Navštíveno 10203x

Má z Vás někdo elektronickou cigaretu? Uvazuju, že si pořídím, ale nevím kterou vybrat, tak mě zajímají reference. Nečekám, že úplně přestanu s normálníma cigárama, ale kdyby mi elektronická pomohla snížit spotřebu na polovinu, byl bych max spokojeny. celkem se mi líbí
[ Link ] .

26.08.2011, 00:19 |
Tendr Nedávno tu bylo vlákno, pohledej..
kámoš používá tuhle, je silnej kuřák a spokojenost
[ Link ] já jsem babičce objednal tuhle:
[ Link ] , Neboť už má Tank systém, což by podle reklamních žvástů mělo znamenat věrnější chuť a lepší plnitelnost. Ale podle mýho subjektivního názoru chutná líp 1. mnou zmíněná
Znam par lidi, co si to koupili, dali do toho ty prachy, poctive nabijeli, kupovali si ruzny prichute... a nakonec to stejne skoncilo ve skrini a hulej dal.
Ja se na to vysral 1.1.2011 a od ty doby nehulim. Podle me nic mez neni, bud prestanes nebo hul dal. Znam cloveka, co si kazdej mesic kupuje nejaky prasky a stejne huli dal, protoze proste nema vuli.

26.08.2011, 08:18 |
Alííí tappaja: Respekt. To se cení...
Tchán hulí jako o život, ale tuhle tužku mu kupovat asi nebudu, protože se bojím právě tý skříně, a žádný změny... :-(

26.08.2011, 08:20 |
JR Taky znam nekolik lidi, ktery ji maji ve skrini.
par krat som prestal fajcit, skusal som zuvacky, tabletky, aj elektronicku cigaretu, potom som zase zacal a nakoniec som pred nieco vyse mesiacom skoncil v nemocnici, prekonal som dost vaznu operaciu a odvtedy nefajicim. a ani uz nebudem. bol by som sprosty ked uz som vydrzal 16 dni nefajicit. a za tie bolesti co by to mohlo sposobit to nestoji.
inac tappaja drzim palce.
sorry za OT

26.08.2011, 10:04 |
xSam Kamarád si také koupil, a dokázal o tom mluvit v takových superlativech, že jsem přemýšlel, že si to pořídím taky.
Po pár tejdnech kamarád elektronickou cigaretu nepustí z huby, dává si ty nejsilnější dávky nikotinu a když nemá elektronickou, dá si normální cigáro.
Podle mě, si vybudoval ještě mnohem větší závislost na nikotinu než měl před elektronickou cigaretou.
Po této zkušenosti, mi to přijde jako kokotina a radši budu kouřit svoje extralehký KENTKY...

26.08.2011, 13:09 |
clown | Upraveno: 2011-08-26 13:10:08
jako Tappaja ... ze dne na den .. z 60 denne na nulu,
ale jiz od 1.9.1998 :o)))
jinak bacha ..., nevim jak je to moc pravda, ale siri se pomerne dost, ze el. cigareta je taky skodliva .., nevim jak .., neresim .. jsem vyleceny :o)

26.08.2011, 13:33 |
Chris kamos to ma, uz asi rok fajci len to a znizuje si pomaly davky, chce to sebadisciplinu asi :)
Kua rok si snizuje davky? Kolik hulil? Jak rikam, 0 nebo nic...
Jak rika Tappaja, bud nula nebo ani nema smyslu prestavat...Ja s tim skoncil ze dne na den na 12mesicu, pak sme si dal jednu, druhou a uz dalsi dva roky hulim. Elektronickou cigaretu EGO-T JOy sem si koupil pred mesicem, verdikt je ze je naprosto k nicemu, naprosto..stejna ucinnost jako u paratka..

05.06.2012, 19:49 |
Link 2 měsíce už bafám E-válec přecněji eGo-T + Echomizér náplň Lucky Strike 12, protože ten zmetek sériovej netáhl stáhl sem kouření z cca 7mi na 3 za den což beru za velkej úspěch (akorát u piva dycky nějak koupím krabku :D ale už nestáhnu tolik co dřív) takže u mě to má úspěch :)
Taky už cca 3 měsíce bafám Ego-W s Echo Clearomizer CE4 a náplně Davidoff nebo Camel. Normální cigára už si vůbec nekupuju. Sem tam mi do ruky někdo vrazí normální cigáro, když ho sere co to žvatlám, neodmítnu a zapálím si ho, ale už mi to nechutná, smrdí mi to. Jinak v mojem okolí to mladší generaci naprosto nahradí cigára, starší generace nic moc, máti to hodila do skříne, strejdové kouřej tak polovinu to co běžně. Důležitý je si zvolit adekvátní sílu náplně, jinak to buď stojí za hovno, nebo se člověk překouří že ho bolí palica..
stejně jako kolega nademnou :) mám ho tak půl roku, u pivka si občas normální cigáro dám ale jinak s elektronickym 100% spokojenost, můžeš kouřit kdekoliv, jak dlouho chceš, za mě tedy ano. Měl jsem možnost vyzkoušet jich více, určitě nekupovat ty co vypadaj jako normální cigáro- málo to vydrží, pořádně to netahá... já mám 1100mAh baterii, na tom clean echomizer a spokojenost, nabíjím tak cca každé 4 dny a náplň 18mg 10ml vydrží 3 týdny až měsíc :)

