Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > otevreni nove prodejny

o Navštíveno 1344x o
o 12.09.2011, 20:34 | Rajdlos | Upraveno: 2011-09-12 20:35:35
S xenonmanem jsme otevreli novou prodejnu s velkym showroomem v prostorach, ktery jsme skoro 4 mesice rekonstruovali.

Tak snad se bude libit a zaroven muzete fcb positive kliknout na odkaz dole, at se nazene nejaka aktivita :)

www.facebook.com/HighPerformanceParts

Fotky viz odkaz.

o 12.09.2011, 20:55 | Rajdlos
Pripadne napiste i co by slo dodelat vylepsit, stale se na tom maka. Nebo co se nelibi. Samo i kritika je vitana.
o 12.09.2011, 21:06 | hanx | Upraveno: 2011-09-12 21:08:03
Vypadá to fakt pěkně, jestli je vítána kritika tak kabely u těch stolů vypadaj hrozně, já bych je vedl do díry ve stole aby to trochu vypadalo a nebylo to tak nápadný:-)

EDIT: a dole je ještě schovat do nějaký lišty. Osobně bych bral jedině stoly s celou zadní plochou zakrytou
o 12.09.2011, 21:10 | Rajdlos
To jsme dva, bohuzel xenak je proti :) ale uz se na tom pracuje, necha se vyrobit drevena deska, ktera bude polepena karbon folii s nejakou tou reklamou, stejne jako vitriny po strane. jsem rad, ze ma nekdo stejny nazor :)
o 12.09.2011, 21:10 | Tuner#2
JJ zvýšený pultík aby to zakrylo kabely a pracovní stůl. Jinak pěkný.
o 12.09.2011, 21:15 | HIGHTOWER
Nemáš nějakou fotku celého prostoru a ne jen po částech? Přijde mi tam dost volného místa tam ještě něco dát, nebo je to schválně takto volné to místo?
Jinak to vypadá pěkně a když už FB, co Google+?
o 12.09.2011, 21:21 | Rajdlos
Doprostred prijde asi ca 20 sedacek Sparco, Bride, Cobra :) Jak rikam neni to hotove, stavi se podstavce na ne.
o 12.09.2011, 21:22 | Rajdlos
Jinak sotva ovladam FCB, Google+ ani nevim co to je :)
o 13.09.2011, 06:14 | Šestikule
mně to přijde takový statický bez nápadu, vitríny u stěny jak v každým jiným obchodě.
Co třeba prásknout doprostřed auto (klidně dětský šlapací) a z něj vést od brzd třeba po zemi LED pásek k vitríně s brzdama, to stejný od světel apod., přičemž vitríny nejlíp prosklený (skleníky) a do prostoru, ať si to člověk může prohlížet ze všech stran.
o 13.09.2011, 07:05 | Skury
Konečně to za Danem nebudu mít daleko. Na Zelenej pruh se mi nikdy moc nechtělo. :-D
o 13.09.2011, 11:38 | Fordik
Tak na Bohdalec to mám ještě blíž :o) A uvidíme až se tam přijedu mrknout.
o 13.09.2011, 11:58 | kral007 (eXtrem-audio.cz) (M)
prodejna pekna :-)
o 13.09.2011, 12:17 | kamil306
taky trochu postrádám nápad a originalitu..ta dlažba je sice za výborný peníze, ale v takovým prostoru měla být ideálně 60x60...s nábytkem a vitrínama jste se mohli odvázat o dost víc, když máte v předmětu podnikání i slovo design..
o 13.09.2011, 12:31 | Fordik
bych řekl, že zatím použili ty co měli na Lišce. uvidíme s těma sedačkama. každopádně to je opravdu alespoň prostorově lepší.
o 13.09.2011, 16:51 | Rajdlos
Sestikule: bohuzel nejsme na kolotoci, vse musi byt naprosto ucelne, zadny zbytecny veci. Jediny co se planuje je stul z V12.

kamil306: jakej design v predmetu podnikani? :D Jinak vitriny jsme sehnali za relativne slusny penize jete, z boku se jen polepili karbonovou folii a za ty penize vypadaji hodne slusne, nevim jestli mas predstavu o tom kolik co stoji, ale ver, ze dle Tvych predstav, co tu pises, je invetsice jen do nabytku radove kolem milionu korun. Joo mit takovy prebytceny penize, taky bych se rad odvazal ;-) To same velkoformatovky, ve finale by vysla dlazba na ca 4x tolik.
o 13.09.2011, 18:51 | kamil306
Tuning a design si není blízký? Ano, mám představu co kolik stojí a proto ti píšu, že dlažba za 130Kč/m2 bez daně není úplně reprezentativní. Já bral 40x40 slinutou za necelý 3stovky. Tu co máš je na schodištích a ve skladech. Vzhledově je to propastnej rozdíl a cenově to zas takovej úlet není.
Ptal ses na názor a na mě to působí, že to nemá žádnej koncept, prostě tady jsme sehnali levný vitríny, tady se hodil nábytek co jsme měli támhle. Chápu jaká je doba a rozjíždíte to..jen zkusit být něčím originální a nemusí to být nábytek za mega - se podívej na materiály od Kronospanu třeba...do budoucna.
o 13.09.2011, 20:24 | BadyS
pěkný, tak to makáme koukám vedle sebe :-) tak at se daří :-)
o 13.09.2011, 21:27 | Rajdlos
kamil306: nevim, co maji performance dily opravdu spolecneho s designem, ale to nechme byt :) Ver, ze kdyby to byly nase prostory a nebyli jsme tam v podnajmu, tak bychom volil i neco jineho. Ale o cem ty tu pises jsou naklady za pomalu miliony, to si uvedom :)
o 14.09.2011, 13:41 | kamil306
To jsi ale nenapsal trochu důležitej detail.
A nevím, kde furt bereš ty miliony..:-)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3091 sekund.