Navštíveno 1435x

01.09.2011, 21:09 |
Jazzy Ahoj, v pondeli jsem nastoupil do nove prace ale vubec my nevyhovuje a tak bych chtel odejit a zatim se zase asi prihlasit na pracovni urad.Jak mam postupovat?dekuji
mas nejakou vypovedni lhutu ne? Das proste vypoved a je to :)
To budeš mít zkušební dobu a v té můžeš ukončit pracovní poměr klidně na hodinu a i bez udání důvodu. To ale může i zaměstnavatel

01.09.2011, 21:13 |
Jazzy no mam 3 mesicni zaucni dobu,jdemi o to jak pote na ten pracovni urad?Slysel jsem ze kdyz my da ukonceni prac.pomeru dohodu ze dostanu nejakych 45% nebo tak neco
ve zkušební době nedostaneš žádné odstupné, aspoň co vím, to by člověk šel vždy do práce na 1 den a bral prachy za nic? Normálka ukončíš pracovní smlouvu ve zkušební době k nějakému datu, pokud tam jsi tak krátce, tak se s nima dohodni, že už nepřijdeš, a je to, oni aspoň zbytečně nebudou ztrácet čas zaučovat někoho, kdo nemá zájem a od dalšího dne se registruj na ÚP a je to.

01.09.2011, 21:20 |
Jazzy moc dekuji,ale jeste teda my ta jedna vec neni jasna,z ceho pote zas evypocitaji tu podporu?Z predesleho zamestnani kde jsem byl dele?nebo z tohoto?ale nevim jak by mohli ze cca 4dnu vypocitat podporu
no, tohle taky nevím, ale počítá se to nějak za poslední rok ne a pak taky tam je něco, že když skončíš ze svého podnětu, tak snad je to nějak omezená ta podpora, nebo tak něco....
mozna se to bude hodit, neber to jako poucovani, ok?
[ Link ]

02.09.2011, 03:07 |
Shr3k Panečku to je matroš, JR bude mít radost.

02.09.2011, 07:30 |
Lumík Nevím jestli to řeknu správně. Pokud jsi nastoupil do nové práce a chceš odejít, měl jsi v podpoře pokračovat podle té tvé původní práce, ale asi už ne v době 5ti měsíční.
Protože na podporu musíš mít z nové práce zase něco odpracováno aby z něčeho mohli počítat.

02.09.2011, 07:33 |
hanzz Až se ten zaměstnavatel dozví, že chceš skončit, tak se určitě rozbrečí... :)
Po pár dnech usoudit, že je práce na hov.. a jdu pryč, mi nepřijde normální. Osobně bych tomu dal víc času.

02.09.2011, 09:43 |
Cenda jen tak ze zvědavosti - co to je za práci?
Taky nemusíš dostat nic, pokud jsi za nějakou minimální dobu neodpracoval (snad 12 měsíců za poslední dva roky!)
Kuwa Tape, byl jsi rychlejší :-)))))
<12 měsíců - 0Kč, je to tak.

02.09.2011, 20:02 |
FSAL Cenda: tipuju, ze korektora CJ v redakci denniho tisku delat nebude ;-) a nebo v horsim pripade ano a tim padem chapu, proc chce pryc :D

13.09.2011, 10:10 |
Jazzy tak sem se dohodl ze to ukoncim k 10.9 ale sef nevi kdy se sem dostane,tak co ted?Muzu jit normalne na UP kdyz nemam zatim zadny papir o´ukonceni?

13.09.2011, 20:36 |
cuir musel bych se nasrat kdyz bych tohle tema mel komentovat... tak radeji budu drzet hubu.
a jinak napis o jakou praci se jedna, urcite se na tvoje misto bude hledat nahrada a nekdo praci narozdil od tebe nepohrdne.