Kdysi sem tu řešil, že mi na mém HP nějak blbne jedno písmeno, dle vašich rad sem to opravil.
Ale dnes se mi nějak propadlo levé tlačítko (myšítko) u touchpadu.
Dá se to nějak opravit? Klávesnici umím vydělat,ale nevím, zda se dostanu k tomuto tlačitku. Funguje,ale je takové propadlé, bez odporu.
NB HP4520s.
Umí někdo poradit?
D9ky

28.08.2011, 21:44 |
hanx | Upraveno: 2011-08-28 21:48:21
jestli se ti propadlo tlačítko a máš to v záruce, měli by ti to opravit... sám si to asi neopravíš, jelikož to znamená, že se tam pravděpodobně zlomil takovej malinkatej kousíček plastu kterej sloužil jako "pružina". U většiny NB co jsem já viděl zevnitř to byla vždycky část celýho toho krytu notebooku, musel bys rozebrat půl přístroje aby ses tam dostal, ale stejně s tím asi moc nezmůžeš... nevím jestli by to vůbec šlo nějak zalepit, možná jo, ale nebylo by to ono...
EDIT: ještě dodám, že tohle řešení který má takovej počet, ne-li všechny notebooky, já absolutně nechápu. Viděl jsem to zlomený tolikrát a vždycky to bylo tím, že je to strašně poddimenzovaný a výrobci asi vůbec nepředpokládají, že uživatelé tyhle tlačítka používají...

28.08.2011, 22:04 |
JP No buď je tam kousíček plastu, nebo v těch lepších silikonovej klobouček, kterej se při intenzivním používání rozmačká taky:D. Jestli nemáš z čeho vzít to co odešlo, nejspíš nemá cenu se v tom vrtat, protože to bez toho náhradního dílu neopravíš.