Navštíveno 3204x

Koupil sem bílou variantu. Líbí? Já se numím rozhodnout zdali se mi výsledek líbí nebo ne. A tak se ptám na názor - já to vesměs z dálky pozorovat nebudu :-) a chtěl bych aby to bylo opticky hezké a nedělalo ostudu značce

ještě bych nazul něco takovýho, půu bílý gripy a sedlo :)

No to nevim, to už by asi vypadalo dost zvláštně
o víkendu jsem viděl bike s bílejma kolama, vypadalo to dobře, až na ten černý (špinavý) pruh od běžného ježdění ...
nevypadá to zle, když je to čistý.

mi se to nelíbí, vypadá to jako ty malé kola, na kterých v americe jezdí malé obézní děti, ještě košíček před řídítka a je to echt...

25.08.2011, 10:36 |
DaveX Sundej ty blatníky a bude to v pohodě :)
Můj názor je ten, že ač je to trochu praktické, tak blatníky na horské kola nepatří...
no taky jsou oba dva velmi rychle sundatelné a vozit se budou jen za bahna a mokra.
můj názor: blatníky klidně, ale alespoň takové, aby fungovali - ty, co máš na kole jsou ......no.....bílé - nic víc. Při dešti, či bahně budeš stejně zadělanej jako prase.

25.08.2011, 11:14 |
DaveF hmm, taky jsem měl včera bláto až za ušima :-)
zajímalo by mě jestli tyhle blatníky fungujou, taky jsem o něčem takovým přemýšlel
Za mě taky na MTB bez blatníků. pokuď to nemáš na ježdění do práce za každého počasí

25.08.2011, 11:19 |
swep bile blatniky na bilem ramu nejsou dobra volba, ovlivnuji opticky tvar ramu a v tvem konkretnim pripade nepriznive pusobi na hmotu ramu jako logicky celek, proto se tyto doplnky dodavaji v cernem, idelane cernem matnem provedeni, aby prave nerusili grafiku ramu. Protoze ram je to, co prezentuje znacku, takze ano, ublizil jsi tim znacce.
Farba zlá, daj tam čierne, navyše tvar zadného blatníku je übertragický a vyzerá to dosť odpudivo :-)
Oukej, tak já se nad tím ještě zamyslím

25.08.2011, 13:27 |
bafis blatniky hrozny :( a kdyz gumy v barve tak asi ne cely, mel jsem kdysi pul na pul a myslim ze to vypadalo celkem k svetu....

fuj ... na RBčko cpát takové hnusy .... na fulla blatníky nepatří ! mj. jsi na bike-foru ?
celkově se mi ty blatníky nelíbí, natož v bílé :-(
Jako full nefull ale prostě po dešti když člověk chce jit jezdit a nebo jede do práce tak jako sorry ale mít plnou držku bláta je naprd. Za sucha samozřejmě nebudou, jsou lehce odepínatelný oba. na Bike forum nejsem neboť z nějkého mě neznáméno důvodu se nemlžu přihlásit.

26.08.2011, 09:30 |
gizmi kdyz jsem ti ty blatniky vezl, tak jsem premyslel jaky obchodnik te ukecal - dle meho jsou malinkaty a pekne na prd :o) Ale nechtel jsem ti kazit radost :D Vsak vis s jakejma jezdim ja :D
vypada to blbe a navic podle me tyhle blatniky ani jako blatniky nefunguji...
Velikost blatníků je v pořádku. Jiné ani nejdou v podstatě koupit, jde jen o metodu uchycení a tvar, aby se vešel pod vidlici a šle rychle sundat a zase nandat.
TO všichni jezdíte jen na suchu nebo co? :-)))) Nebo vám to bahno v puse a létající kamínky nevadí?
Barva nebarva, to by bylo i šumák, ale fukčnost - ikdyž je nasadíš, stejně budeš mít bahno až na hlavě, zajebaný kotníky s mokrejma botama atd.

26.08.2011, 19:51 |
Losky Bílé k bílému kolu nic moc. JInak blatníky jsou asi SKS Shockblade a X-blade. Přední je super a funguje, ale zadním mám jinej a taky ok. Cena trošku vyšší, cca 350Kč za kus. Já mám na zadku tenhle:
[ Link ]
ten vypadá dobře..
já vepředu používám takový ten blatníkokryt o se montuje na šikmou trubku od řidítek k pedálům.Vypadá to mnohem lépe a funguje to dobře.Navíc chrání i přesmykač.
[ Link ]