Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Nenačítající se stránky u FF ?

o Navštíveno 1107x o
o 27.08.2011, 15:27 | TT
Zdravím Vás, mám problém se stránkami klubu ve Firefoxu. Donedávna vše fungovalo normálně, nyní však po spuštění stránek AHC nebo tuning fora se nezobrazí stránky celé, třeba polovina a občas po stishnutí F5 načtou celé. Internetem to není, dělá mi to všude, ale pouze ve Firefoxu ... radu ať používám jiný prohlížeč neberu jako řešení ;) Cookies i historii jsem smazal, ale k ničemu to nevedlo, zbytek stránek jede naprosto normálně...

o 27.08.2011, 16:29 | hawai
mě ve FF naprosto v pohodě
o 27.08.2011, 19:55 | JR
Me se to deje i na mobilu a jenom tady, takze to beru jako vlastnost fora.
o 27.08.2011, 19:56 | Midnite
jako TT a JR.. nic nenaděláš, hlavně že je tu maximum reklamy
o 27.08.2011, 19:56 | JR
A jeste se mi to seka pri nacitani nejaky Google sracky.
o 16.10.2011, 09:29 | TT
Tak problém se objevuje stále dál, stránka sa načte po asi 4 obnovení, čili fakt už nevím kde je problém, dělá to jak v safe modu, tak normálně, obšas vyskočí hláška, že javascript na stránce neodpovidá, 3 x přeinstalováno a navíc se stává, že FF neodpovídá sám jako program, sekne se třeba na 5 vteřin a pak už jede...neví někdo kde by mohl být problém ?
o 16.10.2011, 10:02 | CRK
jeden cas s tim mel problem skoro kazdej, ale to uz je dlouho.. me to jede na pc, mobil, tablet bez problemu. prohlizece opera, opera mobile, dolphin browser, firefox...
o 16.10.2011, 10:31 | TT
No mě to dělá jen ve FF7, řešení, ať používám jiný prohlížeč není pro mě řešením ;)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3876 sekund.