Navštíveno 1990x

03.09.2011, 11:50 |
Komba Zdary,potřebuju prodat mojí motorku:) ale nějak se mi to nedaří.Takže dotaz je zase takový,zda někdo nezná někoho kdo dobře vykupuje motorky a nebo by nevěděl kde jí dobře udat.
Nechci se jí zbavit že by to byl šrot.To zase je to srdcovka a za 6let co jí mam se dělal jen ten motor,a spotřební věci.Fakt nejlepší motorka v týhle kategorii.Ale jde o to že přecházim na motokros a dvě motorky neutáhnu.
[ Link ] a možná by šla líp,kdybych sesmolil pořádnej popisek,ale zrovna v tom nevynikam:)
Předem zase děkuju za každej příspěvek;)
Jo to me taky zajima, potreboval bych udat Fazera :o) Ale uz tak nejak jsem smiren s tim, ze budu muset pockat na jaro...
mám dobrou zkušenost s těmito (
[ Link ] ), měl jsem inzerát na moto, nějaký zájemci sice přijeli, ale furt něco frfňali. Pak jednou dopoledne zavolal tento bazar, že ji vykoupí, když dám slevu 5k (v inzerátu jsem ji měl za 85k). Řekl jsem, že jo, odpoledne přijel chlapík s dodávkou, moto prohlédl, projel, vytáhl nachystanou smlouvu, podepsali jsme, dal mi 75k cash a 5k prý až provedu odhlášku. Takže jsem to druhý den přehlásil, poslal jim papíry a za tři dny jsem měl zbylých 5k na účtu. Takže za mě max spokojenost.

03.09.2011, 15:11 |
Komba A tak dneska se mi ozval jeden zájemce na motorku,ale nějaký cizinec a poslal mi anglický mejl.
Nejdřív toto : Dobrý den, mám zájem o vaše kolo dejte mi prosím vědět, zda je stále k dispozici pro prodej, S pozdravem Čeká se na Vaši odpověď ....... pana Marka
A pak po odpovědi mi přišlo tohle: Hello,
i am ready to pay the price..
i like the bike, please when last do you change the oil and service
the bike?
and how many years have you been using the bike?
what is the condition of the bike
am ready to purchase.
please get back to me soonest so that payment and pick up can be
arrange immediately...
i am based in England....
best regards
Mr Mark
Jak tomu mam rozumět?chce se mnou někdo vyjebat?:/ ... na druhou stranu bych byl radši když se prodá takhle daleko.
Jo to nevim, me treba pisou rusaci na inzerat na auto, ze o nej maji zajem, stopro ho chteji, ale mam jim ho privest na ruske hranice, kde mi daji penize... :D

03.09.2011, 15:19 |
Komba Aby to tenhle nechtěl až do anglie:D ... jako rád bych to prodal,ať je to kdo je to,ale nesmí to být habaďůra.
Ja psal jednou odpoved na inzerat na VW Golf IV..Prisla mi odpoved ze si ho muzu vyzvednout v Barcelone..Tak sem mu napsal ze mu na to seru a pak prislo v anglictine ze to posle po mori.. :D tohle jsou jen podvody..nic vic..

03.09.2011, 15:34 |
Komba Pokud si pro to nepřijede osobně,tak na to každopádně kašlu,to je jasná věc.

03.09.2011, 15:51 |
clown tak pise o okamzitem vyzvednuti, tak treba fakt ma zajem ... :o)
se koukni, odkud mail pochazi ..
V motocentru Olomouc jsem kupoval svoji první motorku. Je fakt, že jezdí do dnes ready, ale od té doby jsem slyšel tolik vymrdávek na ně, že už bych tam asi nic nekoupil krom oblečení atd.
Výběr maj slušnej, jednání taky,ale.
Na prodej to chce čas, lidi začnou koukat přes zimu, až jim to poleze na mozek že na tom nesedí:o)

03.09.2011, 16:07 |
Komba Email ten mu končí @gmail.com .... ještě mu zkusim napsat a uvidí se.
Komba
ani nepiš, to je vyjebávka :o)

03.09.2011, 16:13 |
Komba Tak za odepsání nic nedam a třeba se mi podaří vyjebat sním :D
:o)) no dobře. Pak napiš :o)
hele já prodával nedávno skutr a taky nějákej anglán to chtěl koupit,chtěl mě poslat peníze předem na paypal,ale prodal sem to už tady.neveřil jsem tomu něják. psal mi,že by ho přeprava stála 7000kč,že by si proto dojel někdo z přepravní společnosti a tím by to pro mě končilo.radši sem to střelil ale tady.
AllInOne: taky jsem na ně už předtím slyšel jen samou špínu, ale moje zkušenost je velmi pozitivní. Ono je to vždy "jedna paní povídala"

