Navštíveno 1219x

06.09.2011, 23:06 |
MH13 Neni to tak dlouho co jsem tu s váma řešil O2 RS, po důkladné prohlídce a zkušební jízdě mě tohle auto nevzalo. Ale vedle v autosalonu měli červenou krásku aspoň pro mě:-) Fabii Monte Carlo s 1.2TSI. Bohužel když jsem se na salon vrátil už byla fuč a nestihl jsem projed a ani prohlédnout...Co vy na toto auto? Líbí nelíbí? Chápu, že je to úplně něco jiného než O2 RS, trhač asfaltu to není, ale zase trochu nádechu sportovna a možná náklady na provoz které mě nezrujnují. Teď při té akci věrnostní sleva 40tisíc to nevypadá zle i jako nové auto??? Nějaké zkušenosti s tímto? Dík

06.09.2011, 23:22 |
rcman Abych řekl pravdu... Tak kromě toho vzhledu jsem vtom nepoznal rozdíl oproti normální Fabii.
Už jsme ale dělali pár lidem předek Monte Carlo Fabie na Fabii RS. A to je opravdu pěkný.
Jinak bych řekl, že za ty prachy žádná velká hitparáda. Ale rozhodně to vypadá líp než Fabia Clasic apod. základ...

06.09.2011, 23:46 |
hanzz
videl jsem, svezl jsem se a me se to libi.
Design vcelku povedenej, lepsi sedacky, pro zenu pekna karka :O)
já myslim že za ten příplatek 50k velmi zdařilej tuning, když vezmu že v tom jsou kola, klima, pěkný sedačky a koženej paket + další drobnosti