Navštíveno 1466x

Nemáte někdo tip na fajn vinnej sklípek? Chceme (cca 8-10 lidí) do sklípku, ubytování někde poblíž.
Pojedeme od Brna asi vlakem, takže něco v rozumné vzdálenosti.
Díky
Doporučuji Pension u Maňáků. Super lidi, sklípek hned vedle pensionu. Byly jsme tam v bandě asi 25 lidí. Za jednoho jsme platili 800,- a měli jsme v tom ubytko,vína co kdo vypil + sklípek a co kdo vypil. K jídlu kuřecí steaky a vepřová kolena, zase co kdo snědl a ráno bohatá snídaně. Naprostá spokojenost. Druhý den nás ani nikdo z pensionu nevyhazoval a odjížděli jsme až odpoledne kdy se srovnali žaludky a hlavy.
letos se tam chystáme znovu na víkend

08.09.2011, 13:32 |
iwi Z osobní zkušenosti doporučuji Sklep u Jeňoura, super obsluha, jídlo výborné, ubytko hned u toho
[ Link ]
Díky hoši za tip, proberu to s osazenstvem.
Phitypaldy, je to pěkný,ale myslím, že asi zbytečně drahý na to, že každej bude rád, že někam zalehne :o)
Ivan Švásta - Bořetice...doporučuju :o)
[ Link ]

09.09.2011, 15:50 |
Crimson | Upraveno: 2011-09-09 15:50:42
Zkusím obnovit starší téma :-) Požadavky:
- někde plus mínus kolem Brna, možnost párhodinového pěkného pěšího výletu
- ubytování pro dva lidi (ideálně se snídaní), termín první víkend v červnu
- cenově co nejlevnější, jediný požadavek je WC + koupelna na pokoji :-)
- sklípek ideálně stejná budova (aby se dalo v opilosti dohrabat do postele :-), možnost degustace vín (včetně třeba nějakého poučení pro nás vidláky pivaře :-) + nějaké občerstvení, o cimbálovku nestojím :-)
(Na ty odkazy výše jsem koukal; něco je dražší, něco sice levné, ale pokoje jsou minimálně pro 4 lidi atd.)

29.04.2012, 19:00 |
ivls Phitypaldy, je to pěkný,ale myslím, že asi zbytečně drahý na to, že každej bude rád, že někam zalehne :o)
to AllInOne, to pak snad nemusi byt sklipek, s timto pristupem, ne?
omlouvam se za OT
[ Link ] jeden penzák je našich a druhý mojí ségry, určitě se Vám bude líbit!;)
[ Link ] Doporučuji, ubytování hned nad sklípkem,od Brna slabou pul hoďku, velmi ochotní majitele. Supr dovča pod Pálavou :)
Díky za tipy. Slyšel jsem, že třeba i na Znojemsku je krásně (a je to přes Jihlavu vlastně skoro stejně daleko jako Brno). Btw. kdyby bylo hezky, máte i nějaké tipy na případné ubytko v chatkách třeba někde v kempu? (Mám takovou přírodní akční kamarádku, no :-)