hledat umím, ale chtěl bych raději osobní zkušenosti...

13.09.2011, 14:27 |
dolph kámoš je už několik let v Holandsku (v Haagu).. teď se tam za nim chystá i můj brácha.. dělá rekonstrukce domů.. a na peníze si vůbec nestěžuje.. říkal že bere cca 600e týdně.. byl jsem za nm před dvěma lety na dovče a do Holandska celkově jsem se zamiloval . Takže za mě jedině Netherlands :)

13.09.2011, 14:32 |
Veva dolph: rekonstrukce domů? já jsem stavař, mám stavařinu, nehledají tam někoho?? :-)
Mno něco málo jsem pobyl v Irsku a nebýt maturity z ruštiny, tak jsem se nedomluvil. Konec konců čím lepší AJ do startu, tím lépe pro Tebe.

13.09.2011, 19:19 |
bastr | Upraveno: 2011-09-13 19:20:13
za sebe bych doporučil švycarsko sice mimo tvuj obor dělam tu svařeče potrubaře spiš lepšího topenaře za cca 600 kč na hodinu...
Mužu jenom doporučit němčina povinná a staví se tu jako dabel jukni na
[ Link ]

13.09.2011, 23:29 |
Mája USA legalne je skoro nemozne a nelegalne to ani nedoporucuju. Prace se spatne shani, kdyz uz neco najdes tak za minimalni mzdu. Auto nekupis, bydleni jen s polakama nebo cechama. Nikdo moc nepomuze a zadaro uz vubec ne. Nevim jak Canada ale Australie skoro stejny jako USA