Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Mimonske Valky - opili ridic preje spiciho cloveka

o Navštíveno 2457x o
o 27.08.2011, 14:03 | Knightey-
[ Link ]
Aaaa uz je to tady zase :(

o 27.08.2011, 14:09 | madmaik
to je porad dokola,proc se ale tohle deje jenom tam??
o 27.08.2011, 14:16 | Knightey-
protoze tam chlastaj, hulej a fetujou, to jsou ty techno party tam :)
o 27.08.2011, 14:17 | Crimson
děje se to všude, nedávno na festáku v Lysé, jde o to, že si ti magoři neuvědomujou, co riskují a že půjdou na 3 roky, když to nevyjde..
o 27.08.2011, 15:04 | hanx
Šestadvacetiletý řidič Volkswagenu Passat nerespektoval pokyn pořadatelů a vjel na travnatou plochu

Podle výsledku dechové zkoušky měl šestadvacetiletý řidič 1,41 promile alkoholu v krvi

někteří jsou prostě IDIOTI
o 27.08.2011, 15:23 | Newman
dejavu
o 27.08.2011, 19:27 | tykeev
dle toho článku přejel opilého člověka spícího ve vysoké trávě....

to by se povedlo i střízlivému řidiči :-(
o 27.08.2011, 20:00 | JR
Strizlivej by tam nejel.
o 27.08.2011, 20:01 | HIGHTOWER | Upraveno: 2011-08-27 20:02:52
jde asi o to, že na tu trávu neměl vůbec jezdit...
Mě zase dostalo tohle, jako co jiného k tomu než to, že dobře jim tak - [ Link ] Jen dodám, že poté, co večer ujeli té hlídce, tak byli do rána na diskotéce a prý popíjeli, ale uvidí se až po pitvě.

Tipuji poslední konverzaci:
Spolujezdec: "Bacha vole, fízlové"
Řidič: "To je v pohodě vole, ujeli jsme jim už včera, ujedeme jim znova"
Spolujezdec: "Joooo, šlápni na to"
Bum, prásk, smrt
o 27.08.2011, 20:45 | H-Honza (M)
3 průjezdy mimoni, 5 bouraček, před chvílí trefili u sportbaru člověka, nevím jestli šel bo nešel po přechodu, ale když vidím co za dementní kretény sem přijelo, tak prekvapeny nejsem. Posledni obet co jsem videl nakladat, pekny bmw 5tka, na peknych kolech... a totalne sjetych Wanli pneumatikach. Dostacujici obraz o te "nalestene bide" ceskych tuning srazu :O/
o 27.08.2011, 20:48 | H-Honza (M)
koukam na ajfelovky link, a vidim zase bmw, bouracka, mrtvi, ta znacka fakt pritahuje imbecily vsech druhu koukam.
o 27.08.2011, 20:49 | madmaik
pneumatiky nejsou videt tak proc vole pyco kupovat drahy neee
o 27.08.2011, 21:24 | Borik2
jak mám celkem rád tuning, tak to, co jsem dneska viděl v Mimoni, mně stačilo. Hooodně moc ale opravdu debilních řidičů v takové koncentraci - no tě bůh! Takový naleštěný plečky, kde se bojíš kouknout na gumy nebo na spodek auta, aby si se nelekl - děs! Hlavně křídlo jak lopata, tuzing světla, 4-5 vokšiltovanejch fešáků a duc duc...Takhle tu Mimoň zakážou, nebo Sandymu dojde trpělivost stále na PČR vysvětlovat chování debilů...
o 27.08.2011, 21:26 | party_boy
Když to tak čtu a když si vybavim svý zkušenosti, tak dostávám pocit, že na tu mimoň se fakt sjíždí ta největší stoka z celý ČR.
o 27.08.2011, 22:23 | JR
To se taky sjizdi. Mimon neni sraz o hezkejch autech. Mimon je o tom, aby co nejvic vydelala a je uplne jedno kdo to vstupny zaplati.
o 28.08.2011, 05:30 | Kesam
To povídám furt zlaté srazy v kempu někde v méně lidech tohle to je na píču já tam jezdil asi do roku 2008 nebo 2009 co sraz tak pruser mrdat na to.Zlatá křivonoska.
o 28.08.2011, 08:04 | Zdeny60
Ten link jsem si přečetl a jen jsem se utvrdil v tom, že až naše slavná ČR zmizí z ovrchu světa, bude jen dobře.

