Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > mini NTB Asus 1000HE-klávesnice?

o Navštíveno 669x o
o 21.08.2011, 15:58 | Rustapha-659
Přestala mi najednou fungovat klávesnice(touchpad jede)... :o( připojení externí klávesnice funguje normálně.. HW problém?Netušíte někdo co s tím?Teda kromě servisu..?
Díky,pokud někdo máte něco k tématu..

o 21.08.2011, 16:01 | Ghofig
stalo se mi to same, kdyz jsem s netbookem prastil omylem o zem. vypadnul mi konektor. takze klavesnici vypreparovat ven a nacvaknout ho zpet:) je hned pod ni...
o 21.08.2011, 16:04 | Rustapha-659
To se obávám,že asi nebude ono...Normálně jsem psal(s ničím nepraštil - i,když teď bych do toho praštil s chutí)...najednou HRYZ (NAPŘ. WWW.SEZNAM.CZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ) a byl konec..Od tý doby prostě klávesnice nejede..
o 21.08.2011, 18:12 | hanx
rustapha - jinej než HW problém to nebude, jsou to ZIF konektory a občas se prostě může i při výrobě stát, že to tam není úplně docvaknutý. Udělej to, co píše ghofig. Opatrně tu klávesnici vyndej a zkus to vypojit a znovu pořádně připojit.

Většinou drží na několika zarážkách na horní hraně, ty stlačíš něčím tenkým a pevným, v práci jsme na to používali trsátka, ideální, šroubováčkem bys to mohl poškrábat, ale pokud nejsi úplně levej tak to půjde i tím šroubovákem v pohodě. Potom jí jen vyklopíš a vysuneš od sebe. Zkontroluješ si jak je tam ten kabílek. Konektor většinou funguje tak, že musíš otevřít zámeček, vložit kabel (rovnoměrně) a zase zavřít.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3269 sekund.