Navštíveno 1337x

Doba je zlá, IT se přesouvá do spotřební elektroniky, vznikají hovadiny jako tablety a ostatní pičičandy, aby se "všichni" dostali na nespostradatelnej "fejzbůk".
Zákazník chce PDA, jenže, jak už to tak vypadá, přestali se dělat, alespoň HP to zabalilo. Potřebuju něco do kapsy, co je odolné, umí to excel (včetně synchronizace a konverze celkem dlouhých vzorců v něm) a bylo to blbuvzdorné.
Nějaké návrhy?

22.08.2011, 09:56 |
Bucci Zkus HTC HD2 (je to sice telefon) ale je na tom stejnej systém jako na PDA, běží to na WIndows Mobile 6.5, má to dostatečnou RAM i ROM a 1GHz procesor...
... ano primárně telefon, ale bez SIM karty je to prachobyčejný PDA s GPS
Koketuju s touhle myšlenkou, jen aby se pak nestrhla lavina, pořídí se to jednomu a pak to bude chtít každej.

22.08.2011, 10:49 |
clown michal :o))))
1. ale to nebude low cost :o))
2. na tom support delas sam, ja si davam distanc :o))
něco do kapsy, co je odolné, umí to excel (včetně synchronizace a konverze celkem dlouhých vzorců v něm) a bylo to blbuvzdorné. o low cost tam nepise ;-) a n fejsbuk s tim muze taky ;-)
nebo muj hodne oblibenej device
[ Link ] zejmena ctecka otisku prstu si ziskala moji oblibu

22.08.2011, 11:51 |
Bucci michal: :-) htc HD2, větší display, sw vevnitř stejnej... cena neporovnatelná :-)
hd2 je odolne?? pokud vim tak ne, oba dva odkazy co jsem dal odolne jsou az dost ;-) pokud vim tak es 400 je cenove cca 13-15 nevim presne coz me osobne nijak extra neprijde... je to o tom co chce ;-) jen jsem nabidl nejakou moznost ;-) veliksoti displeje je to nekonkurovatelne, ale ma to sve vyhody ;-)

22.08.2011, 12:05 |
Bucci michal: odolné a do kapsy... prostě PDA nebo mobil.... nepředpokládám nic extrémějšího než běžný věci spojený s maily, synchronizací, kalendářem, úkolada a Office.... :-)
es400 je pomerne malej device, urcite mensi nez ep10 ;-) jestli s tim dela v desti, v mrazu, obcas mu to spadne ;-)

22.08.2011, 12:28 |
Bucci no... jestli dělá v dešti a mrazu, doporučil bych zustat doma v teple a suchu :-)
to by bylo nejlepsi a nejlevnejsi ;-)

22.08.2011, 15:13 |
clown otazka je, cemu rikate v desti a mrazu ... :o))
v mrazu jako v -30 ??? na to mam taky zarizeni ..., ale ne dos kapsy

22.08.2011, 15:58 |
Ravo | Upraveno: 2011-08-22 15:59:36
Tyjo když vidím tu Motorolu, tak jsem si vzpomněl na svýho Symbola M35 (to je čerstě koupila motorola - můj model má ještě na sobě napsáno Symbol, další serie už měly Motorola :)
Musím uznat že pokud jde o trvanlivost, tak je to skoro nezničitelné (vypadlo mi to na kachle v chodbě a měl jsem strach, jeslti nějáká nepraskla - myslím tím kachle :))
Bohužel to mělo na tu destrukci nejen odolnost, ale i hmotnost :-/

22.08.2011, 16:02 |
clown RAVO .. a to MC35 neni Symbol/Motorola .. ale obyc nejaky HPcko zabaleny .., do odolneho HHT to ma daleko ..

22.08.2011, 16:54 |
Mája

23.08.2011, 11:27 |
xSam Mája, k tomu musíš mít telefon blackberry, jinak je to v podstatě na prd a ono v podstatě i s tim mobilem je to napikaču. Po tejdnu hraní se to valí v šuplíku, práší se na to a nikdo to nechce.

24.08.2011, 16:10 |
clown k tomu BB .. je jen otazka casu, kdy to nekdo z velkejch koupi .. a pak ??? vi buh .. pak to treba uz bude jen pro corporate clientelu .