18-ti lety fracek přejel a ZABIL otce 3 dětí a soud mu vyměřil rok vězení. Za tohle a rok?????? A to nota bene navíc, když ještě před tímto incidentem měl onen fracek další nehodu a zranil při ní jiné lidi??? Ten měl už dávno sedět s Kajínkem a nikdy už neměl spatřčit světlo světa, protože tennto je prostě nepřevychovatelný.

Akorát jsem se nasral!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tato akce má být pro PČR něco, jak červená pro bejak - kldyby stál stát a jeho nástroje k něčemu, tak jednak zmizí tyhle stupidní akce (například různá huličksá techno party, tuning party, pivní festivaly a pod...) protože to je jen líheň problému a akce, akde se koncetrují největší debilové z půlky Evropy.

promňte, ten link mě nasral opravdu maximálně!!! Já, ku*wa, když nezapaltím 100 daní, tak mě tak vopískujou, že se z toho poseru a někdo zabije 3 lidi v opilosti či zhulenosti a dostane rok???? Tak kde to jsme???

Lepší fakt nic něvědět a nečíst.
o 28.08.2011, 08:08 | Zdeny60
Highty - ten link - absolutní souhlas. Tihle prostě nesmějí žít. Jinak je toje vo průseru. SOrry, je to tvrdý, ale pravdivý- Bohužel vzali s sebou jendoho nevinného, kterému se zřejmě nestalo sice nic vážného ale traum aškodu na autě má - a k tomu hromadu problémů...

Copak jsme fakt národ tokových vyhulených zjebenců??

Ne. Jdu radši na letiště...
o 28.08.2011, 09:04 | HIGHTOWER
Zdeny60: No, štěstí bylo to, že to byla dodávka a ne nějaký osobák, protože je jasný, že by tam zařval i ten řidič, neb to BMW bylo krásně sešrotovaný, smrknutý tak o 1,5 m do sebe dle fotek. Jinak na to se fakt nedá nic jiného napsat, tohle jsem zažil i pracovně, tam zařvali 2 kluci 19 a 20 let, taky největší borci za volantem, do té doby, než potkali traktor s vlekem plný řeky tak cca 25 t, to měla Felda těžké, i když traktoru urvala nárazem přední kolo.
o 28.08.2011, 09:15 | Kamil
Souhlas se Zdenym - ty tresty jsou fakt směšný
o 28.08.2011, 09:23 | Dexter
doživotní zákaz řízení idiotovi. at si příště tuní třeba boty.
o 28.08.2011, 10:29 | Rudi
Osazenstvo Mimoně je stejný už několik let, proto jako Kesam a tendle víkend sem volil o dost klidnější srázek na srazu Amerik v Luštěnicích.
o 28.08.2011, 10:55 | gizmi
Jakozto zamestnanec potapejici se lode jmenem PCR absolutne nechapu cloveka co ma na starosti Mimonske letiste. Osobne byt na jeho miste seberu vsechny lidi, pekne pred vyjezdem rozbalim vsechny hlidky + pozadam o posilu jine okrsky a poradne si to uziju. Alkohol, folie, ostre hrany, STK, drogy... A at me nikdo nerika ze by se nevybralo dost do statni kasy, z ktere by se dalo pak postavit x kilaku dalnice..

kdyz ma nekdo na to chlastat za volantem, na to zaplatit si Mimon a zaplatit si hustokaru, tak zajiste bude mit tech par drobnych ktere uklada zakon za ruzne prestupky..

Mimon = katastrofa = dalsi dukaz ze kdyz tecou penize do mestske kasy, tak se povoli vsechno..
o 28.08.2011, 11:18 | HIGHTOWER | Upraveno: 2011-08-28 11:23:25
Rudi: A jaké to tam bylo letos? To počasí odpoledne to asi pěkně zabilo, co? :-( Jinak v Luštěnicích, tam holt pustí dovnitř jen ameriky, navíc tam bývá tolik lidí, že se tam ani blbnout nedá, kdyby to někdo chtěl zkoušet. Já byl 4 roky zpátky a to tam pak likvidovali OTčkem fáčko, to bylo good :-)

