Navštíveno 969x

29.08.2011, 21:42 |
Komba Ahoj,chystam se na nějaký to odreagování,takže budu potřebovat poradit kam zajet.
Ptám se právě vás,protože sám vím kulový a lepší si nechat něco doporučit:) Nejspíš vyrazím s nějakou kamarádkou a to na víkend,takže jsem plánoval něco k vodě(jezero,rybník,přehrada..) pak by to stačilo chatičku v kempu nebo nějaký ubytování klidně v penzionu.Někde poblíž by mohli půjčovat vodní skůtr nebo nějaký podobný atrakce na vodu nebo souš:D a i ten výšlap po okolí by nebyl marný.
No a podmínkou je nějaký bar přímo v ubytovně nebo v tom kempu:) .... může to být celkem kdekoliv,kromě moravy,jelikož jsem od Klatov.Tak díky za návrhy,kouknu na vše;)

29.08.2011, 21:57 |
hanx trochu pozdě ne? :-) jak začli vedra tak jsme s mladou hned vyrazili na dvě noci do Sloupu v Čechách, pěknej kemp se vším všudy, slušný koupání, pěkný okolí... i když je pravda že "díky" těm vedrům se nedalo nikam pořádně jít... Akorát teda, platili jsme 400,- za dvě noci pod stanem, to mi přišlo docela dost :-)

30.08.2011, 07:30 |
Komba Jo jo přesně tak,jdu na to trochu pozdě,ale já jsem hroznej dříč a beru si dovču,když už fakt nemůžu:D a vychází to takhle no.

30.08.2011, 22:25 |
Komba Tak já budu teda doma :D
koukni na slevomat a podobné, tam dávají hodně víkendy do akce, já byl tady dvě noci pro dva se snídaní, 2hod bowling, 2x večeře dle vlastního výběru za 2000,- Kč.
[ Link ] Kemp tě, žádný nedoporučím do těch vůbec nejezdím.

01.09.2011, 16:44 |
Dragster | Upraveno: 2011-09-01 16:45:01
[ Link ] Pokud chceš někam vyrazit tak tady si musíš vybrat
[ Link ] A udělám reklamu. Velice dobrý penzion u Rak hranic. Kulturního vyžití až až.

01.09.2011, 21:44 |
Komba Ty jo díky moc za odkazy na super nabídky:) ten hotel kuba vypadá velice luxusně a je tam kolem kam zajít:) to vpadá na to.Možná i ten relaxační pobyt,protože se potřebuju dát fakt do kupy:D ...
přidám se: Přesně tohle se mi teď hodí zrovna s mojí přemýšlíme kam na výlet takže díky