Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Jak na hrdlo LPG?

o Navštíveno 914x o
o 01.09.2011, 18:43 | Jirka156
Ahoj. O víkendu mám dělat zadní parksystém na autě, které má v zadním nárazníku hrdlo LPG. Jak se dá toto oddělat? Nikdy jsem auto s LPG neměl. Je to jako převlečná objímka, co se dá odšroubovat?

o 01.09.2011, 20:01 | bobo
k hrdlu jsem měl trubičku přišroubovanou převlečnou maticí,ale byl to stařičký favorit,snad se to moc nemění
o 01.09.2011, 20:27 | Pepíno_Honda
bude to obdobný.... jen si na nádrži vypni přívod od tohoto hrdla...
o 01.09.2011, 20:50 | Jirka156
Tam je někde nějaký ventil u nádrže? Jde o starýho Superba 1,8T.
o 01.09.2011, 21:29 | TOMIK__007
U nádrže jsou 2 ventily - 1. od nádrže dopředu a 2. od hrdla do nádrže, to uvidíš podle trubky od hrdla kam vede. A jinak je tam převlečná matka na trubce u hrdla. Pokud chceš hrdlo z nárazníku vyndat uplně, pak odšroubuješ zátku jako při tankování a tam jsou 2 šroubky a tím to rozebereš celé. Po složení a puštění ventilu u nádrže doporučuju místo u převlečné matky omatlat jarovou vodou, kvůli případnému úniku plynu.
o 01.09.2011, 21:43 | Jirka156
Díky moc. Snad to tak bude. Nerad bych se prolít nad Rychnovem v Superbu nebo za ním :-)))
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3459 sekund.