Navštíveno 2175x

06.09.2011, 05:34 |
MazliG | Upraveno: 2011-09-06 05:34:53
Už jsem sháněl a v čr to jak to tak vypadá k sehnání není jedině přes ofiko web koupit.
[ Link ] ale vyžaduje to mít neustale přísun helia.
Paszqo: máme hodně velkou bombu helia v rodině na oslavy .o) není problém - juknu na ty webovky.
na kolik to přijde korun? nikde sem to tam nenašel :-D
Only: někde jsem viděl na netu kolem 40 koláčů - jestli je to možný ...
co sem koukal tak číňani chtěji za kus asi 20 USD, problém je, že by se muselo koupit 500 ks :-D
squere: no kdyby jsme si tu každý koupili 10 ks, tak to dáme a možná si můžeme nechat i kontejner z lodi .o)

06.09.2011, 08:32 |
nome pokud by se nejak hromadne obednavalo tak si taky urcite vemu, vypada to dost krute

06.09.2011, 09:28 |
rcman To je hustý!
Když by to vycházelo za kus 20-25USD. Tak bych klidně dva kousky taky vzal.
Pokud by to bylo v plánu nák ve velkém objednávat. Tak dejte vědět.
taky bych bral 2 kousky :-)
ja byych i taky vzal dva kusy pokud by to někdo objednaval ze zahraniči.
nevím kde kdo přišel na 20$, kontejner toho asi koupíme těžko.
Nicméně taky se mi to docela líbí, pokud by by byl někdo další trochu rozumnej, tak se můžeme dohodnout a zkusit to objednat, nemám problém to na ebay koupit.
Trochu reálná cena na ebay je:
55$ nemo
80$ žralok
40$ doprava do ČR
nebo se da sehnat z UK coz je bez starosti se clem a dph a jebanim na celni poste sada:
[ Link ]
navic co mi ted rekl i kamarad, helium v "ciste" ani v te "spinave" forme - to je smes co s ni napousteji balonky je docela problem, protoze za lahev zaplatim cca 4000... a nenapada me kde bych to jinak volne sehnal.
Tak potápěč ve výtahu a kočka na konci jsou best :o)
Pokud by někdo objednával dle cen co tu dal H-Honza za míň (20 USD), tak bych taky bral. Ale otázka je to helium aby se to udrželo ve vzduchu. Jak velký problém je ho sehnat?
bomba se dá buď půjčit anebo se prodávají jednorázové
[ Link ]
samo ze 20 usd bez posty, psal jsem jim kolik by stalo cca 10 ks i s postou, tak uvidime. jinak s těmi 500 ks pochybuju ze bydo toho nekdo vrazil ty penize
hlavně, až to někdo budete objednávat, tak mi dejte echo.
helium má skoro švagr velkou láhev, asi za bůra, a nebo sou takové malé párty-tlakovky, to nevim co stoji
Mazec :-DD Jestli bude někdo objednavat,taky bysch si vzal pár kousku :-)

30.09.2011, 19:53 |
HIGHTOWER | Upraveno: 2011-09-30 19:54:10
aha, se mi blbě zkopíroval odkaz -
[ Link ] v diskuzi je:
trops-sport.cz - Dnes 18:15 reagovat 0 133 902
Dobrý den. Prodáváme tyto ryby za 1499Kč. Není to zrovna málo ale na druhou stranu... Docela slušná zábava
HIGHTOWER
sakra, ten odkaz nejede zase a já to na webu trops-sport nikde nenašel... :o) Ale ais to maj :)
koukám, přitom sem dávám ten správný odkaz :-( Na jejich webu jsem to taky nenašel, zkus jim napsat maila.
www.youtube.com/video/ze-sveta/7569-nova-hracka-air-swimmers

30.09.2011, 20:00 |
HIGHTOWER | Upraveno: 2011-09-30 20:01:10
www. loupak . cz/video/ze-sveta/7569-nova-hracka-air-swimmers - odmazat ty mezery u teček.
Proč to stále předělává na Youtobe to nechápu. Daryle? :-)
věž: myslím,že loupak je tu blokovaný
aha, pochopil bych, že nejde vložit, ale že se předělá na YT jsem nečekal :-D

30.09.2011, 20:44 |
Daryl (A)
a jak udelas ze " nepujde" vlozit ?
serte na loupak, je to spamujici diletant ktery pri zadosti o zastaveni spamovani te rovnou odkazuje na pravinka a soud

30.09.2011, 20:44 |
Daryl (A)
a co je na loupaku je i na youtube ... staci najit
Daryl: Tak třeba že to nějak máš filtrovaný :-D
Loupák bych se nedal, kdyby to nebylo k tématu a tam nebylo to, že to ta firma nabízí :-) Jo, jak říkám, nešlo o to video, ale o tu diskuzi k němu :-)
kdyby měl nkdo zájem tak
[ Link ] a na slevomatu je akce za 1400,- i s heliem na rok