Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > help - kdo s androidím tabletem?

o Navštíveno 917x o
o 13.09.2011, 10:59 | Q
Ahoj,

pro základní tablet na androidu (tuším 2.1) potřebuju základní aplikace, které už někdo zná a ví že fungují.
S nakoupením se počítá, nemusí to být free. Potřebuju to do práce.

Takže, co potřebuju:

1. emulátor:
word
excel
powerpoint

2. přehrávat avi v různých kódováních (záznamy kamerových systémů). standardně mám KM Player a codec pack.

3. nejlépe 2x exchange klienta (není podmínkou). prostě poštu z exchange serveru

4. poštu ze 4 pop3 účtů

5. denní diář

Má to někdo, používá to? zatím zkoušíme levnou potvůrku, ale má přijít A501 a do té doby to chci mít rozchozené.

Díky moc Q

o 13.09.2011, 11:28 | Q
nikdo? no to je děs... :-)
o 13.09.2011, 11:36 | MaxxT
nevim jak to chodi s tabletem 2.1 - na tablet bych rekl dost naprd system, mam tableta s 3.2 a je to urcite lepsi, protoze je to uzpusobeny pro tablet a 2.1 je starej pro mobily (mam jeste SII a tam mam 2.3) co se tyce pozadavku tak 1) staci zadat do marketu a vyjede jich dost a zvolis si co ti nejvic bude vyhovovat. jako prehravac je nejlepsi DICE player, je placenej, ale jedinej kterej vyuzije HW akceleraci s AC3 zvukem, takze prehraje bez sekani 720p, na ucty mam origo asus aplikaci, co jsem tam mel a ta mi staci.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3291 sekund.