Navštíveno 900x

27.08.2011, 14:29 |
TROY Následující situace
povinný u Allianze - 3 roky bez nehod )) - platim jen za stojící auto : o ) plnou pálku jen s nějakou mikro slevou.
Chci to zrušit a dát to zase pod Allianz,ale flotilový abych platil půlku.
Jde to nebo mě pošlou do prdele,že chci udělaj nějakej fraud apod? Prostě s nima vyjebat ;)

27.08.2011, 14:44 |
TT | Upraveno: 2011-08-27 14:45:09
Omyl...
Může to jít, ale nemusí. Když pojistíš znova na stejné jméno, tak mají oprávnění novou smlouvu zrušit, protože si porušil pojistné podmínky a uvedl jsi je v omyl. Pokud ovšem budeš pod flotilou, tak je pojistník někdo jiný než Ty (flotilová společnost) a jsi v klidu. Ovšem nastává problém v tom, že se Ti nebudou načítat bonusy, a to je blbý...tedy ovšem pokud nemáš pojištěné nějaké další auto :)
Nemyslim si, ze budou podit po jednom cloveku jestli to zrusil a udelal novou.
A nebo pockej, az ti vyprsi lhuta a zrus ji normalne ofiko a udelas novou. Stejne uz to mas asi zaplacene ne?
A nebo proste jit do jine pojistovny a udelat ji jinde :)
auto do depozitu a hned zpět, legální a rychlá cesta

28.08.2011, 08:10 |
maxov tak jakpíše šestikule,depozit....jinak je to mrcasení se s pojištovnama,sou tam kokoti kolikrat,že tě nenechaji to zrušit(vyjma prodeje atd)
Nebo se ozvi po ICQ zkusíme to spočítat u jiný pojišťovny a třeba tzo vyjde podobně jako ta flotila. Nebyl by pak problem s tim zrusenim a nacitali by se ti dal bonusy... ;-)

28.08.2011, 11:19 |
TROY :o)) lítat do depozitu a zase zpátky se mi moc nechce
Pojistka se dá normálně předělat na levnější i bez jakýhokoliv rušení. Pošli mi na mail oskenovaný TP a zkusím ti něco zařídit. U stejné pojišťovny samozřejmě.

29.08.2011, 10:59 |
TROY SG
nejdřív zítra :o)