Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Pls: ocenit autorádio

o Navštíveno 798x o
o 31.08.2011, 20:54 | Antonio
Potřeboval bych ocenit rádio Sony GT-929U, Uvažuju, vytáhnul jsem ho z auta, které jsem prodával a nevím jestli ho nechat ležet a čekat, že ho třeba ještě použiju.
Necelé 2 roky staré, mám k tomu všechny papíry... Dostanu za něj ještě alespon trojku?

[ Link ]

dík

o 31.08.2011, 21:45 | rcman
Myslim že při dnešních cenách nových autorádií...
By ses mohl dostat na 1.500kč.

Nikdo dneska moc nekouká na to kolik to rádio stálo před dvěma lety když bylo nový. Hlavně to co zvládne ted.
Zvládne i rádio od těch 1500kč nahoru.

Před časem jsem taky chtěl takhle prodat náký rádio.
Nakonec jsem to za nákou smluvní cenu prodal ze známosti. A ještě jsem to namontoval.
o 31.08.2011, 21:52 | Antonio
1500? to ho radeji necham lezet.

jinak radio za 1500 urcite nebude mit 3 pary vystupu na zesak, usb vzadu, 3druhy podsviceni, DO,...
o 31.08.2011, 22:10 | rcman
Tak vždycky to můžeš na test dát na bazar za tu tvojí cenu... A uvidíš jak to dopadne....

Tenkrát jsem to takhle dělal já... A když mě nikdo napíše sms na nový rádio i se zárukou a se vším. Který na krámě stojí cca 2500,-. Že ho bere hned za 950,- kč. To je tak akorát ....... Raději se nebudu nervovat.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.2995 sekund.