Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Nokia N8 zkusenosti?

o Navštíveno 1840x o
o 31.08.2011, 20:53 | Rajdlos
Mlady dosluhuje telefon. Mate nekdo zkusenosti s N8?

Diky

o 31.08.2011, 21:03 | H-Honza (M)
mam, a nevim.
prijde mi ze cim vic aktualizuji, tim vic se to seka a je to pomalejsi, a to nemam telefon zasra*ej nejakyma zbytecnyma aplikacema. Nejsem zvykly na symbian, takze me dokaze nasrat ta pomalost a misty zmatecny chovani telefonu, kdyz to nejmin potrebuju a chci neco udelat rychle.
Pro holku asi zbytecne velky a tezky, spis bych koukal po C7... me docela mrzi ze jsem ji tenkrat nekoupil.
o 31.08.2011, 21:09 | Spirit
mam po 3měs mi drnčí repro,je velkej těžkej ale slušně fotí a natáčí asi by jsem si ho už nekoupil
o 31.08.2011, 21:29 | jasisoft | Upraveno: 2011-08-31 21:29:45
N8 bude dobry telefon, az nan konecne koncom roka nokia zverejni novy firmware so symbianom Bella, ktory je konecne ako tak pouzitelny, dovtedy je to len crep zo symbianom s detskymi chorobami nokie - odchadzajuce displaye, drnciace sluchatka, stracajuci sa signal pripadne ulamujuci sa konektor nabijania - zopar kusov sa vratilo na reklamaciu, kde ten konektor na nabijacku zostal na nabijacke a z telefonu sa jednoducho vytrhol.... samozrejme reklamacia sa uznala a menila sa komplet zakladovka.... ozobne by som to nebral. skor by som pozrel nieco s androidom alebo iP4
o 31.08.2011, 21:34 | koren
ze by android byl lepsi os nez starej symbian, to bych spis povazoval jako kvalitni zaklad pro flame;-)
o 31.08.2011, 21:38 | sotek
Mám přes měsíc a +- dobrý. Nějakej extra velkej rozdíl mezi starým FW a Annou nepozoruji (pár vylepšení tam je, ale nic bez čeho bych se neobešel). Předtím jsem měl taky symbian (5500 sport), takže SW mi problémy nedělal. Na dotykáč sem si zvykl během pár dní. Pravdou je, že někdy se telefon přidrhne naprosto nepochopitelně.
o 31.08.2011, 22:14 | rcman
Kolegyně v práci jí má tak půl roku a je sní spokojená...
Jenom prej to dost často aktualizuje až to otravuje....
o 31.08.2011, 22:22 | jasisoft
koren: fungoval som na symbianoch od dob 7650/3650 a nasledne to som mal len symbian telefony a tych bolo pekne vela, kedysi som sa zivil pisanim recenzii atd... ale to uz je davno. momentalne pouzivam sucasne e52, n8 a htc desire a android mi vyhovuje najviac. je to ciste len moj subjektivny nazor. nie som klasicky pouzivatel, rad sa v tom "stouram" a hladam nedostatky....
o 01.09.2011, 01:50 | koren
jasisoft: BFU asi taky nebudu. na androidu me stve spousta veci - prijde mi ze kazda fce ma alespon jeden nevychyt:-(
o 01.09.2011, 10:11 | Alííí
Mám jí od uvedení na trh, fotky i video SUPER.
Narozdíl od H-Honzy se mi nesekl ani jednou, a to v něm mám aplikací jak nasráno.
Ale taky bych si ho už nekoupil. Díky dotykáči jsem omezil psaní SMS na totální minimum. Bud půjdu příště zpátky na nějakou luxusní 6700 s lepším fotákem (třeba Gold), a nebo to ještě risknu s Iphonem, až vyjde.
Každopádně za tu cenu, za kterou se ted dá koupit, to asi není špatná volba.
o 01.09.2011, 10:49 | jasisoft
tak voci androidu mam aj ja dost vyhrad, dost casto flashujem novy fw z xda ale tak osobne mi vyhovuje najviac..... milion ludi milion nazorov, preto je toho tolko v ponuke....
o 01.09.2011, 10:49 | jasisoft | Upraveno: 2011-09-01 10:50:32
sorry double....
o 02.09.2011, 09:07 | Barthez
Mam od prosince 2010 a jsem spokojenej. Neseka se, nerestartuje. Nevim jak kdo muze aktualizovat, ale ja jsem od te doby aktualizoval jen 2x. Mam ho od operatora zelenou. Simbian je OK. to ze se mi otevre nektera app od pikoseknudu dele nez na 1Ghz androidu me fakt netrapi. Baterka vydrzi perfektne. Nebudu zminovat, ze fotak a video je fakt luxusni. Hry a film sice neprovozuji, ale taky se to da. SMS jsem taky omezil, ale poslepu se psat asi neda. S finkci sweip se na querty pise dobre.... Mohu jen doporucit...
o 02.09.2011, 09:26 | Alííí
Barthez: Tak, tak. BTW:, co je funkce SWEIP ? :-O
o 02.09.2011, 19:11 | Barthez
Alii :-)

sorry swype :-))) ja nevedel jak se to rychle pise :-)
o 03.09.2011, 08:29 | Alííí
Ani SWYPE mi nic neřiká, woe...?
o 03.09.2011, 12:13 | Proffesor_W
aliii
[ Link ]
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3218 sekund.