Navštíveno 2970x

Mám průšvih - hodil sem do pračky bílý povlak matrace a k tomu prostěradlo oranžové a vypral na 60°. jenže to prostěradlo i když se smělo prát na 60 tak mírně obarvilo ten povlak.. jde to nějak zvrátit aby povlak byl zase bílej?
nějaký bělidlo nebo roztok sava, ale na vlastní nebezpečí
co mas za pracku, ze jsi to tam vsechno narval? :-)
vítej v klubu :o))))
2x do roka peru a vždy něco obarvím ...
dej to znovu samostatně prát, mělo by to aspoň trochu pustit
normální whirpůlku :-) vejde se to tam v pohodě
no já doma peru pořád, ale tohle se mi stalo poprvé

28.08.2011, 23:20 |
Kamil záleží z čeho ten povlak je, jinak na bělení stačí savo s vodou a chvilku to tam nechat

28.08.2011, 23:43 |
rcman Hoši, vy máte odvahu... Já se do praní rači vůbec neperu... Stačí že už mám stejně většinu oblečení růžovou...

29.08.2011, 00:04 |
Pekys několikrát to vyper samostatně a ono to zase pustí. Nebo si zvykni :) Stejně je to pod prostěradlem :)
:-) a nebo vyperu s prostěradlem i druhej povlak :-)
kup si chemicke bielidlo, pripadne by mohlo stacit savo ako pisali ludia vyssie, pripadne v drogerii existuje tzv. "odbarvovac".

29.08.2011, 10:32 |
gizmi OnlyOne: vidis - na svatbu jsi prskal ohledne ruzove kravaty a ted budes spat na ruzovem povleceni :D:D Tomu nejde rict jinak nez "Rencina pomsta" :D:D Ted vazne - prodavaji se "barvici prasky"..zkusil bych ty.. ;) Tchyne me ted prala v podobnem svinstvu bundu a musim uznat ze vysisovane zahyby (u cerne bundy klasika) z vetsiny pryc

29.08.2011, 10:34 |
Pekys O_O: vyper i ten druhej, a až budete příště měnit povlečení, tak dělej překvapenýho, jak to prostěradlo pustilo a obarvilo potah :) Jenom nesmíš dát třeba modrý, to by bylo podezřelý :)

29.08.2011, 11:07 |
Pajk Savo na bělení.
Mi se teď stalo něco podobnýho. Koupil jsem si rifle, strašně parádní světlá barva, co se blbě shání a jak je vzadu nad kapsí našitá ta kožená značka (štítek), tak mi doku*vila celý rifle. Byl jsem v nich jednou. :( Takže se taky na menší opravu chystám taky.

to Gizmi - naštěstí to není růžové ale takové spíš dohněda. Savo zkusím dík za tip

30.08.2011, 16:05 |
gizmi OnlyOne: :D :o)
SAVO pomohlo. Hezky do automatky ma předpírku a bílá je zase bílá. Díky :) Taky to docela hezky bělí záclony sem zkusil