03.09.2011, 18:13 |
Komba Heleďte jde do tuhýho:) pošlu opět kopii: Jsem spokojen se stavem motocyklu ....
Budu platit budete přes PayPal (www.paypal.com), nebo bankovním převodem nabankovní který je rychlý, bezpečný a spolehlivý způsob platby ..
A já se postará o veškeré zásilky Přípravy na kole ke mně domů do Anglie,
Přepravní společnost bude jeden zvládnout a podepsat následující mým jménem:
kolo zrušení registrace na policii, kontrolu originality a prodej smlouvy bude přístupnýpřepravní společnosti ... Myslím, že mohou věřit vám, je vzhledem k naší konverzaci ....budu placení bankovním převodem nebo pomocí PayPal kvůli vzdálenosti ....
Takže budu platit přímo na váš bankovní účet bez zbytečného odkladu. Vraťte se na měs podrobnostmi níže, aby se převod .... nebo si banku, aby mě svým paypal idzapouzdřit nemáte bankovní spojení
Jméno majitele účtu;
Číslo účtu;
Název banky:
IBAN:
Swift kód:
Takže jakmile jsem obdržel bankovní údaje pro provedení převodu budu pokračovat aprovést platbu ....
S pozdravem
Když to budu mít peníze na účtě,tak by to možná mohlo vyjít.Akorát nevím jak s převodem na něj,aby tam pak nebyla zrada a někde se to nešprajclo.Jak se to přesně převede? .... hlavně nevyvolávejte žádnou paniku,můžu to ještě zastavit:D

03.09.2011, 18:23 |
Tomas Nechce nic kupit, chce iba ziskat tvoje udaje vratane bankovych informacii.

03.09.2011, 18:36 |
Komba to může nějak zneužít,když bude mít moje číslo účtu?

03.09.2011, 18:41 |
Tomas | Upraveno: 2011-09-03 18:42:03
Ak sa dozvedia aku banku pouzivas, tak sa Ti moze stat napr.
[ Link ] pride Ti mail, akoze z tvojej banky.....

03.09.2011, 18:56 |
Komba Tak rozhodně bych nikdy heslo neposlal nikomu,to mají většinou posílat banky mě:) přesně jak píšou v textu.
Schvalně zkusím napsat,ať mi peníze pošle po přepravci nebo po té firmě a uvidíme...sakra to bude divoký spaní:D
Picovina!!! Na zadnej takovejhle inzerat neodpovidat, proboha!!!
On ti i ty prachy posle, nekdo pro to prijede, ale za mesic u tebe bude zvonit policie, ze ty prachy pochazi buhvi odkud a pak nebudes mit jedno ani druhy.
To uz kurva lidi maj tak kratkou pamet, vzdyt se podobny inzeraty a poptavky vyskytujou na netu uz nekolik let, vzdy to prichazi ve vlnach a lidi sou jak ovce a jeste posilaj prachy nekomu, koho ani neznaj...

04.09.2011, 00:00 |
Shr3k | Upraveno: 2011-09-04 00:02:47
Heh, tyhlety přiblblý pohádky, inzeráty a odpovědi na ně píšou obvykle dementi v Nigérii, který mají občas nějaký komplice v UK a nebo naopak. Nachytá se na ně opět jenom dement, kterýmu to ovšem patří.
Klidně mu ty údaje pošli, stoprocentně v tom bude zápletka, že z nějakého důvodu to nemůže poslat, nemá na převodní poplatky a podobný sračky a bude se snažit, abys poslal něco ty jemu.

04.09.2011, 11:39 |
Komba Hele to že se tady stím na vás obracím,ze mě hned nedělá debila,to já zase něco v hlavě mam:) samozřejmě jsem mu napsal že není možnost poslat číslo účtu,protože nejsem přímo jeho vlastníkem(výmysl samozřejmě) a ať peníze pošle nějakým jiným způsobem,tak se už neozval.
Z toho vyplívá že je to zm.d a je mi to volný.
Sakra ale já už tu mašinu potřebuju prodat:D !!

04.09.2011, 20:31 |
Komba Dobrý je ještě na tom to,že mi včera psal jiný angličan na jiný inzerát co mam motorku,ale úplně stejným stylem:D ... asi mu slušně odpovím co v tom odkazu radí jeden týpek: si vyhul debile:D

04.09.2011, 22:00 |
Datom