gizmi: máš recht, navíc bych udělal vlastní pravidla, kdo chlastá (alkoholtestr je za pakatel), hulí, odevzdá klíčky od auta do úschovy, komu se to nelíbí, ihned odjezd, kdo neuposlechne pořadatele opět konec, odjezd... Je to o tom chtít nejen vydělat, ale udělat z toho opravdu akci, kam se lidi budou chtít vracet... Ale je vidět, že to tam nikdo neřeší. Kde jsou ty roky např. 2005, kdy tohle vše bylo v pohodě a byly tam auta a ne jak tu napsal H-Honza naleštěná bída!
o 28.08.2011, 11:28 | .mycTD
jiste -alkohol za volantem je problem, takze zacneme resit folie a STK...
koukam, ze policajti tu zase perli :-)
o 28.08.2011, 11:43 | FSAL
nahodou, az budete chtit nekoho sundat, tak se staci zlejt a prejet ho - rok az tri za mrizema je pohodicka namisto ukladny vrazdy ;-)
o 28.08.2011, 12:07 | Zdeny60
.myc.TD

nikoliv, kamaráde - něco je jednou v zákoně a tečka. ještě není až tak velká anarchie, aby si kyždý dělal úplně ale totálně všechno dle svého. Věřím, že PČR pořádně přitvrdí (ROVNÝM) metrem a dokáže zastavit tenhle marasmus na silnicicíh. Já osobně jim držím palce a za každý preventivní opatření jsem já osobně vděčný.
o 28.08.2011, 12:20 | Rudi
High - dojeli jsme kolem poledne, za 3 hodiny si to prošli koukli na program a kolem půl čtvrtý měla bejt demolice tank vs auto, ale začínalo poprchávat, tak se nám už nechtělo čekat. Jinak počasí si myslim, že bylo celkem ideální, ani zima, ani teplo, ideální na prohlídku, jen pak škoda až kolem tý třetí. Lidí bylo celkem i málo, aut ale celkem i dost. Vstupný za 50Kč, celkem i aktuální číslo časáku zdarma, takže za mě dobrý!
o 28.08.2011, 12:22 | Rudi
K tý mimoni jak psal gizmi - todle se tady pár let zpátky odsuzovalo, jaká je to sviňárna a zatím si stojí furt. Kontrolovat, jestli máš všechno zapsaný, to bych zrovna v den srazů i celkem přehlížel, nicméně alkohol bych netoleroval vůbec a zaměřil bych se i na měření rychlosti v okruhu dejme tomu 50km. Na R10 mohli jezdit passati a klidně to odchytávat.
o 28.08.2011, 14:49 | .mycTD
Zdeny60: jenze jestli tu 'tenhle marasmus' neni hlavne proto, ze se misto skutecnych problemu resi picoviny.
ale treba kdyz ti kazde rano prohrabou lekarnicku, tak budes mit dobry pocit, ze taky delas neco pro spolecnost.
o 28.08.2011, 16:00 | hopa26
Faktem je,že folie na autě,nebo krutokřídlo asi nikoho nezabije.
Hodně lidí z toho vyroste,kdo z Vás neměl "telecí" léta v jedno jaký oblasti?
Ale kombinace mládí+čipnutý brko+nepřemýšlení-takový ten pocit,že jsem fakt dobrej,když pojedu hodně rychle,tak ten je smrtící.
Přirovnal bych to k majiteli ostrého psa,který si myslí,že jeho pes nikdy nekousne,protože je slušně vychovanej.Možná že to vyjde,ale pokud se něco pokazí,tak ten pocit-že si to posral sám a nelze z toho někoho vinit,je frustrující.
o 28.08.2011, 16:37 | HIGHTOWER | Upraveno: 2011-08-28 16:39:05
Folie - v noci neuvidí a nebo blbě auto jedoucí po hlavní a nebo cyklistu, i když bude mít světlo (viz. jak moc je vidět dozadu při couvačkách a přes folii? Moc ne)
Krutokřídlo - široké - trefí cyklistu jako nic, hliníkové - to je jako gilotina, a pak při bouračce, odletí jako by nic (lepidlo a nebo 2-4 šrouby ho neudrží ani náhodou) a až ti přistane v autě, když jen budeš projíždět okolo té nehody, kdy se stala, tak nevím nevím, jak tě to nezabije... Nehledě o špatném výhledu dozadu - přehlédnutí auta např.
o 28.08.2011, 16:49 | .mycTD
ale nema to nic spolecneho s tim, jak 'opili ridic preje spiciho cloveka', ze ne?
o 28.08.2011, 17:03 | HIGHTOWER | Upraveno: 2011-08-28 17:04:57
ale má :-) dá si na auto paskvil a párkrát ho kontrolují a nic, nedostane pokutu, inu řekne si, ok, to je v pohodě, jezdí rychle, ale zrovna ho nezměří, řekne si ok, dá si pivko a jede, nic se nestane a nekontrolují ho, ok, tak pak chlastá na srazu, co by se mi mohlo stát přeci ne? Takhle to prostě je - viz. ti co se zabili v tom BMW v tom mém odkazu, prostě pokud to někdo nemá v hlavě ok, tak prostě mu rostou a rostou křídla, a pokud si včas nenabije hubu, než se někomu nebo jemu něco stane, dopadá to právě takto. Tak to vidím a znám já...
Krásné to bylo vidět u lidí, který už měli s policií co dočinění, trestní rejstříky, to bylo počtení, jak to šlo chronologicky, napřed malé věci a postupem času horší a horší činy a to samé je u tohoto, taky to začíná prkotinama a končí takto...
o 28.08.2011, 17:24 | .mycTD
hele, tak to abys radsi prestal doma svitit, bo jsem znal cloveka, co ho zabil proud :-)
o 28.08.2011, 18:38 | Kesam
:-)
o 28.08.2011, 19:07 | cr4sh3r
To má zase někdo názory, za to že někdo někoho přejede v opilosti, budem ostatní buzerovat za cokoliv :))

