Navštíveno 1363x

V tom případě je spousta nesrovnalostí.
Povídá se tady o tom lecos, tu kauzu sleduju od začátku a jedno je jisté. Nebylo to tak jak je odsouzeno...
Presne tak. Na to je okolo moc nejasnosti a levaren. Zlodejicek, bytar, to asi jo. Ale tomuhle neverim.
WTC, Kájínek, Mrázek atd. dalo by se diskutovat, kecat roky, staletí a stejně se na pravdu nepřijde... Stále se záhadně objevují noví, zásadní svědectví, 100% rozhodující a pak to stejně vyšumí. A to jde jen o dvojnásobnou vraždu šmejdů šmejdem, no co, alespoň se není čas věnovat tunelům apod. kauzám, kde je mi z toho daleko víc na blití
at to bylo jak chce, je to šmejd a gauner od dětství, zbraně, vykrádačky atd.
stejně by jen téhle společnosti škodil, jen at tam sedí,
nevěřte, že by šel na pracák nebo dokonce makat.
Crimson : makat by nešel, má vyděláno z filmu ;-)
A jak vime, ze ty nova svedectvi jsou pravdiva ? Vychazime jen z nejake reportaze, kterych uz byli mraky. Nevime nic, ani kdo ma pravdu, ani kde je pravda. Neverim, ze je nevinny.
Hm, díky všem reportážím a filmu se z něj stala legenda opřená o pravdy a lži v konspiračních teoriích.
Kdysi mě to zajímalo, ale dneska je to pro mě mrtvé téma.

08.09.2011, 09:40 |
Lufas doporucuju precist knizku od Kroupy "Zlocin jako profese"... a myslim si ze to neni jen tak nejakej vymysl jak to tady bylo...

08.09.2011, 09:50 |
Alííí Je fakt že je z něj legenda a vyděláno má. Taky je fakt, že je to hajzl (i když asi ne vrah).
Ale bručet za něco, co neudělal (vykrádačky atd. už má dávno odsezený), to by mě taky sralo...
Sledovat konkrétně tuhle kauzu je docela zábava, jenže podobnejch leváren je u nás mraky. A to je smutný.
No, film jsem viděl a je dost ubohý :-( Když to srovnám se Sametový vrazi, tak to je 100:1 pro vrahy, film Kajínek ubohost, ještě že jsem na to nakonec do kina nešel....

09.09.2011, 22:34 |
clown HT souhlas..
jinak .. Kajinek mel v jednom pravdu,
proc bych zabijel za 13t KC, to jsem si mohl nakradst behem par hodin