Navštíveno 1353x

- dotykáč s dobrým displejem, ale bez klávesnice (nechci v kapse cihlu)
- kapacitní displej
- pohodlné a rychlé psaní SMS!!! naprosto klíčová věc
- kvalitní displej, pohodlné surfování na netu
- GPS
- aby fungovala handsfree s mým autorádiem JVC (to už snad všechny mobily, ale pro jistotu...)
- cena tak max. 5000-6000 v bazaru (pokud budu kupovat sám), případně tak do 7500+DPH v O2 shopu (pokud mi to koupí šéf), druhá varianta ale asi moc smysl nemá.
Teď mám pracovní Nokii 5800 Express Music a asi ji brzy rozflákám. S každým firmware je pomalejší a baterka míň vydrží a hlavně psaní SMS je totální utrpení s desítkama překlepů. Tak nevím, jestli jít do nějakého HTC nebo iPhone 3 nebo tak něco. Je mi ukradený, že to bude loňskej model, dvoujádro na přehrávání fullHD filmů nepotřebuju :-) Chci to vyloženě na volání, SMS, kalendář, internet a jen občasná MP3/foto/video, nic jinýho. Nepotřebuju ani žádný synchronizace s Outlookem a podobně.

12.09.2011, 14:08 |
Kamil iPhone 3GS

12.09.2011, 14:24 |
JR Samsung Galaxy S
Na ten Samsung jsem koukal a vypadá asi fakt nejlíp, akorát některé recenze mluví o malé výdrži a pomalé odezvě (např. při surfování), navíc prý mizerná konektivita s PC? (stačilo by mi psaní SMS přes bluetooth/kabel, backupy, přenos MP3).

12.09.2011, 16:23 |
JR na psani SMS mam mobil, nepotrebuju PC ... backup a prenos souboru neni problem.
at nezakládám nové téma,Mr.Scully doufám promine..
Měl bych dotaz na Nokii C6-00 ? spíš zápory me zajímají.popřípadě doporučení něco z konkurence. CHci at to ma trochu fotak,3,5jack cena max 4tis.U vodafonu mam ted moznost dotace s tarifem777. diky
"pohodlné a rychlé psaní SMS!!! naprosto klíčová věc"
v tom případě nechápu,proč chceš dotyk..
Ten Samsung koukám nemá přisvětlovací diodu, do háje :-/ Už několikrát v poslední době jsem si musel mobilem svítit na cestu, abych se ve tmě nezabil. Leda že by ten displej jako takový svítil dostatečně? ;-)
Ještě jsem koukal na ty LG Optimus... no nevím.
Vencaf - no protože chci velký displej např. kvůli prohlížení netu a kombinace velkého displeje + qwerty podle mě znamená automaticky těžkou cihlu.

12.09.2011, 16:50 |
CRK display sviti dost a je hodne velky mnozstvi aplikaci pro sviceni si displayem

12.09.2011, 16:51 |
CRK skoda, ze nemas ten limit vyssi, SG2 je uz bez kompromisu
Sežeň si Nexus S. Je to v podstatě vylepšení Galaxy S s přisvětlovací diodou a NFC. Pokud seženeš za stejnou nebo podobnou cenu jako má Vodafone na webu, tak nejlepší kup!
[ Link ] =
Trošku nechápu to "Předprodej za senzační cenu". Není to spíš doprodej? No čert to vem. SW podpora přímo od Googlu a čistý Android se cenní!

12.09.2011, 19:24 |
CRK Taky řešení a něco se dá sehnat na aukru, ale jediná věc, jestli se nepletu, že nemá AMOLED...
nokia x7 pěknej telefonek

12.09.2011, 21:26 |
Chris HTC Desire
Vem si co chces hlavne ne nokii proboha !!! Ja mel ten ssmsung s i9000 ted mam galaxy s2 i9100 a ani jeden me nezklamal jinak ten ammoled u s1 sviti dost na cestu to bohate staci jen nesmis jet na kole odezva super nic se neseka jen si to asi budes muset flashnout na novou aktualizaci ale jestli budes brat bazarovej tak uz to asi bude aktualizovane :) Ma to i vybornej fotak videa prehrava luxusne atd atd atd :)

13.09.2011, 14:28 |
Mr.Scully | Upraveno: 2011-09-13 14:30:54
Tak nakonec mi devítkou přispěje firma, takže můžu mít dle oficiálních ceníků O2 buď Samsung Galaxy S1 za další pětikilo nebo Samsung Galaxy S2 za necelých dalších pět tisíc. Ještě to promyslím, radši asi vezmu S1 v podstatě zadarmo a pět táců utratím jinak ;-)
Ještě tam za podobný peníze je HTC Desire S - doporučujete stejně radši toho Samsunga S1?

13.09.2011, 14:35 |
CRK Mr.Scully: Zase se tady budu opakovat, ale pokud chceš telefon opravdu super, tak SG2. Ta plynulost a rychlost nemá zatím konkurenci. Já ho kupoval za plnou a nelituju.
jojo,určitě bych si doplatil za SGS2

13.09.2011, 19:37 |
War dobry bude, kdyz mu firma neprispeje na datovy tarif, tak mu zbyde spousta baterie na psani smsek, protoze xpressmusic je protiandroidu bezec na dloube trate