05.06.2012, 23:23 |
M.a.R.i | Upraveno: 2012-06-05 23:24:15
Tak to šoupnu i sem, možná mi někdo poradí.
Pročetl jsem si tohle téma TF a koupil na doporučení CE4+
[ Link ] k jsem si objednal na Vaše doporučení CE4+ z tohohle shopu
[ Link ] , jinde nebyl skladem. Koupil jsem 3kousky. Mám pár otázek:
1) Je normální, že se dá vysunout ten kouřovej plast z toho spodního železnýho kusu, v kterým je závit? Několikrát se mi stalo, že se mi to nechtěně v kapse rozpojilo a vychlístnul mi liquid ven.
2) Lze to normálně plnit přímo z nádržky a nebo je potřeba injekční stříkačka? Jelikož když to plním přímo z nádobky, tak se mi většinou stane, že atomizéru chvíli trvá než se rozjede a trošku liquidu mi vychlístne do pusy.
3) podle mě je to tragická kvalita. Závit je u každýho atomizéru křivej a nepasuje pořádně na originální baterku z ejuice.cz.
Pak jsem si koupil 3náhradní baterky ejuice
[ Link ] . Samozřejmě to byly fake, jinej styl nápisu než u origo baterky, okamžitě se začala loupat guma na baterce. Modrá ledka místo bílý (možná to je u novějších originálních baterek taky). A hned 1ks ze 3 nefungoval .
Jinak výdrž baterek se mi zdá OK. Akorát jsem teď pořád na nervy protože dost často přestane cigáro fungovat, buď nevyvolává žádnou páru, nebo při zmáčknutí se baterka na pár sekund rozsvítí a zhasne, nebo se dioda nerozsvítí vůbec . Podle toho co jsem zkoušel za kombinace, tak to přisuzuju atomizéru.
Jak jsem ze začátku el.cigáru fandil, tak začínám mít pochybnosti. Protože podle mě se dělají atomizéry a baterky v každý chýši v číně. A bůhví kde se vůbec vyrábí liquidy a jakým stylem. To aby člověk měl za chvilku strach, že ve finále si tím ještě uškodí ..
4) jakou máte zkušenost s liquidama bez nikotinu? Na doporučení jednoho prodejce jsem si koupil liquidy bez nikotinu. Tvrdil mi, že jsou stejně cítit v krku a člověk nepozná rozdíl. Objednal jsem tyhle:
[ Link ] [ Link ] . Chutově OK, ale absolutně slaboučký, v krku ani trošku nezaškrábe :/.
1. není to normální, má bejt fest
2. stačí, když máš odšroubovaný echomizer dát zespodu kapesník a fouknout do něj, protože ti nateče liquid do tý střed. trubičky
3. asi tak, každej sedí jinak, některej je rovně, někdetej nakřivo, stalo se mi i že byla nakřivo ta trubička a tekl...
4. přesně tak, bez toho nikotinu to ani nejde kouřit, ani mi to nechutná ;)
super, díky :)
Jinak když namíchám 50:50 ten bez nikotinu s dekangem camel 24mg, tak je to fajné. Parádní kouřivost a chuť.
1) u všech 3 se plast uvolňuje :/, u jednoho jsem již ztratil ten gumovej nástavec na tu železnou trubičku, tak to putuje do koše :)
tydekang jsou prej nic moc, pak jsem měl ještě nějakej jinej liquid, ten chuťově ok, ale moc nekouřil, nejlepší jsou ejuice, jak chuťově tak kouřivostí, jinak mam 18tku a pohoda :)Ale ze všech co atomizerů co jsem měl byl ten echomizer nejlepší, pak jsou ještě dobrý smokymizery, ale ty jsou hodně náchylný na mechanický poškození, většinu jsem oddělal v kapse :D
moc tomu nerozumím, ale mám dekang premium z ejuice.cz. A co jsem četl na netu, tak ho doporučovali :).
Včera mi ten echomizér normálně fungoval, vybila se mi baterka. Tak jsem jí dal na nabíječku, dneska smontuju dohromady. Baterka svítí jak má, ale kouř z něj nejde žádnej :). Nejraději bych to hodil do popelnice. Buď je KO echomizér, baterka a nebo obojí :d
Mam EGO-W cca čvrtej měsíc a spokojenost. Za tu dobu sem si dal čtyři normální cíga z donucení a ani jsem je nedokouřil. Před elektronickou jsem dával krabku na den.
jsou dva druhy dekang, ty nic moc a ty premium, ty premium kupuju taky ;)
K těm CE4+ co se rozebýrají:
Jsou dobrý pro čištění. Pokud se M.a.R.i-mu v kapse rozebírají, tak si je má přilepit. Prodejce to tam píše. Kde seženeš CE4+ s možností snadného rozebrání? Potřebuješ vypálit knoty, tak není nic snažšího.
hehe :). návod jsem nepřečetl. Díky. Zkusím to vyčištění, protože to pořád nefunguje.
Tak jsem zkusil podle návodu na netu CE4+ vyčistit, opálit knoty zapalovačem a pak na sucho žhavit spirálku dokud se z trubičky kouřilo. Pak jsem naplnil liquidem a už to faká :). Užásná dýmivost a parádní chuť :). Akorát se mi u 2. CE4+ povedlo vytáhnout knot ze spíralky a nějak se mi nedaří ho dát nazpátek :). Musím ještě pohledat na netu. Ale když zkouším žhavit spirálku, tak nefunguje, ale možná je to tím, že v ní není knot.
Jinak mi u toho suchýho pálení moc nesedí opalování knotu zapalovačem. Lehce zčernal, což asi není OK :).
Jinak tady jsem našel pěkný návody jak poznat padělky atd
[ Link ]