Mě je to uplně jedno že nějakej debil přejel dalšího debila.
o 28.08.2011, 19:24 | HIGHTOWER
a opět a zase: Nodotýká se to mě, tak je mi to u pr.... Hmmm, až se tě to začne dotýkat, může být pozdě :-( Ach jo...
o 28.08.2011, 19:43 | cr4sh3r
Jenže mě se tohle nedotkne. Já ani nikdo z mýho okolí nejezdí ožralej a každej ví kde spát, protože se bavím s lidma co maj normální IQ.

Ale kvůli tomu, že nějakej opilec přejede dalšího opilce co spí v trávě, ostatní buzerovat za folie, doplnky atd.. mi přijde nesmysl.

Všechno je to jen o tom kdo jaký má rozum, tak proč sekýrovat ostatní kteří za to nemůžou?!
o 28.08.2011, 19:54 | Draxx
Jenze kresre voe, ty to nechapes. Kdyz si das na auto folie, tak je to jen zacatek. Pak si das kridlo, zacnes jezdit rychle, zabijes minimalne 4 maminky s kocarkama a uz se to bude jen zhorsovat....a tomu vsemu zabrani kontrola lekarnicek a mereni rychlosti na nesmyslnych mistech, abys jako vedel. Protoze zakon se musi dodrzovat za kazdou cenu.
o 28.08.2011, 20:05 | cr4sh3r
Draxx: :-))

