Navštíveno 5068x

Kluci v Havířově ukradli moje bejvalé auto, na kterém mi moc záleží....když by si někdo všiml následujícího..určitě mi dejte vědět....
Auto bylo vw golf 2 s motorem VR6
brzdy G60
stavitelnej podvozek HR
Kola Schmidt 16" 9 palců
vzhled GTI - komplet oplastování, Znaky,
Hlavně atypická barva Zlatavá......
kdyby něco tel na mě : 777/095 375

06.09.2011, 11:02 |
Fordik | Upraveno: 2011-09-06 11:03:39
Sorry za OT, ale ať se tohle najde v pořádku. Krasavec! Nechápu, že někdo může ukrást takové auto? Vždyť toho si musí každý všimnout a slyšet ho.
Hodím to k sobě na face, kdyby náhodou.

06.09.2011, 19:35 |
dolph už jsem dnes četl na fb.. nechci být pesimista,ale myslím že už bude někde v polsku.. bude mi chybět ten kravál pod oknama každý večer :)

06.09.2011, 19:59 |
Skury Moje kola... :-/
PSAL JSEM TO na snad milion for...ale uvidime no...
Dolph: doufejme ze ne...na polsky forum jsem to taky napsal.....
SKury : to jo no :( ty kola jsou zaklety asi, nejdriv se ztratila Lukasovo G2 mTdi co je na ni mel a tedka moje G2 :(
no jo, to mi ani nedoslo ...
Na policajtech si to předpokládám už hlásil, zkusil bych ještě hraniční přechody v okolí, tohle jen tak někdo nepřehlídne a pokud je navíc slyšet jak píše dolph, tak by si toho někdo všimnout mohl. Zkusil bych okolí, jestli tam někde nejsou nějaké kamery.

07.09.2011, 07:03 |
dolph někde na wv foru jsem četl že ho nemohli nastartovat tak to odtáhli za nějakým bavorákem :-/ kamer je v místě kde ho ukradli myslím dost a nejen těch městských.. třeba se poptat lidí

07.09.2011, 10:31 |
slama Tak mě to napadlo... ale nesedí mi bezpečnostní rám a kola.
taky mě to napadlo. Ale je fakt že ty kola jsou jiné. Rámem si nejsu tak jistý. To by asi nebylo tak zmuchlané, kdyby tam byl rám...

07.09.2011, 11:21 |
AR tak treba tady na teto foto nejake trubky uvnitr videt jsou...

a není to rozlámaná stropnice na několik kusů?

07.09.2011, 12:08 |
Skury AR: To je jiný auto...

07.09.2011, 12:15 |
TROY auto omotaný kolem stromu = švára kamaráda tady od nás
Auto je to jiný, rám tam byl, ale takovej k ničemu, řeší se to jinde.
Přesně to sem měl na mysli, jak psal dolph. Zkusit firmy, banky, prostě kde uvidíš v okolí kameru, tak tam co nejdřív zajít a zkusit se domluvit.