Navštíveno 705x

Jde o to že jsem inzeroval zboží přes bazar. Ozval se mi kupec , že má zájem, ale že odjíždí za 4 dny pryč zda to stihnu poslat. Potvrdil jsem to a on mi poslal peníze na účet, ale stala se věc , že jsem si vymazal celý tel. takže jsem neměl jeho adresu ani tel. Čekal jsem proto až se mi ozve ať ho můžu požádat znovu o adresu. Byl dosti naštvaný "to chápu" ale začal mi vyhrožovat soudem , že jsem nesplnil smluvní podmínky atd.
Je vůbec možné to dát k soudu když mu věc pošlu se zpožděním ( 4 dny po přijetí peněz na účet) ??
myslim, ze v krajnim pripade muze odstoupit od smlouvy -jako ze ti rekne, ze uz to nechce
S tím počítám, už bych to i udělal kdyby se zachoval normálně a hned nevyhrožoval. a když odstoupí od smlouvy, za jak dlouho mu musim poslat peníze zpět? mužu si první zkontrolovat zboží a pak mu poslat peníze nebo to musí být formou dobírky.??
Děkuji za snahu
ne , ale hned jak příjdu z práce tak to mám v plánu.
No tak bych se predtim s nim domluvil co chce, zda to poslat, nebo penize zpet, ne? :)
At si to neprendavate jak horky brambor :)
tak tak, bo zadnou smlouvu nemate, takze se proste musite domluvit ;-)
to jako můžu ale díky tomu mi utekl jeden zájemce . Mě šlo jen o to zda je to nějak právně napadnutelné nebo ne. S nim si to už nějak dořešim.
btw neni zadne 'dat k soudu'.
soudit se musis o neco konkretniho a co by se mohl soudit v tomto pripade? o slevu s ceny?
Prý o náhradu škody . Pokus o podvod ...
jenze jake skody? skodu by musel vycislit. predpokladam, ze jsi mu neprodaval treba zivotne dulezite leky :-)
:-) ne je to elektronika , podle mě to myslel tak že kdybych mu to vůbec neposlal. budu s nim jednat a uvidíme. když se mi dnes neozve , tak to zítra pošlu ať mam alespoň něco v ruce.
to bych mu asi radeji poslal zpatky ty prachy a shanel jineho kupce