No někteří lidi nepřemýšlí trochu no, pak to jde tak doprdele ten stát. Pokud něco nefunguje, tak se zaměřím na to proč to nefunguje a nestřílím bezradně kolem s nadějí že se trefím.
o 28.08.2011, 20:07 | HIGHTOWER
njn, holt někdo dovede ale já nedovedu např. jet kolem nehody a nezastavit a nepomoci, když se mě to vlastně netýká, přeci ten debil jistě s nenormálním IQ si za to může sám, že? Hoši, mě to zase na nějakou dobu stačí :-(
o 28.08.2011, 20:12 | cr4sh3r
To sem zase pleteš uplně něco jinýho, ale uplně. To už střílíš bezradně kolem sebe co? Zachvilku tu budem rozebírat vrtulníky ne?
o 28.08.2011, 20:15 | endru.ondra
Minulej rok sem byl na mimoni jako pořadatel brigáda a i přez velký zákazy, ploty a hlítky mezi dobou co se jezdit nesmí. Ty vožralí č****i jezdil furt mezi tim. Navic v tom článku bylo že jel po 6 to ho sice neobhajuje ale drobet ochranku mimoně.
o 28.08.2011, 21:42 | Kesam
Na Mimon se sjede lidí jako kráva tam se to uhlídat prostě nedá ani za hovno.
o 28.08.2011, 21:43 | Schejby
Na Mimon se sjede lidí jako kráva na každým rohu je fet a tráva...
o 28.08.2011, 21:49 | JR
e.o: Jenze na takovyhle akci nemaj hlidat brigadnici, ale profi agentura, ktera si dokaze zjednat respekt.
o 28.08.2011, 21:56 | endru.ondra
jsme tam jen stavěli, ploty a aby se dodržoval směr jízdy a to 50 procent lidí neumělo dodržet. Mimonský války se mě spíš pozerský. A proto to tam tak vypadá
o 29.08.2011, 10:09 | hifim@ni@k | Upraveno: 2011-08-29 10:15:05
Pokud budu na místě typu sraz Mimoň, tak si nikdy ke spaní nevyberu vyšší trávu na volném prostranství. Protože prostě a jednoduše vím, že nedonutím druhé, aby jezdili střízliví a dle předpisů. Proto to musím vzít v úvahu a spolehnout se pouze na sebe.
Chyba je v tomto případě na obou stranách. Nebavím se o zákonu, protože pokud mi někdo přejede nohy a nebudu moci chodit, tak mně těžko uchlácholí to, že šel sedět. Bude mi totiž naprosto jedno jak dopadne, protože budu vědět, že jsem se zachoval jako tupec. Bylo by to totiž něco (to místo na spaní), co jsem mohl ovlivnit a tudíž moje odpovědnost.
Tyto problémy nesouvisí se zákonem, kontrolami apod. Dokud si každý neuvědomí zodpovědnost kterou má za své činy, tak se to nikdy nezmění. Proto jsem realista a vím, že jsme už dávno na cestě do pr..le. Ale i tak je život úžasný a nemá cenu si ho tímto kazit...
o 29.08.2011, 10:51 | vinzek fa
ale nevim co resite tohle stejny se rikalo o Hradci ze tam delaj bordel porad nejakej pruser atd je to jen o tom ze se tam jednou neco stalo a od te doby to ma kazdej v merku v pribrami taky kluk spadl z auta mel nejaky polamaniny a nikdo nic nevite co
o 29.08.2011, 11:28 | JR
Vinzku, v Pribrami jela motorka a do cesty ji vjel nejakej frajer v Porsche. Kluk i holka z motorky udelali salto pres auto, leteli tak 6 metru vzduchem a dopadli na zem. Ten sraz byl taky ihned po teto udalosti ukoncen.
o 29.08.2011, 13:10 | Fordik
Jakao JR, na to si pamatuju, protože sem tam ten rok i byl.
Jinak tu někteří píšou hezké věty, ale jsou to jen pohádky, podle kterých to tak v reálu nikdy vypadat nebude. Nebo možná ano, ale toho se nikdo z nás myslím nedožije. To není jen za volantem na silnici ale kdekoli. Vždyť stačí jen trochu přemýšlet a nebýt kokot, který si chce nahrabat co nejvíc hlava nehlava. Hned by tu bylo lépe. Jenže o tomhle každý akorát píše na netu, baví se v hospodě, ale nikdo s tím nic neudělá. Proč? Vždyť ta banda idiotů co se sedí ve sněmovně je stejně všem jen pro smích a jen dělá, že tam něco dělá. Je fůra zákonů a vyhlášek, které se tu připravují a pak schvalují i několik měsíců. Proč se ty zákony nevezmou u některého z našich sousedů a neuplatní se a jak napsal Zdeny, vůči všem stejně? Proč se pokuty neliší jako to mají třeba ve Švýcarsku dle toho kolik vyděláváš? Každý se tu snaží obejít všechno co jde, a pak to takhle dopadá.
S tou Mominí jsem to už psal na ksicht knize, naposledy sem tam byl před několika lety a divím se, že to vůbec ještě je. Nepokutoval bych technický stav vozidla, ale postavil bych tam preventivně hlídky na všechny výjezdy z letiště a jak tu bylo zmíněno, i do okolí a měřil bych jen drogy a chlast.
o 29.08.2011, 19:05 | H-Honza (M)
a co kdyz to bylo jinak?
co kdyz ozralej kokot padnul do travy 3m za stojici auto a usnul.
Priozralej kokot chtel to auto rano preparkovat, tak popojel. Nebylo to ze by nacucanej vletel do travy a prevalcoval cloveka.
Jsem zvedavej jaky moudra ty mistni mravokarci vysemeni ted. Blba nahoda a smula.
o 29.08.2011, 19:57 | vinzek fa
JR pokud vim v 9rano tam spadl kluk z auta odvezli ho do spitalu aniz by o tom nekdo vedel vim to jen proto ze sem to videl a pak se doslech kdo co a jak a nemluvim o nejakym roku ale ted posledni pribram co byla -)) ono je to vsude jen to fakt nevidite
o 29.08.2011, 20:00 | vinzek fa
jezdim uz nejakej patek a na mnoha srazech sem hned pri patku nebo sobote behem dne vydel bouracku nebo nekoho drcnutyho autem ale proste MIMON je ta nej a vsecko se tam hleda no
o 29.08.2011, 21:04 | cr4sh3r
Kdyby kontrolovali lékarničky a folie při vjezdu, tak se to určitě nestane :)
o 29.08.2011, 21:49 | Knightey-
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3629 sekund.