Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Odhlášení neexistujícího auta

o Navštíveno 1123x o
o 03.09.2011, 09:36 | Lichka
Jde nějak odhlásit (trvale) auto které už buďto není mezi námi, nebo ze kterého mám už jen kastli?
Obě dvě auta sem měl na díly (jedno bouračka, u druhého klekl motor) - co s tím ? Prý je teď cosi nejaká nová novela či co, že už to fakt odhlásit nejde (obojí mám v depozitu). Dá se to nejak obejít? Nebo neuměl by někdo udělat za odměnu papír o likvidaci? :D

o 03.09.2011, 09:40 | madmaik
bud to nekde jde na cestne prohlaseni,ze proohlasis ze auto budes pouzivat jako kurnik a oni to odhlasi,nebo si muzes od nekoho kdo dela eko likvidace sehant papir. ja sem az nej pred 2 rokama daval 2000 auto sem pak normos odhlasil a cely mi zustalo doma na dily.
o 03.09.2011, 09:42 | Borik2
Proč se ptáš, když odpověď znáš? :-D A sám si i odpovídáš - papír o ekolikvidaci - to je nejjednodušší řešení...:-))
o 03.09.2011, 09:43 | hanx
nebo normálně obejdeš vrakáče v okolí a do jednoho to dáš, kastli ti vezmou, ale naúčtujou ti něco za chybějící části. A pak ti samozřejmě daj doklad o eko likvidaci.

Nebo jako madmaik, od někoho koupit papír.
o 03.09.2011, 09:49 | Lichka
Borik2: Nechci dávat vrakáči 10k za chybějící části, když je to jen a pouze kastle:-))

Jde mi o to, jestli to jde ještě odhlásit na jiné účely, že bych to zkusil...
o 03.09.2011, 14:56 | endru.ondra
zkus to odhlásit na jiný učeli dyštak potom bych scháněl papír
o 03.09.2011, 15:01 | thepyroman
nejpodstatnejsi vec je jestli je auto v poloprevodu nebo dohlasene.. jestli je dohlasene tak to jde.. podle mych zkusenosti..
o 03.09.2011, 15:14 | Lichka
thepyroman: obě auta jsou na mě přihlášené a obě jsou v depozitu.

Ok, zkusím to na jiné pčely, co pro to potřebuju ? Díky ogaři..
o 03.09.2011, 17:23 | hanx
čestné prohlášení - někde stačí jen to samotný prohlášení, ale některý úřady tam chtějí mít uvedeno na jakém pozemku to stojí, písemný souhlas majitele pozemku, fotka toho, že to je opravdu využívaný na to co potřebuješ a na tom místě kde píšeš. Vygoogli si nějaký prohlášení a změň si ho podle tvý potřeby.

Potom to jde do správního řízení, za to se platí (myslím, že to bylo něco kolem litra) a tam ti to buď schválej nebo ne.
o 04.09.2011, 00:05 | MATTESS
Na čestný prohlášení jsem odhlašoval auto v prosinci. Nějaký povídání zániku využití, k čemu bude využívaný dál (dřevník, kurník, prolejzačka......), kde se bude nacházet, fotku VIN čísla plus jsem dodal fotky celého auta, že stále existuje, odevzdané SPZ. Zrušeno hned, za 0,-
o 04.09.2011, 00:17 | mishan | Upraveno: 2011-09-04 00:18:08
já to udělal tak, že sem z bouračky vyřízl VIN a donesl firmě, co dělá likvidace, už nevím co to stálo, myslím pár stovek a 5 minut vypisování a mám navždy klid, auto papírově zlikvidováno a rozprodáno na díly :-)
dle mě nejjednodušší varianta
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3549 sekund.