Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Doporučení na výlet po ČR.

o Navštíveno 975x o
o 29.08.2011, 21:42 | Komba
Ahoj,chystam se na nějaký to odreagování,takže budu potřebovat poradit kam zajet.
Ptám se právě vás,protože sám vím kulový a lepší si nechat něco doporučit:) Nejspíš vyrazím s nějakou kamarádkou a to na víkend,takže jsem plánoval něco k vodě(jezero,rybník,přehrada..) pak by to stačilo chatičku v kempu nebo nějaký ubytování klidně v penzionu.Někde poblíž by mohli půjčovat vodní skůtr nebo nějaký podobný atrakce na vodu nebo souš:D a i ten výšlap po okolí by nebyl marný.
No a podmínkou je nějaký bar přímo v ubytovně nebo v tom kempu:) .... může to být celkem kdekoliv,kromě moravy,jelikož jsem od Klatov.Tak díky za návrhy,kouknu na vše;)

o 29.08.2011, 21:57 | hanx
trochu pozdě ne? :-) jak začli vedra tak jsme s mladou hned vyrazili na dvě noci do Sloupu v Čechách, pěknej kemp se vším všudy, slušný koupání, pěkný okolí... i když je pravda že "díky" těm vedrům se nedalo nikam pořádně jít... Akorát teda, platili jsme 400,- za dvě noci pod stanem, to mi přišlo docela dost :-)
o 30.08.2011, 07:30 | Komba
Jo jo přesně tak,jdu na to trochu pozdě,ale já jsem hroznej dříč a beru si dovču,když už fakt nemůžu:D a vychází to takhle no.
o 30.08.2011, 22:25 | Komba
Tak já budu teda doma :D
o 01.09.2011, 15:41 | Dragster
koukni na slevomat a podobné, tam dávají hodně víkendy do akce, já byl tady dvě noci pro dva se snídaní, 2hod bowling, 2x večeře dle vlastního výběru za 2000,- Kč.
[ Link ]

Kemp tě, žádný nedoporučím do těch vůbec nejezdím.
o 01.09.2011, 16:43 | Dragster
Koukni třeba na tohle :

[ Link ]

[ Link ]

[ Link ]

a tohle máš i kousek, já mít kamarádku tak jedu hned

[ Link ]
o 01.09.2011, 16:44 | Dragster | Upraveno: 2011-09-01 16:45:01
[ Link ]

Pokud chceš někam vyrazit tak tady si musíš vybrat
o 01.09.2011, 16:45 | Lichka
[ Link ]

A udělám reklamu. Velice dobrý penzion u Rak hranic. Kulturního vyžití až až.
o 01.09.2011, 21:44 | Komba
Ty jo díky moc za odkazy na super nabídky:) ten hotel kuba vypadá velice luxusně a je tam kolem kam zajít:) to vpadá na to.Možná i ten relaxační pobyt,protože se potřebuju dát fakt do kupy:D ...
o 01.09.2011, 21:51 | BMWE30
přidám se: Přesně tohle se mi teď hodí zrovna s mojí přemýšlíme kam na výlet takže díky
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.4094 sekund.