Navštíveno 1168x

Kamaradka kouka po necem malym a do oka ji padla 206.. Rozhodne benzin takze jsou na vyber motory 1,4 a 1,6.. ktery z techto motoru.. na co si dat pozor... co casto odchazi u techto aut

03.09.2011, 18:18 |
Komba Tak jako u většiny francouzů odchází zadní nápravy,takže zkontrolovat právě tu nápravu,zda nejsou kola do A.Co se týče benzínu,tak moc neporadim,ale nebál bych se 1.4HDi.To máme mi doma už dva roky a zatím maximální spokojennost;) jen se mění olej.
Komba sem jeste u plazouta nevidel kola do A spis vetsinou zatuhla ze to je natvrdo kousli

03.09.2011, 19:01 |
Komba Já jich zase už několik viděl.Samozřejmě že bývají i zatuhlí nebo naopak vytahaný jak guma u trenek.Zadní část je o poznání níže než přední.
a moto ktery v benzinu... 1,4 bo 1,6 bude to na kratsi vzdalenosti takze nafta nepripada v uvahu

03.09.2011, 19:34 |
Komba hele asi bych zvolil 1.4,ale nevim proč :)
jednoznacne 1,4 . najlepsia volba.
jednoznačně jiný auto. nejlepší volba !
takhle jí rovnou řekni až si sebou vozí náhradní silentbloky zadní nápravy, náhradní zapalovací cívku a opravnou pásku na vejfuk, následně na to se jí rozlepí chladič takže do kufru kanystr s vodou aby dojela, rupne jí lanko od plynu i od spojky takže taky do kufru, rovnou at tam přidá ještě černocha aby jí to případně moh vyměnit protože to sama nezvládne, 5km na to co vyměníš chladič ti odejde alternátor, měsíc na to přestane fachat startér.....
v tom autě kua nic neni a sere se to jak jen může, za mě ne.... typycký FR auto se všim všudy, výměna spotřebáku a ložisek bude to poslední co by jí trápilo asi....
civic / amen
Nechtela by 1.4, rv 01, najeto presne kolem 100t, opravdu poctivych. Bez jakychokoliv problemu. ma to klimu, vse v el, hodne zachovaly. Hliny 14". Zimni 13".

03.09.2011, 22:01 |
Tomas Skusenost nastastie nie priamo, ale podla skoro kazdodenneho prosika susedy o pomoc, mam rovnaky nazor ako Nismo.Power.
Ma 1.4, 2000, cca. 130 000km, kazi sa tam asi vsetko: motor, elektrika, tece do toho....., v tej cene by som radsej pozrel z vlastnej skusenosti prveho Yarisa.
mám 206tku 3 a půl roku a spolehlivý je to jako hovado! tedka jí prodávám mám 1.1i

04.09.2011, 11:48 |
Komba Nismo,nepřeháněj tolik,každej francouz není jebkovej.Je pravda že poslední dobrej kus byla 405 a trochu ještě 406,ale 206 bych takhle nepodceňoval.Vždycky s té linky musí vyject kazovka,na které se bude muset vyměnit všechno,to mam dokázaný se servisování Opelů:) .... na každým autě čeká výměna agregátu,lanka,destiček,ramen,ale nikdo už neovlivní kdy to přijde.

04.09.2011, 12:14 |
Drtič Bratranec měl 1,4 HDi SW a auto se nesypalo vůbec. Prodal to před půl rokem. Každopádně pro mě nejhorší auto, co se týče pohodlí, ve kterým jsem kdy jel. Po 300 najetých km jsem nevěděl, jak si sednout, boleli mě brutálně záda, nohy, za krkem a prdel. Kdybych to tehdy věděl, tak snad pojedu autobusem. Nikdy víc.
Je treba si uvedomit ze to auto bvylo hodne dlouhou dobu nejprodavanejsi hatchback snad vsude v evrope. V servisech pak bude k videni umerne tomu. Kamos to mel, a jediny co mu umrelo bylo stresni okno, coz si opravil sam za par korun. Z tech motoru urcite 1.4 benzin.
jinak jel s 1.1i třídvéřový, plně naložený ve 4 lidech do Itálie minulej rok 750 km a uplně v pohodě jsem to odřídil a minulý týden 550 km na Slovensko a to jsem zhejčkanej z 150ti koňový laguny v naftě
LukasMatej: vubec netusim kolik se pohybujou, je absolutne bez zavad, navic je tam alarm, dojezdy oken, radio JVC, folie s atestem, xenony, pekny hlinikace a nova HF sada Parrot. Serviska je samozrejmosti. Kdyby byl zajem, muzeme se pobavit o cene :)
Musim zaklepat, mlada ho ma tri roky a zatim nas potkaly jen silentbloky ramenou, vadny vstrikovac, vadna jedna svicka, jinak absolutne bez zavad a bez investic az se tomu sam divim :) Ale chtela by neco vetsiho, prece jen je to cvrcek.
Mel bych na prodej 1.1l klima, 3dveř, kdyztak se ozvi na mail. (mysirda@seznam.cz)
LukasMatej
Jak se jmenuje kamaradka jmenem? Pac moje Kamoska cuci po 206, tak bych se nedivil, kdyby to byla ta sama :-))