Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > mp3,kopie audio CD vs. USA letiště?

o Navštíveno 971x o
o 21.08.2011, 21:34 | Area51
Viz nadpis :) Co mi udělaj na letišti kdyz mi najdu flashku plnou mp3 nebo kopii audio cd? Potkal jste se s tim někdo?

Diky moc
A51

o 21.08.2011, 22:39 | rcman | Upraveno: 2011-08-21 22:42:22
Nevim jak na letišti...

Ale je snad zákon že když seš majitel origo Cd. Tak si můžeš udělat záložní CD nebo převod na mp3. Pro svojí vlastní soukromou potřebu...
Nevim jak ostatní... ale pochybuju že je někdo. kdo má mp3 přehrávač a všechno co na něm má. Má i doma na origo CD...

Na tom letišti by mě zajímalo jak by asi zjistili že máš opravdu doma ty origo CD. Víc si asi budou všímat někoho kdo plato prášků nebo tekutinu nad limit...

Ty mp3ky by tě musel někdo udat...
o 21.08.2011, 22:43 | JR
Kdyz mas mp3 prehravac, tak jak bys v nem chtel prehravat original placky? :-D
o 21.08.2011, 22:52 | rcman
JR: Mp3 Discman?
o 21.08.2011, 22:57 | mr.brain
Nevim jak moc se to resi, ale cetl jsem dost textu o tom, ze firmy zamestnancum NTB davaji pouze s OS a nic jineho na nem byt nesmi. Vsechno ostatni pote je pristupne jen pres VPN z podnikove site prave kvuli moznosti zabaveni NTB. To same doporucuji zamestnancum udelat s daty v mobilu, mp3 prehravaci apod...
o 21.08.2011, 23:14 | Kamil
Měl jsem pokaždý nějaký MP3 v ntb a iPodu a nikdy mi nic z toho nekontrolovali ač na to právo měli. CDčka bych s sebou netahal - pokud to chceš do auta, tak vezmi kabel a napoj MP3 přehrávač přes line in.
o 22.08.2011, 00:06 | rcman
mr.brain: O tomhle postupu jsem taky slyšel... Bohužel u nás v práci by asi nebyl majitel moc nadšenej stoho že si ty 2-3Gb hudby a videa ukládám na firemní server. Stačí že stim zaberu kousek disku na jednom compu...

Kamil: Já teda v září poletim poprvé v životě. Ale rozhodně věc, jako "neleglní mp3" mě ani nenapadlo řešit...
o 22.08.2011, 04:21 | badczech
Nevim jak US ale v Australii kdyz ti nahodou najdou kopirovany CD tak ti je vemou a muzes dostat nejakou tu pokutu (myslim ze tady zacinaj na 330AUD). Co se tyka flashky nevim, ale neslysel jsem ze v dnesni dobe by jen tak obyc turistovi bez zjevneho duvodu lezli do iphonu nebo mp3.. Mozna kdyz u tebe najdou ty copy CD, tak si te proklepnou vctene ty flashky.. Nevim..
o 22.08.2011, 10:12 | Briann
Tahl sme toho plnej mobil, notas, mp3prehravac a vubec nic, celkove kontrola v US naprosto bez problemu.
o 22.08.2011, 16:46 | Mája
Stejne jako Briann, plnej NTB, iPod a 3 flashky a nic.
o 22.08.2011, 21:51 | Area51
Oukej. Dikec kluci :)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.366 sekund.