Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > HTC Desire Z

o Navštíveno 755x o
o 28.08.2011, 10:59 | Tendr
Ahoj, máte někdo tenhle telefon? Zajímala by mě hlavně kvalita té vyklápěcí konstrukce. A kdybyste někdo věděl kde tenhle mobil koupit, tak budu rád za tip, nemůžu ho nikde sehnat skladem.

o 28.08.2011, 11:09 | KoziRS
Telefon mám, jsem naprosto spokojen. Vyklapecka se trochu hejbe je v ni vule, spouste lidem to vadi, ale ja si stezovat nemuzu, pise se na ni super. Jen ted premejslim nad prechodem na HD, kdyby ti nevadil jetej ale v super stavu bez poskozeni, tak by jsme se treba i domluvili.
o 28.08.2011, 11:12 | Tendr
Chtěl bych novej se zárukou, co by sis za něj představoval? Záruka ještě je?
o 28.08.2011, 11:13 | HIGHTOWER
Ahoj, mám ho teď 14 dní, klávesnice a vysouvání je v pohodě, klávesnici ale používám jen někdy, protože úplně v pohodě a rychle se dá psát i na SW klávesnici i s velkýma prstama, co mám já, protože je to pěkně citlivé a v pohodě :-)
Mobil seženeš těžko :-( Já na něj čekal od konce července přes měsíc, teď měla dojít poslední várka, ale ta kdo ví jestli pokryje již objednávky přijaté od července :-( Já kupoval za 6.7 a byl jsem rád, že jsem sehnal. Cena je fakt směšná, Android 2.3.3 už tam je a šlape to ok.
Jen baterie je mazec :-( dobíjím 2x denně, holt hodně používám net, budu kupovat silnější baterii.
Asi nejvíce se dozvíš tady - [ Link ] Brojir je z ofiko dovozce a jako kdo ví, jak to bude :-( Jak říkám, já byl u CZC.cz v pořadníku až 21, a bylo mi řečeno, že neví, jak to bude, takže jsem vzal jinde, kde měli naštěstí z té várky 18.8. bez předobjednání a tak se na mě dostalo...
o 28.08.2011, 11:16 | HIGHTOWER
Jo, pokud opravdu nepotřebuješ klávesnici, tak bych klidně šel do mobilu bez ní, SW je naprosto v pohodě a když mám tel. na stole, tak raději píši na SW, na HW píši jen když mám tel. v ruce. Ale zase Z je za super cenu, být za tu cenu Galaxy S, tak bych bral asi to, i když nevím, zda už tam je aktualizace na 2.3.3
o 28.08.2011, 11:24 | Tendr
Právě žš ta cena je lákavá a hw klavesy jsem bral jako plus, i kdybych je měl využívat jen na delší sms ci maily... No, ale vidim, že bude asi problém sehnat. Přemýšlel jsem nejdřív nad ZTE Blade, teď jsem se rozhodnul že koupím to Zetko od HTC a nejde sehnat, čili zase nevím :/
o 28.08.2011, 11:26 | KoziRS
psal jsem ti email. jo je to naprd, ze se neda sehnat, pritom telefonu disponujicich HW klavesnici jako tento je pomalu, je to sice trochu cihlicka, ale je faktem ze na tom pisu ted uz pomalu vsechny emaily.
o 28.08.2011, 11:32 | HIGHTOWER
jo, jinak, v pohodě lze SMS a nebo maily diktovat, stačí se trochu naučit lépe vyslovovat a nemusíš nic psát :-) Bere to i háčky, čárky, a vlastně lze diktovat všechno, kde to chce zadávat text ;-)
o 28.08.2011, 11:34 | Tendr
Tak to je hukot :D a umí to třeba i Desire S?
KoziRS: Odpověděl jsem ti na mail.
o 28.08.2011, 11:55 | Tendr
Jo tak umí, teď jsem našel video kde je i názorná ukázka [ Link ]
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3367 sekund.