Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Notebook - oprava myšítka u touchpadu

o Navštíveno 2253x o
o 28.08.2011, 20:36 | AllInOne
Kdysi sem tu řešil, že mi na mém HP nějak blbne jedno písmeno, dle vašich rad sem to opravil.

Ale dnes se mi nějak propadlo levé tlačítko (myšítko) u touchpadu.

Dá se to nějak opravit? Klávesnici umím vydělat,ale nevím, zda se dostanu k tomuto tlačitku. Funguje,ale je takové propadlé, bez odporu.

NB HP4520s.

Umí někdo poradit?
D9ky

o 28.08.2011, 21:44 | hanx | Upraveno: 2011-08-28 21:48:21
jestli se ti propadlo tlačítko a máš to v záruce, měli by ti to opravit... sám si to asi neopravíš, jelikož to znamená, že se tam pravděpodobně zlomil takovej malinkatej kousíček plastu kterej sloužil jako "pružina". U většiny NB co jsem já viděl zevnitř to byla vždycky část celýho toho krytu notebooku, musel bys rozebrat půl přístroje aby ses tam dostal, ale stejně s tím asi moc nezmůžeš... nevím jestli by to vůbec šlo nějak zalepit, možná jo, ale nebylo by to ono...

EDIT: ještě dodám, že tohle řešení který má takovej počet, ne-li všechny notebooky, já absolutně nechápu. Viděl jsem to zlomený tolikrát a vždycky to bylo tím, že je to strašně poddimenzovaný a výrobci asi vůbec nepředpokládají, že uživatelé tyhle tlačítka používají...
o 28.08.2011, 22:04 | JP
No buď je tam kousíček plastu, nebo v těch lepších silikonovej klobouček, kterej se při intenzivním používání rozmačká taky:D. Jestli nemáš z čeho vzít to co odešlo, nejspíš nemá cenu se v tom vrtat, protože to bez toho náhradního dílu neopravíš.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.2989 sekund.