Navštíveno 791x

13.09.2011, 10:21 |
clown | Upraveno: 2011-09-13 10:21:55
jen maly dotazek,
jsem zvykly z SE a Nokie posilat SMS a MMS primo z PC.
Na SE a Androidu je jen PhoneExplorer, jen pro SMS. U Motoroly jsem nic nenasel. Na androidich forech je to jen ve stadiu ruznych pokusu ..
existuje neco ofiko ? napr. od Samsungu a pod ??
jako v klidu zustanu u Symbianu, to ze za 5 let muze skoncit mne fakt netrapi, kdyz uz s nim ziju dele, nez kdokoli z Vas .. :o) (cca 16let) :o), jen jsem chtel udelat krok jinam + mam navic androidi aplikaci na ovladani SYNOLOGY

13.09.2011, 10:21 |
clown dekuji za namety

13.09.2011, 10:26 |
JR Nevim jak Symbian, ale Android uz bude asi vymakanejsi a muzes s tim i telefonovat. Je to levnejsi a za mnohem kratsi cas vyridis mnohem vic veci ;-)

13.09.2011, 10:35 |
clown JR, myslis, ze se Symbianovym telefonem netelefonuju ? :o)) Oni ty prusery, spis byly problemem levne madarske Nokie, kde to fakt obcasne odflakli (N70, 3650 a pod.)
funguju se sluzebni E71 bez problemu pomerne dlouho, nemam duvod menit, bohuzel slusna kovova nokie neni, E7 nechci, velky. A soukromej telefon low cost na Symbianu 150SMS / 100MMS mesicne, hodina a pul hovoru, nic vic.
Preci jen nosim v kapse telefony dva vedle sebe :o)
prijdu do kanclu, vytahuju vetsinou jen sluzebak, soukromej mam v kapse, vse vyrizuju z PC. Coz u Androidu zatim nevidim, jak.

13.09.2011, 10:40 |
Zdenek (A)
Jo...... take bojuju. Mam Samsung Galaxy Ace. MyPhoneExplorer by mi uplne vyhovoval, ale zakousava mi telefon. Rozjede se, da se i chvili pouzivat, ale pak se kousne. Kdyz se nekousne uz pri pouzivani, tak na 100% vzdy, kdyz odchazim z exploreru nebo proste odpojim kabel. Pak je telefon jasnej na restart. Nic jineho krome MyPhoneExploreru jsem zatim nenasel :-(

13.09.2011, 10:49 |
clown Zdenku nemas cca predstavu, resp.
kolik ti vydrzi Ace o vikendu, kdyz lezi doma na stole jen s pustenym BT (nepripojenym).
nejak nevim to chci, protoze low cost mi vydrzi 3 az 4 dny provozu, srackovej fotak to ma taky, LCD s mizerii na slunicku mam tez :o) Jen uz po 2 letech jaksi vypada, jako bych to dal detem na dve hodky pisek :o)

13.09.2011, 10:50 |
clown Slime .. diky, mrknu

13.09.2011, 11:05 |
Zdenek (A)
Ace je silenej baterkozrout, resp. ma "malou" baterku. Ale pokud bude jen lezet na stole s pustenym BT a nebudes nijak zasadne volat, tak prezije vikend..... od patecniho vecera do pondelniho rana.

15.09.2011, 23:59 |
Flash díky bohu za Nokia N95 neviměnim ani za zlatý prase ... vše jede jak má přes nokia pc suit a jede to jak má v poho